promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: új hét kezdődik, de ez ne ijesszen meg
Borítókép:  Alexey Maishev / Sputnik / Sputnik via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet nehezebben tudsz rákoncentrálni egy új időszakra, de segítünk eligazodni a káoszban.

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezen tudod magad mögött hagyni az ünnepi hangulatot. Lehet nem ártana most is egy kis rögtönzött szünetet tartanod, még akkor is, ha csak pár órára szól. Ez is csodákat tud tenni, és fel tudja pezsdíteni a hangulatodat. Ha dolgoznod kell, akkor utána igyekezz haza, és próbáld meg kikapcsolni az agyadat.

Bika (április 21. - május 20.)

Eléggé érzékeny hangulatban vagy, és mélyről törhetnek elő az érzéseid. Próbáld meg elkerülni, hogy olyat tegyél, vagy mondj, amit később megbánhatsz. A jövőben eléd fog kerülni egy elég kecsegtető lehetőség. Ez egy kiugrási pont, szóval próbáld meg nem elbaltázni. Lehetsz picit lazább, de ettől még igyekezz mindenre felkészülni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A csillagok kellő lendületet tudnak adni neked. Míg mások az ünnepi hangulatban ragadtak, te már alig várod, hogy valami kihívás kerüljön eléd. Hidd el, az tud most igazán boldoggá tenni, ha megoldhatsz valami nehéz problémát. Azonban figyelj oda, mert ha nem vagy elég óvatos, könnyen kellemetlen helyzetbe hozhatod magadat.

Rák (június 22. - július 22.)

Remélhetőleg fel tudtál töltődni az ünnepek alatt. Ha kicsit önző voltál, akkor jó lenne egy kicsit másokra is szánnod az idődből. Sokan azt szeretnék, hogy jobban vegyél részt az életükben. Ha egy idő után mindenkitől elvágod magad, akkor ne várd el, hogy segítsenek neked, ha nehéz helyzetbe kerülsz. Magányosan nem fogsz tudni mindent megoldani.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most egy kicsit vége lesz a pihenésnek és a szórakozásnak. Nehezebben fog menni, hogy megtaláld magadat, és vissza tudj térni a pörgéshez. Egy fokkal figyelmetlenebb vagy a kelleténél, szóval koncentrálj! Te vagy a nagy ötletek embere, szóval találd fel magadat mindenben, és legyél kreatív. Néhány feladatot tényleg csak ki kell ráznod a kisujjadból.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sokkal megértőbbnek kell lenned másokkal, de magaddal szemben is. A következő napokban tisztázhatod azokat a kérdéseket, amik sok elégedetlenséget okoztak neked az évek során. Néhány félreértés, vagy sértés rossz irányba terelhette a megítélésedet, szóval ideje lenne ezt helyrehozni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Azt fogod észrevenni, hogy egy barátod, vagy valaki a családodból kezd elhúzódni tőled. Bár te nehezen veszed észre, de tisztáznod kellene vele, hogy mi bántja, mielőtt késő lesz. Közben kicsit kiengedtél az ünnepek alatt, tehát nem ártana elkezdeni rendszerezni a dolgaidat. Biztosan vannak ügyek, amik nem tűrnek halasztást.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most van rá esély, hogy egy ex, vagy régi barát visszasétáljon az életedbe. Neked kell eldöntened, hogy szükséged van-e erre. A játszadozásnak semmi értelme, szóval legyél őszinte, ha az illetőtől már nem akarsz semmit. A következő hetekben elég merész kihívások fognak eléd kerülni, szóval fel kell készülnöd lelkileg. Ha teheted, még pihenj pár napot.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elmélkedő kedvedben vagy, és igyekszel megtalálni, hogy merre haladjon az életed. Ezt nem árt átgondolnod, mivel szeretnéd, ha a 2021 egy teljesen más lendülettel indulna el. Úgy érzed, hogy nem akarod a sablonos köröket futni, és valami újat szeretnél az idővonaladon látni. A barátaid a segítségedre lehetnek ebben, szóval beszéljetek erről.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet voltak kellemetlen szituációk az ünnepek alatt, de ezeket ideje lenne elengedned. Koncentrálj erre a hétre, valamint a jövőre. Ez egy remek alkalom arra, hogy kitisztítsd a fejedet, és felkészítsd arra, hogy új dolgokat tudjon befogadni. Nemsokára belefoghatsz egy dologba, amibe sosem mertél, de mégis meg fog jönni hozzá a kedved. Legyél merész!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remek ötleteid, valamint meglátásaid vannak, amiket semmiképpen sem szabad a szőnyeg alá seperned. Most éppen lázadni akarsz, hogy felkavard a dolgokat és izgalmasabbá tedd kicsit az életedet. Arra figyelj oda, hogy őszintébb vagy a kelleténél, ha nyeregben érzed magad, akkor megsérthetsz másokat. Nem szabad elszállnod magadtól.

Halak (február 20. - március 20.)

Nehezebben indul a reggeled, főleg, ha rá kell venned magadat a munkára, vagy valami feladatra. Jöjjön az a kávé és a zuhany, mert egy remek nap állhat előtted. Végül bele fogsz jönni mindenbe, és azt fogod mondani, hogy már hiányzott egy kicsit a pörgés. Ha van szabadidőd, akkor mindenképpen sétálj egy nagyot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás