Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ne engedd, hogy kicsússzon a lábad alól a talaj a hét utolsó napján

Napi horoszkóp: ne engedd, hogy kicsússzon a lábad alól a talaj a hét utolsó napján

Élet

Napi horoszkóp: ne engedd, hogy kicsússzon a lábad alól a talaj a hét utolsó napján

Élet

Ezo Terézia 05:35

Valami extra kihívás vár a csillagjegyedre? Ezt is higgadtan kell megoldanod. Lássuk, mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Ne pletykálkodj, mert nagyon visszafelé sülhet el. Ha óvatos vagy, akkor elkerülheted az ebből adódó problémákat. Ettől függetlenül állj ki a saját véleményed mellett és ne alázkodj meg senki előtt. Hidd el az őszinteség mindig fontosabb, mint az álszentség. Ne rágódj sokat a saját érzéseiden, mert most depresszióba taszíthatnak.

Bika (április 21. - május 20.)

Kedvezően állnak a csillagok a számodra, szóval ez alkalmas arra, hogy pozitív döntéseket tudj meghozni. Ez lehet a karrieredben, vagy a magánéletedben is. Szerencsés napod van, szóval ne a múltba menekülj, hanem kezdj el foglalkozni a jövővel. Ne vállalj be túl sok feladatot, mert az el fogja vonni a figyelmed.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem most vagy abban a hangulatban, hogy vitába szállj az emberekkel, így próbáld meg ezeket elkerülni. Ha nem hagyod magad provokálni, akkor elkerülsz egy csomó kellemetlen szituációt. Elég sokat lazsáltál mostanság, itt az ideje, hogy újra formába lendülj. Sportolj egy kicsit otthon! Meglátod, az aktív pihenés nagyon jól fel tud tölteni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha depressziós vagy, akkor ne félj, hamarosan felváltja a remek hangulat. Feszültség van benned a jelenlegi helyzet miatt, de ne aggódj, hamarosan véget ér a járvány. Próbáld meg olyan dolgokkal eltölteni a napot, amit már rég ki akartál próbálni otthon, már csak azért is, hogy ne veszítsd el a pozitív energiáidat, amikorra szükség lesz rájuk.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jó hírek állnak a küszöbön, amik hatással lesznek a hangulatodra. Ideje volt már, nem? Ettől függetlenül ne éld bele magad semmibe, állj két lábbal a földön. Olyan izgalmas élmények várhatnak rád, amikre garantáltan emlékezni fogsz a jövőben. Készülj fel a mosolyra!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy váratlan eseményt kavarhat be az életedbe. Azonban mentálisan és lelkileg annyira egyensúlyban vagy, hogy hamar túl fogsz rajta lendülni. Minden pozitív energiádat szedd össze, és vetítsd ezt ki a munkádra, és a környezetedre is. Most te vagy a lelki vezető, aki motiválni tud másokat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most jót tehet neked egy kis nosztalgia. Kutasd fel valamelyik régi kedvenc mesédet, filmedet, vagy akár játékodat. Ez nagyban segíthet, hogy ne menjen az agyadra a járvány. Az új ötletekkel ne foglalkozz, a csillagok nem úgy befolyásolják a hangulatodat, hogy meg tudd ezeket valósítani.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok a probléma körülötted, és elkezdesz mindent a háttérbe szorítani. Az első persze a megoldás legyen, de utána szánj időt a barátaidra, és a párodra is. Töltődj fel, mert a stressz nagyon az agyadra fog menni. Gondold végig mi az, amit már rég meg akartál csinálni, és tedd meg!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha problémád van a pároddal, akkor azt érdemes minél hamarabb megbeszélnetek. Figyelj oda rá, mert lehet zavarja valami, amit nem akar elmondani neked. Most tündökölsz, így segíts annak az embernek, aki erre rászorul. Meglátod, viszonozni fogja majd. Ne pörögd túl magad, hanem igyekezz kikapcsolni az agyadat estére.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne legyél önző, és ne helyezd magadat mindenki más elé. Ennek az lehet a vége, hogy az igaz barátok is hátat fognak fordítani neked. Ha szingli vagy, akkor ez egy kedvező időszak. Nagyszerű alkalom mutatkozik, hogy megtaláld azt a bizonyos nagy Őt. Ne félj felregisztrálni egy társkeresőre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha forrong benned a tudásvágy, akkor ez egy megfelelő időszak, hogy kamatoztasd. Még a környezeted is ösztönözni fog ebben, szóval nyugodtan oszd meg velük, hogy mik a terveid. A motiváló szavak ráadásul a közérzetednek is jót fognak tenni. A kreativitásod a csúcson lehet, szóval ne szorítsd háttérbe.

Halak (február 20. - március 20.)

Vannak olyan célok, amiket képtelenség elérni, így meg kell tanulnod elengedni őket. Értékes energiákat pazarolsz vele, amiket másra is fordíthatnál. Kemény időszak következik, ezért is fontos, hogy arra koncentrálj, ami valóban fontos.

Borítókép: B.A.Tafreshi / Leemage via AFP