promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jobb, ha komolyan veszed a hétkezdést
Borítókép:  Alex Tudorica / Novapix / Leemage via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegy jobban jár, ha azonnal visszalendül a hétköznapokba, különben nehezen fogják megoldani a problémákat.

Kos (március 21. - április 20.)

A mai napon nagy hatással lehetsz arra a közösségre, ahol élsz és dolgozol. Lehet sokan arra fognak várni, hogy te adj nekik egy kis lendületet. Igazából rád is jó hatással tud lenni, ha embereket tudsz ösztönözni. Persze nem kell vezetőnek lenned, csak törődj mindenkivel, ha van rá lehetőséged. Meglátod, ezt kamatostul vissza fogod kapni.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy néz ki kezded látni azokat a célokat, amiket kitűztél magad elé. Ez egy olyan új kezdet lehet, ami vissza tudja majd adni a lendületedet. Persze ne hajtsd túl magad, mert akkor semmi perc alatt borulhat a kártyavár, és az el fogja venni a kedvedet mindentől. Ne feszülj be, és ne is izgulj, csak haladj!

Ikrek (május 21. - június 21.)

A nap csendes pillanatai lehetőséget kínálnak arra, hogy elgondolkodj a közvetlen jövődet érintő kérdésekről. Ha teheted, akkor inkább vállalj passzívabb szerepet ma. Igyekezz kényelmes kompromisszumokat kötni. Ma a tervezgetés megy a legjobban, és ezt muszáj leszel kihasználni, különben a jó ötleteid el fognak tűnni.

Rák (június 22. - július 22.)

Főleg a magánéletedben vár rád nagy változás. Ha a szőnyeg alá söpörted a problémákat a pároddal, akkor az vissza fog ütni. Eddig a járványt is jól bírtad, de már nagyon ki akarsz szabadulni. Legalább sétálni menj el, hogy ki tudd szellőztetni a fejedet. Az aktív pihenés fel tud tölteni energiával.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most ki tudod használni a kijárási korlátozás adta lehetőségeket. Jól is érzed magad otthon, és a kreatív energiáid a csúcson vannak. Jelenleg nagyon benned van a változás. Hát ne is mondj ennek ellent, és változtass a környezeteden. A mozgást ne hanyagold el, ebben kicsit ellustultál az utóbbi időben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók most igazi vidámságot tudnak hozni az életedbe. Próbálj meg mindent pozitívan nézni, és te is az leszel. Ha ezt kihasználod, akkor türelmesebb és kedvesebb lehetsz a környezeteddel. A pénzügyi problémák is el fognak kerülni, ha nem mész bele esztelen költekezésekbe.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Vigyázz, mert a mai napon kicsit hevesebb a vérmérsékleted. Nagyon felmegy benned a pumpa, ha levegőnek akarnak nézni, de erre ne reagálj rögtön támadólag. Megvan benned a tehetség, hogy felismerd a helyzetek előnyeit és hátrányait, ezt használd is ki. Magaddal és az előrejutásoddal törődj, hidd el, ebben nincs szükséged másokra.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha a pároddal sok lenne a problémátok, akkor ez a nap a legmegfelelőbb arra, hogy végre leüljetek beszélgetni. Ha jól átgondolod a helyzetet, akkor minden dolognak pontot tudtok tenni a végére. A mostani nehéz helyzet téged is kibillentett kicsit az egyensúlyodból, de meg fogja érteni a környezeted, mivel ők is hasonló cipőben járnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem nagyon akarsz a héten a pénzügyekkel foglalkozni? Pedig lehet most kellene, mert a csillagok szerint szerencsésen tudod forgatni. Ha valamilyen befektetésen gondolkozol, akkor abba bele kellene vágnod, persze mérlegelve a kockázatokat. Hitelt csak úgy vegyél fel, ha ellőtte a családoddal is egyeztetsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Sokat morfondírozol a jövőn, de lassan rá fogsz jönni, hogy rengeteg dologban helyesen döntöttél. Áldozatokat kellett hoznod, de a megkezdett útnak a végére érsz. Kellő energia van benned, hogy pontot tegyél a végére. Édes lesz a győzelem, szóval ünnepeld is meg.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Olyan információkhoz juthatsz, ami a karrieredet, és a magánéletedet is jó irányban befolyásolhatja. Persze tudnod kell kezelni ezeket. Előbb mindenképpen győződj meg a hitelességéről, aztán úgy használd, ahogy neked jó, de semmiképpen ne árts vele másoknak, mert az visszaüthet. Új fejezet nyílhat ezzel az életedben.

Halak (február 20. - március 20.)

Fontos döntéseket készülsz hozni, de nem akarod ebbe belevonni a családodat és a barátaidat. Lehet, hogy rosszul döntesz. Szeretsz elzárkózni, a magad ura lenni, de ez nem mindig jó. Most valóban nem lesz kifizetődő, szóval bármire is készülsz, előtte kérd ki a többiek tanácsát. Ha nem tudtál feltöltődni a hétvégén, akkor igyekezz ezt bepótolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás