promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz pozitívan zárni ezt a napot
Borítókép:  SAKKMESTERKE / SCIENCE PHOTO LIBRA / AAT / Science Photo Library via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha nem teszed, akkor lehet a következő heted is rosszul fog indulni. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Minden döntésedben meg tudd találni az arany középutat. Nagy kedvvel vághatsz bele mindenbe, és ez fontos is, hogy ne maradj le. Olykor túlságosan együttérző vagy. Hajlamos lehetsz a szívedre venni mások problémáit, de nem szabad hagynod, hogy ezek hátráltassanak.

Bika (április 21. - május 20.)

Zavaros és kaotikus lehet a helyzet körülötted. Próbálj meg reálisan nézni mindent, és rendszerezni. Ha kibillentenek az egyensúlyodból, akkor nehezen tudsz visszatalálni a helyes útra. Térj ki a felesleges kockázatok elől most, és csak a lényeges dolgokra koncentrálj. Legyen időd a pihenésre, mert az újévi fáradtság nálad is előjön.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az utolsó pillanatokra hagyhatsz dolgokat, ami nagyon rossz megoldás. Ami kötelező, azon lendülj túl hamar, minél gyorsabban. Közben azon is el kell gondolkoznod, hogy túl sokat vállalsz. Ha nem marad időd a pihenésre, a kikapcsolódásra, akkor eléggé besokallhatsz. Ne vállalj át senkitől terheket, kisebbeket se, mert nem fogsz tudni velük megbirkózni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha szakmai szinten kínálkozik valami új lehetőség, akkor azzal mindenképpen élned kell. Ne félj, ha picit más, mert meg fogod kapni a kellő segítséget hozzá. A másik nem körében erős a kisugárzásod. Ha ismerkedni szeretnél, akkor itt az ideje lépni. Az apróbb ügyeken igyekezz hamar túllendülni, mert különben a fejedre nőhetnek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne zárkózz el a kihívások elől, mert jót tehetnek neked, de a bizonytalanokat inkább engedd el. Válaszd ki a legfontosabb feladatokat, és mindenképpen ezekre összpontosíts. Feleslegesen semmiképpen nem szabad fecsérelned az energiáidat. Jelenleg szerencsés időszakod van, így ki kell használnod a kínálkozó lehetőségeket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A kis dolgokban szerencsés lehetsz, míg a nagyokkal nem igazán kell foglalkoznod. Ez az időszak arra jó, hogy fokozatosan haladj a kitűzött célok felé. A kitartásod hamarosan meg fogja hozni a gyümölcsét, és feltöltődhetsz, megnyugodhatsz. Költekezésben picit szorosabbra kell húznod a nadrágszíjat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Végre kezd eltűnni az őszi depressziód, legalábbis ha hagyod neki. Mindenkivel meg tudod találni a közös hangot, szóval legyél nyitott. A Hold érdekesen halad, ami egy picit bizonytalanná tehet, de sok minden ad majd jeleket, hogy jó úton haladsz. Nehezebben viseled a kritikát, de ne vágj vissza hirtelen felindulásból senkinek.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szakmailag kitűnően veszed az akadályokat, de érzelmileg csalódás érhet. A rátermettségednek hála túl tudsz jutni minden akadályon. Maradj erős, és nem lehet semmilyen probléma. A bolygók elűzik a téli depressziódat. Tele lehetsz életkedvvel, erővel, és még a szerelem is rád találhat. Persze előbb a kihívásokon kell túljutnod, mert ezek adják az energiád nagy részét.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kezelj fenntartással minden információt, mert félreértéseket szülhet. Csak olyasmiknek adj hitelt, amikben valóban megbizonyosodtál. Szellemileg és fizikailag is elég fáradt lehetsz. Mindenképpen otthon próbálj meg feltöltődni a négy fal között. Jelenleg még a kellemesebb programok is csak jobban kimeríthetnek.

Bak (december 22. - január 20.)

Otthon végre elülhet a vihar, de lehet te is kellesz hozzá, hogy megoldj néhány problémát. Óvatosan, mert a legkisebb dolgok miatt is kirobbanhat a vita. Ha van párod, akkor nem ártana megpróbálnod valahogy az ő kedvében is járni. Ha van rá lehetőséged, akkor próbálj meg előre dolgozni. Jobb lenne spórolnod, váratlan kiadás ütheti fel a fejét később.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A sok gond miatt eléggé eluralkodhat rajtad a rosszkedv, és az újévi fáradtság is felütheti a fejét. Fontos lenne, hogy ne másokat okolj ezért, és ne vezesd le senkin a feszültséget. Pedig jelenleg úgy állnak a bolygók, hogy a munkádban kiemelkedőn tudnál teljesíteni, amire a főnökeid is felfigyelnének. Próbálj meg koncentrálni.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma egy picit negatívan hathat rád a mostani bolygóállás. Kötözködő hangulatban lehetsz, és a munkához sincs túl nagy kedved. Próbálsz kifogásokat keresni ahol csak lehet, és a legtöbb kihívást lehetetlennek gondolod. Most csak túl kell valahogy élned ezt a napot, otthon pedig igyekezz kiengedni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás