promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: álmodozás helyett lépj a tettek mezejére
Borítókép:  B&S.Fletcher / Leemage via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegy a saját álomvilágában ragadhat. ideje felébredned, mutatjuk mire figyelj! 

Kos (március 21. - április 20.)

Úgy néz ki néhány teendőt fel kell függesztened, ha úgy érzed, nem érsz vele célt. Jelenleg azokra a dolgokra muszáj koncentrálnod, amikre azonnali hatást tudsz gyakorolni. A pénzügyekkel nem szabad most foglalkoznod, csak olyan szinten, hogy ne fukarkodj, de ne is költekezd túl magad. Legyél a humorodnál, mert az rengeteg pozitív energiát adhat.

Bika (április 21. - május 20.)

Kezd kirajzolódni néhány pont a fejedben, hogy ki is vagy, és mit szeretnél elérni ebben az évben. Egy hozzád közelálló személy ebben remekül a segítségedre lehet. Nagyra értékeli a terveidet, és meg is tudja adni a kellő lökést. A szemléletváltás segíthet, hogy magabiztosabbnak, és bizakodóbbnak érezd magad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az érzelmi egészséged egyre jobban kezd helyrebilleni. Ez fontos is, mert ezt követi a testi egészség. A kettő bizony kéz a kézben jár, ezt ne felejtsd el. Az életednek ez a két aspektusa jobban összekapcsolódik, mint gondolnád. A stresszhelyzeteket is kezd el háttérbe szorítani, mert mindentől el tudják venni a kedved.

Rák (június 22. - július 22.)

Valaki nem felel meg az elvárásodnak a közeli környezetedben? Lehet most inkább az elvárásaiddal lehet a probléma? Gondold újra, hogy mit vársz el ettől a személytől, vagy tedd számára világossá, hogy a jelenlegi helyzet nem tud sokáig működni. Előfordulhat, hogy pont a te véleményed hiányzik ahhoz, hogy ez a személy megváltozzon.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most előtör belőled a vágy, hogy embereket motiválj a környezetedben. Azért figyelj oda, mert te hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj el, főleg azoktól, akik közelebb állnak hozzád. Közben egy ügyed nem halad olyan gyorsan, mint szeretnéd. A bolygók azt súgják, hogy nem kellene semmit se siettetned a következő napokban.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet ideje lenne aktívabb szerepet vállalnod a családod ügyeiben. Mostanában nagyon szereted minden alól kivonni magadat, de a karma később utolérhet. Ha te nem segítesz nekik most, akkor ezt meg fogják jegyezni, és később te sem fogod megkapni tőlük a támogatást, ami később jól esne. Egyedül is meg tudsz oldani mindent szerinted, de ez nincsen így.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Valószínűleg fel kellene ráznod néhány kapcsolatodat. Írj rá pár emberre, akiket hanyagoltál az utóbbi időben. Meglátod, egy nagyon jó beszélgetés lehet az egészből, ami téged is jó kedvre fog deríteni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egyre több elismerő vállverekedést fogsz tudni bezsebelni az ismerőseidtől, ami azt fogja mutatni, hogy mindenben jó irányba haladsz. Ha éppen meg szeretnél nyílni valakinek, akkor abból is próbáld meg a legtöbbet kihozni, mert csak így kaphatod meg a szükséges lökést. A bolygók szerint ez a hét remek alkalom a kapcsolatok kialakítására.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyszerűen tudsz szervezni, és hatékony vagy a munkahelyeden és azon kívül is. Igyekezz megtartani a lendületedet, és akkor egy igazán könnyű hét állhat előtted. A személyiséged erős, amivel a környezetedet könnyen le tudod venni a lábáról. Nincs olyan káosz, amiből ne tudnál győztesen kijönni.

Bak (december 22. - január 20.)

A kozmosz segít az elméd kibővítésében. Jelenleg rengeteg mindenre vagy kíváncsi, szóval igyekezz enyhíteni a tudásvágyadat. A társasági életed végre fokozódni fog, amit igyekezz kihasználni. Ebben a járványos időben nehéz programokat találni, szóval ha van valami, ahol emberekkel találkozhatsz, akkor a szabályokat betartva nyugodtan kimozdulhatsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Magasabb fokozatra kell kapcsolnod, és átgondolni mik a jelenlegi problémáid és félelmeid. Csak úgy tudsz haladni, ha ezeket legyőzöd. Egy kicsit döcögősebben indulsz be, de utána hatalmas teher fog leesni a válladról. Próbáld meg másokkal megosztani az érzelmeidet, mert remek tanácsokat tudnak adni neked.

Halak (február 20. - március 20.)

Olyan vagy most, mint egy törékeny kártyavár. Lenyűgözőre formálódtál, de egy kisebb szellő ledöntheti ezt az egészet. Mindenben erősebbé kell válnod. A falaidat is igyekezz megerősíteni, és nem szabad, hogy bárkit beengedj rajtuk. Szerezd vissza az önbizalmad, és koncentrálj azokra a dolgokra, amik jól mennek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás