Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: új hét, új lehetőségekkel. Használd ki!

Napi horoszkóp: új hét, új lehetőségekkel. Használd ki!

Élet

Napi horoszkóp: új hét, új lehetőségekkel. Használd ki!

Élet

Ezo Terézia 05:35

Legyél résen, mert már a hét elején megkaphatod az esélyt, hogy minden rendben menjen.

Kos (március 21. - április 20.)

Szeretnél egy kis időt egyedül tölteni? A munkahelyeden lehet nem lesz arra lehetőséged, hogy elvonulj, de otthon már annál inkább. Ha nem sikerült minden úgy a hétvégén, ahogy szeretted volna, akkor rád fér a pihenés. Lehet ez a nap nyugodtabb lesz, mint a szombatod és a vasárnapod együttvéve.

Bika (április 21. - május 20.)

Mostanában túl sok energiát pazarolsz el arra, hogy mások életével foglalkozol. Boldogabbnak, és elégedettebbnek kell lenned, és ezt csak úgy fogod elérni, ha a saját utadat keresed. Ne hagyd elvonni a figyelmedet azokról a dolgokról, amikkel valóban törődnöd kellene. Meditálj egyet, és gondolj át mindent.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon uralkodhatnak ma rajtad a negatív energiák. Féltékeny és elégedetlen lehetsz. Egy jó barátod vagy munkatársad hamar ki tud rángatni ebből. Szívesen keresed az új kalandokat, de ez lehet nem a legmegfelelőbb idő erre. Akadnak ügyek, amiket még nem zártál le. Kezdj neki, még ha csak apróbbak is.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha picit nehezebben ébredtél, akkor minél hamarabb vissza kell nyerned a koncentrációdat. Elég sok minden tudja elterelni a figyelmedet ma, és ha nem összpontosítasz, akkor hamarosan egy nagy káoszban érezheted magadat. Csinálj inkább mindent lassabban, és ellenőrizd az elvégzett munkádat. Az se baj, ha segítséget kérsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ez a nap segítségedre lehet abban, hogy kitakarítsd a fejedből a rendetlenséget. Ha nem is indul erőteljesen ez a nap, később magadra fogsz találni, és a motivációd a csúcson lesz. A munka után találj olyan feladatot, ami kreatív, de mégis ki tudja kapcsolni az agyadat. Nemsokára készen állsz majd arra, hogy szembenézz a következő kihívással.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne lepődj meg, ha ma a segítségedet kérik valamiben. Még egy olyan személy is lehet, akivel annyira nem vagy jóban. A szervezői képességeid kidomborodnak, és jobban működnek mint valaha. A te érdeked is, hogy részt vegyél mindenben, mert a siker egy friss lökést fog tudni adni. Most olyan problémákat is megoldhatsz, amihez alapból kevésnek érzed magad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Valószínűleg hamar rá fogsz jönni, hogy nem szabad sokat várnod a mai naptól. Ne kenődj el teljesen, ha a dolgok nem úgy haladnak előre, ahogy szeretnéd. Egy nap kudarca nem jelenti azt, hogy te alulteljesítenél. A legrosszabb amit tehetsz, ha magadba roskadsz. Töltődj fel, és holnap dupla ilyen motivációval térj vissza.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az egészséges törekvés az rendben van, de a nagy sikert még nem fogod tudni bekebelezni. Lehet van ami a hajtson, de még nem tudod merre kellene haladnod pontosan. Akik eredményesek, azokra jellemző a higgadt gondolkodás is. Nem ártana neked is gyakorolnod. A fantáziád szárnyal, de maradj két lábbal a földön.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most minden arra ösztönöz, hogy új ötletekkel állj elő a régi problémák megoldására. Ideje ezekben otthagynod a komfortzónádat. Ha most változtatni szeretnél az életeden, akkor tedd azt lassan. Sietni egy bizonyos cél érdekében nem bölcs dolog. Figyelembe kell venned minden egyes lépésedet, különben nagyon rossz irányba fogsz haladni.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne gondolkozz annyira a holnapon, hanem kezdj el végre a mának élni. Nagyon sok csodálatos lehetőség kínálkozik körülötted, de ha betáblázod magadat, akkor ezek el fognak szaladni melletted. A múltad már kész, a jövő pedig még várhat. Az élet apró örömei tudnak most kellő lökést adni neked, hogy megtaláld a boldogságot.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha rég nem hallottál egy barátod felől, akkor az nem azt jelenti azt, hogy végérvényesen eltávolodtatok egymástól. Hajlamos vagy olykor hanyagolni az embereket, és most te veheted a szívedre, ha nem keresnek. Nem ártana ebben neked is visszatérni a régi kerékvágásba. Nyugodtan írj rá egy adott ismerősödre, ha eszedbe jut valamiről.

Halak (február 20. - március 20.)

A következő napokban előfordulhat, hogy csalódni fogsz valakiben. Ez a személy a következő időszakban felfedheti neked a nem éppen hízelgő oldalát. Ne ess pánikba, hanem nyugodtan kezeld ezt a helyzetet. Te legyél diplomatikus, és ne keveredj vele semmilyen vitába. Ha valóban ez az igazi oldala, akkor ideje lesz elválni tőle.

Borítókép: Yohan Terraza / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP