promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valami különleges dolog vár rád a hétvégén?
Borítókép:  Alex Conu / Leemage via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet megterveztél mindent, de a bolygók semmi perc alatt felboríthatják a menetrendedet. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Mindent elkövettél, hogy megőrizd a haragot magadban (amiben sosem voltál túl jó), de egy hétvégi békés hullám ezt teljesen el fogja mosni. Még akkor is meg fogsz tudni bocsátani valakinek, ha nagyon súlyos dolgot követett el. Még az is meglehet, hogy te csináltál a bolhából elefántot. A megbocsátástól te is jobban fogod érezni magad.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy néz ki két nagyon erős lehetőség között ragadtál. Bármi is legyen az, döntened kell, mert nem egyáltalán nem megy, ha kétfelé szakadsz, vagy kétfelé koncentrálsz. A hétvége alkalmas lehet arra, hogy megismerd mi zajlik most a lelkedben. Ha teheted, vonulj el picit a többiektől, és a relaxációval is próbálkozhatsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hamarosan lehetőséged lesz kicsit kimozdulni, és használd is ki ezt a lehetőséget, mert nagyon érdekes és értékes emberekkel találkozhatsz. Lehet egy friss barátság van a láthatáron? A bolygók szerint még ez is megtörténhet. Kezd feléledni a kíváncsi természeted, és ha nem elégíted ki, akkor be fog fásulni.

Rák (június 22. - július 22.)

Előtörhet belőled a kísérletező kedv, de inkább azzal foglalkozz a hétvégén, amiben valóban tudod, hogy jó vagy. A bolygók azt súgják, hogy rossz dolgok sülhetnek ki abból, ha más utakat keresgélsz egy probléma megoldásához. Ha teheted, akkor inkább kérj segítséget valakitől. Egy meghitt esti beszélgetés nagyon jót tehet a lelkednek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagy dilemmák lehetnek a fejedben. Úgy néz ki pontot fogsz tudni tenni egy gondra, aminek már régóta kerested a megoldását. Ha ezt sikerül kezelned, akkor nagy teher fog leesni a válladról. Ezután végre időt szánhatsz a felemelkedésre. A pozitív energiák szép lassan el fogják nyomni az összes negatívat, ami benned van.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem ártana a hétvégén teljesen száműznöd az önzőséget. Tölts el egy kis időt másokkal, és lepd meg őket valami különlegességgel. A távolságtartás neked sem tesz jót. Az univerzum most eléggé felerősíti a kritikus gondolkodásod. Jobban látod az emberek rossz tulajdonságait, de jobb, ha nem teszed szóvá.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Fel kell ébresztened, és jobban aktivizálnod magadat. A negatív gondolkodás mindenben akadályozhatja a haladásodat. Vedd észre az élet világos oldalát, és kezd el felfedezni az apró örömeit. Most úgy is lehetsz követlen, hogy titkokat fecsegnél ki, és ez egy nagyon hasznos készség. Törekedj mindenben az egyensúlyra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem indulhat a legjobban a hétvégéd. Ügyetlen lehetsz és zavart, ha senki sincs a segítségedre. Meg kell nyugodnod, különben csak még nagyobb káoszt fogsz teremteni magad körül. Nem ártana átgondolnod a karrieredet is. Az univerzum meg fogja mutatni, hogy akkor is megvalósulhatnak a dolgok, ha nagyot álmodsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ezen a hétvégén nem szabad háttérbe szorítanod a kívánságaidat. A fantázia is valósággá válhat, ha jól kevered a kártyákat. Tegyél meg valamit, amit már régen szerettél volna, és ha megteheted anyagilag, akkor ajándékozd is meg magadat valamivel. Itt nem kell nagy dologra gondolni, már az is jókedvre deríthet, ha megrendeled a kedvenc ételedet, és hátradőlve elfogyasztod.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha ezen a napon dolgoznod kell, akkor az nagyon el tudja venni a kedvedet mindentől. Próbáld meg minél hamarabb letudni a kihívásokat, mert pihenésre lenne szükséged. Továbbra is számíthatsz mindenben a családod és barátaid támogatására. Ha kell, akkor használd őket támasznak nyugodtan. Jelenleg semmiben se helyezd háttérbe a jóindulatodat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most nem ártana hátradőlnöd ezen a hétvégén. Ha nincsen semmi halaszthatatlan, akkor hagyd, hogy a világ többi része foglalkozzon a problémákkal. Lehet még a híreket sem kellene elolvasnod. Próbáld hanyagolni az okostelefont, és foglalkozz a kedvenc hobbiddal. Nagyon feltölthet, ha időt tudsz tölteni a családoddal, barátaiddal.

Halak (február 20. - március 20.)

Na ez az a nap, amikor nem kellene vitába szállnod senkivel. Tanuld meg elengedni a dolgokat, mert egy idő után sok felesleges dolog mehet az agyadra. Élvezed a kihívásokat, de nem ártana olykor behúznod a kéziféket. Legyen ez egy olyan nap, amikor engeded távozni magadból a negatív energiákat. A saját érdekedben vegyél ki egy kis szabadságot, még ha nem is tart sokáig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás