promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Makkos cipő, csicsás ing, ez a fickó táncával biztosan jó kedvre derít
Borítókép:  voyageatl.com
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bronxban született, de ghánai származású Jeff Obenget rengetegen követik csak azért, hogy egy pár másodpercre is, de jobb kedvre derüljenek. Mufasa pedig partner ebben.

Minden 2016-ban kezdődött, amikor Jeff Obeng úgy döntött, beleveti magát a YouTube világába és saját oldalt indít, de nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt szerette volna. Azonban Jeff nem hátrált meg, elhatározta, hogy platformot vált és az Instagramon csinál, kizárólag vicces videókat, azért, hogy szórakoztassa az embereket.

A Bronxban született, de ghánai származású előadó, táncos (szórakoztatóipari jelenség) eleinte nem sok ember figyelmét keltette fel. Az első pozitív jel, akkor jött, amikor Cardi B’ „Drip” című számára táncolt a guruló autóból kipattanva. Az énekes meg is osztotta saját Instagram-oldalát a videót. De hiába próbált hasonló jellegű felvételekkel Jeff, nem tudta meglovagolni a hullámokat.

Aztán jött egy újabb próbálkozás és „Mufasa", Jeff Obeng rövidgatyás, makkos cipős, rikitó ingű afrikai karaktere, na meg egy house-klasszikus, a Push the feeling on. Ez pedig meghozta az áttörést. 

Az elképesztő életörömöt és jókedvet sugárzó videóit több millióan látták már, s azóta Jeff Instagram-oldalát, a cousinskeethert is több mint egymillióan követik. Mufasa pedig nem csinál mást csak táncol és jól érzi magát. Szó szerint betáncolta magát az NBA-be, az NFL-be, meg néhány amerikai talk-showba, s, ha ez nem elég, van egy együttműködése a FootLockerrel – írja a Forbes.

Szóval „its friday then..."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás