promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Illegális rave bulinak hitték a nyugdíjasok sorban állását
Borítókép:  THOMAS FREY / DPA / dpa Picture-Alliance
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rave buli pedig most tiltott, szóval megérkezett a rendőrség, hogy rendet tegyen, de hát nem volt mit.

A mostani időszak leglazább híre már megvan az illegális rave buli témakörben, de lehet az évtizedé is. Ez az volt, amikor egy 12 éves angol srác a Szent Antal Katolikus Iskola vécéjében tartott egy illegális partit. A rave élményhez fényeket is felszerelt, és volt üdítő, valamint csoki is.

Angliában ugyanúgy szigorítások vannak, mint nálunk, és nem igazán akar visszatérni az élet a rendes kerékvágásba. Bulikról még korai álmodozni, ha csak valaki nem tart egyet illegálisan.

A Mixmag számolt be a vicces sztoriról, hogy rendőröket riasztottak egy nagyon is törvénytelennek hitt rave partihoz. A sztori végén kiderült, hogy csak 80-90 év körüli nyugdíjasok álltak sorba a koronavírus oltásért az essexi Southendben. A sor azért torlódott fel, mert kifogyott az oltóanyag, és vártak egy új szállítmányra.

A rendőrök csak nevettek egyet az egészen, és ha már kimentek a helyszínre a Saxon Hallhoz, akkor hasznossá tették magukat, és beálltak forgalmat irányítani.

Nehéz belegondolni, hogy szegény nyugdíjasok nyüzsgését miképp tarthatta valaki rave partinak. Ha unalmukban úgy elkezdték volna ropni, mint a lenti videóban, akkor talán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás