Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: nem ártana jóval nyitottabbnak lenned?

Napi horoszkóp: nem ártana jóval nyitottabbnak lenned?

Élet

Napi horoszkóp: nem ártana jóval nyitottabbnak lenned?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Lehet ajtókat zársz be magad előtt, amik új lehetőségeket nyújtanak a sikerhez. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Úgy néz ki mostanában meg kell küzdened a személyes szabadságodért, főleg akkor, ha párkapcsolatban élsz. Ha ebből problémák vannak, akkor jelezned kell, hogy vágysz egy kis függetlenségre, nem szabad ezt titkolnod, mert csak konfliktusokat szülne. A munkahelyeden se hagyd, hogy kihasználjanak, csak annyit vállalj, ami a te feladatod.

Bika (április 21. - május 20.)

Több figyelemre vágyna a környezeted, de ezt mostanság nem igazán tudod megadni nekik, főleg akkor, ha nagyobb terheket cipelsz a kelleténél. Tudasd velük, hogy jelenleg nehezebben megy az egyensúly megtalálása a munkád és a magánéleted között. Legyél őszinte, és hidd el meg fogják érteni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Felbukkanhat egy új szerelem, még akkor is, ha nem keresed. Furán fogsz nézni, de ez az új szerelem nem biztos, hogy személyhez köthető. Lehet egy új hobbi, vagy bármi más, ami beférkőzhet a tudatodba. Ezért kellene mindenben nyitottnak lenned, és keresni a lehetőségeket. A kreatív energiáid nagyon ki fognak bontakozni.

Rák (június 22. - július 22.)

Jól vigyázz, mert valami, vagy valaki fenyegetheti a boldogságodat. Próbáld meg magad mellett tartani jelenleg azokat az emberekhez, akiket nagyon közel érzel magadhoz, mert ők elűzhetik a veszélyt. Ők néha jobban ismerik mitől félsz, mint te magad. Bízz bennük, és akkor nem lehet semmi baj.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Néhány ügy miatt zűrzavart érezhetsz a fejedben, de hamarosan ki fog tisztulni minden. Mi kell ehhez? Leginkább az, hogy legyél magabiztosabb és bízz magadban. Az jó dolog, ha hallgatsz a barátaidra, de mindenben ők sem ismerhetnek igazán. Ha most tanácsokat kérsz, lehet csak még nagyobb lesz a zűrzavar a sok választási lehetőség miatt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy néz ki végre egyensúlyba tudod hozni a munkádat és a magánéletedet. Lehet vannak emberek, akik kevesebb figyelmet kapnak tőled, de ha okosan kezeled a helyzetet, akkor meg fogják érteni. Próbáld meg okosan beosztani az energiáidat, mert hamarosan nagy kihívások várhatnak rád, de az is lehet, hogy egy váratlan csapás teszi majd próbára a csillagjegyedet.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Megtörténhet, hogy rossz tanácsra támaszkodva olyat teszel, amivel csak még nehezebb helyzetbe hozod magadat. Hallgatnod kellene az ösztöneidre, ha nem akarsz még nagyobb bajt. Ez nem azt jelenti, hogy minden tanács rossz, amit kapsz, de szelektálnod kellene közöttük. Később régóta húzódó érzelmi kérdésekben is magadra találhatsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Úgy érezheted, hogy folyton félreértik a szavaidat. A kommunikáció a mai napon tényleg nem az erősséged, legalábbis szavak szintjén nem megy. Ha lehet, megfontoltan inkább pötyögéssel beszéld meg a dolgokat. Ott ha valami rosszat írsz le, legalább törölheted. Nem árt, ha picivel körültekintőbb vagy ma mindenben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy véletlen folytán kapcsolatba kerülhetsz egy személlyel, aki egyre fontosabb szerepet fog betölteni az életedben. Barátság, szerelem, bármi lehet belőle. A legfontosabb, hogy ne engedd el, mert változásokat tud hozni az életedbe. Nincs könnyű időszakod, de a találékonyságoddal meg tudsz oldani mindent, szóval használd ezt ki.

Bak (december 22. - január 20.)

Lassan teljesen helyre fog billenni a magabiztosságod, amire már elég régóta vártál. Ha benned van egy kis életszeretet, akkor remek napod lehet. Ne hagyd, hogy bármi kizökkentsen, és pörögj úgy, ahogy te szeretnél. Kalandozz picit, csinálj valami szokatlant, most ez tud feldobni igazán. Olyan emberekkel találkozz, akik csak a pozitívat tudják kihozni belőled.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Új kaland van a láthatáron, mivel a másik nem képviselőjétől csábító ajánlatot kaphatsz. Gondold végig, hogy érdemes-e belemenni. A bolygók jelzése szerint akkor sem lenne szabad elengedned magad, ha szingli vagy. Mindenbe megfontoltan kellene belevágnod. Az önuralmad sincsen a helyén mostanában.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem igazán szeretnéd, de a párkapcsolati problémák ismét utolérhetnek. Ha van kapcsolatod, akkor felesleges vitába bonyolódhattok bele. Megint olyan lesz a szituáció, hogy neked kellene engedned. Ha viszont szingli vagy, akkor olyan felé sodorhat a szél, akivel nem tudnál jól kijönni. Ne hagyd, hogy elkapjon a rózsaszín köd.

Borítókép: Alex Tudorica / Novapix / Leemage via AFP