promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtélyes körülmények között hunyt el egy DJ
Borítókép:  unsplash.com
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendőrök bukkantak rá Jasmin Probst, egy svájci DJ holttestére. A 31 éves nő egy 40 kilós súllyal a testén, a Thuni-tó mélyén feküdt.

A rendőrök azonosították annak a svájci nőnek a holttestét, akit még tíz napja, január 17-án találtak meg a Svájcban található, Thuni-tó fenekén. A 31 éves hölgy testéhez egy 40 kilogrammos súly volt rögzítve – számolt be a hírről a Daily News.

Az illetőt azért csak tíz nap után sikerült azonosítani, mert megtalálásakor az egyetlen nyom, egy a testén található tetoválás volt, amin egy szingapúri DJ, Gayle San szerepelt. Ugyan a szingapúri lemezlovas nem tudta, kinek a testén szerepel a neve, de megosztotta a képet saját oldalán.

„Bárcsak tudnék segíteni a svájci rendőrésgnek és újságíróknak, akik kapcsolatba léptek velem, de nem tudok ki az, akinek ilyen tetoválása van" – írta Gayle San.

A fotó bejárta a közösségi médiát, s ennek köszönhetően végül valaki azonosította, hogy Jasmin Probstról, egy svájci lemezlovasról van szó. A rendőrség egyelőre folytatja a nyomozást a rejtélyes ügyben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás