Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: hétvégén is az előrehaladásra kell törekedned

Napi horoszkóp: hétvégén is az előrehaladásra kell törekedned

Élet

Napi horoszkóp: hétvégén is az előrehaladásra kell törekedned

Élet

Ezo Terézia - 2021.01.16. 05:35

A legtöbb csillagjegynek nem szabad most lelassulnia. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet nem kellene túlságosan elkényelmesedned ezen a hétvégén? A felfogásod és az energiáid megalapozhatnak egy nagyon sikeres időszakot. Teljesen mindegy miről van szó, akár egy komoly projekt befejezéséről, vagy a garázs kitakarításáról, vesd bele magad, mert a sikerélmény garantált. Hagyd, hogy az ambícióid átvegyék a vezetést.

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit nehezebben ébredsz a kelleténél. Ha nincs túl sok dolgod, akkor nyugodtan maradj ágyban picit, mert megérdemled a pihenést. Ha viszont vannak feladataid, amiket még nem fejeztél be, akkor ugorj neki minél hamarabb. Lehet ez az időjárás el tudja venni a kedvedet sok mindentől, de ha előveszed a rutinodat, akkor a kisujjadból kirázhatsz mindent.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Valakire nagyon meg fogsz tudni haragudni ezen a hétvégén. Trükkös a dolog, mert most ezt az érzelmet nem igazán tudod a helyén kezelni, pedig kellene. Igyekezz éretten hozzáállni mindenhez, és nem hisztizni. Játszd le a fejedben, hogy miként hangozhatnak a szavaid, még mielőtt kimondanád őket.

Rák (június 22. - július 22.)

Tökéletes lehetőségek adódnak a hétvégén, hogy meggyőz a környezetedben egy konok embert az igazadról. Nem ártana ezt kihasználnod, főleg akkor, ha az illető hátráltat valamiben. Most elég erőtlenek és sótlanak az emberek körülötted, neked meg igazán jól forog az agyad és az ötleteid is kitűnőek. Ne hagyd veszni hagyni őket.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég régóta teljes gőzzel haladsz előre, és már lehet el is felejtetted, hogyan kell igazán kikapcsolódni. A terveid is a hozzáállásod is kezd helyrebillenni, de muszáj néha szünetet tartanod, különben ki fogsz égni, vagy át fogsz esni a ló túloldalára. Kapcsold ki a telefonodat, és foglalkozz a legkedvesebb hobbiddal, vagy csak lazulj el este.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Váratlan híreket kaphatsz egy múltbéli személyről, de olyanról, akivel nem szabad foglalkoznod. Lehet az exed, vagy egy olyan barát, aki már nem érdemli meg a figyelmedet. Ha kifejezetten téged keres, akkor határozottan nemet kell mondanod. Hétvégén igyekezz megtalálni a szabadságodat, és a saját utadat járni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A pozitív kommunikáció lehet ma számodra a kulcs a boldogság felé. Egy hosszú és lenyűgöző beszélgetés felnyithatja a szemedet, és új energiákkal tud feltölteni. Már csak a megfelelő személyt kell ehhez megtalálnod. Lehet nem érzed magadon, de fejlődési időszakban vagy, és mindig kell valami, hogy hajtson előre. Ez most egy ember lesz, aki közel áll hozzád.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Feszült helyzetekbe kerülhetsz, amiket viszonylag könnyen fogsz tudni megoldani, ha türelmes vagy. Lehet menetközben kell taktikát váltanod, de a jegyedre jelenleg amúgy is jellemző a rugalmasság. Azt viszont ne toleráld, ha valaki arrogáns, vagy esetleg türelmetlen veled. Ragaszkodj az elképzeléseidhez, és ne legyél félénk.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok pozitív energia kering körülötted, és ha az embereknek jó a hangulata a környezetedben, akkor abból remekül tudsz táplálkozni. Szívesen haladsz előre a céljaiddal, és ez a nap végére csak fokozódhat. Persze ügyelj arra, hogy a hétvégéd ne csak ebből álljon. Megérdemelnél már egy kis pihenést is, nem gondolod?

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet nem minden problémát tudtál megoldani a hétvége előtt. A lényeg, hogy ne ess pánikba, mert minden energiád megvan, hogy koncentrált és fegyelmezett maradhass. Ha végeztél, akkor tudsz igazán magadra figyelni. Nem ártana szórakoztató dolgokkal foglalkoznod, amik ki tudják kapcsolni az agyadat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha jól keverted a kártyáidat, akkor végre eljöhet az a pont, hogy minden rendben és nyugalomban halad körülötted. Mintha a világegyetem adna neked egy nagy ölelést. Érezd ezt ajándéknak, és ne vond meg a válladat rá, főleg, ha megharcoltál érte. Ne csak teperj előre, hanem állj meg néha kiélvezni a munkád gyümölcsét.

Halak (február 20. - március 20.)

A mai nap valóban a te napod lehet. Olyan dolgokban vehetsz részt, amik fontosak neked, és a siker sem fog elkerülni. Nem ártana mindent okosan eltervezned, és tartani magadat hozzá. A szabadidős programokat inkább kerüld, mert nincs teljesen rendben az immunrendszered. Ebben az időszakban és zord időben hajlamos vagy rá, hogy összeszedj egy kiadós megfázást.

Borítókép: Vladimir Astapkovich / Sputnik / Sputnik via AFP