Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: hatással lesz még rád a Jupiter és a Szaturnusz találkozása?

Napi horoszkóp: hatással lesz még rád a Jupiter és a Szaturnusz találkozása?

Élet

Napi horoszkóp: hatással lesz még rád a Jupiter és a Szaturnusz találkozása?

Élet

Ezo Terézia 05:35

A legtöbb csillagjegynek a saját kezében lesz a sorsa, a bolygók inkább csak a hangulatodat befolyásolhatják.

Kos (március 21. - április 20.)

Nincsen semmi baj azzal, ha jelenleg a családodra, vagy a barátaidra támaszkodsz kicsit. Inkább az ő segítségüket vedd elő, mint teljesen széthullj az ünnepek előtt. Nagyon megviselhet néhány probléma, de hamarosan fellélegezhetsz. Használd a kreativitásodat, és a kiskapukat, hogy haladni tudj.

Bika (április 21. - május 20.)

Legyél kész kompromisszumot kötni, mert csak így tudsz közelebb kerülni a céljaidhoz. Ne keltsd feleslegesen a feszültséget a környezetedben. A leghaszontalanabb jelenleg, ha apró problémákon kezdtek el vitázni. Neked jelenleg nem nehéz mások szemével látni a dolgokat, így jobban kell alkalmazkodnod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy néz ki jó napod lehet, mert csak a saját szabályaidnak kell engedelmeskedned, és a munkádat és a dolgaidat is a saját tempódban tudod elvégezni. Ne engedd, hogy bárki korlátozzon, mert a lassulás egyáltalán nem lesz ínyedre való. Te irányítod az életed, és épp itt az ideje megmutatnod a környezetednek, hogy ebből nem engedsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég sok mindent túl tudsz bonyolítani mostanában. Próbáld meg leegyszerűsíteni a dolgokat, különben semmivel se fogsz rendesen haladni. Nem kell mindennek száz százalékosan tökéletesnek lennie, ha nem muszáj. A jövőben meg kell adnod magadnak a szükséges teret a változásokhoz, de ennek még nincs itt az ideje.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég jól haladsz mindennel, szóval nem most kellene elkezdened óvatoskodni. Jók a meglátásaid, szóval még akkor is ragaszkodj az újító ötleteidhez, ha mások nagyon húzzák rá a szájukat. Ha visszaszorul a lelkesedésed, akkor az végzetes lehet, és rengeteg előrelépési lehetőség fog elszaladni melletted. Most csak a saját céljaidat tartsd szem előtt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy lépéssel közelebb vagy ahhoz a célhoz, amiért nagyon sokat dolgoztál. Ha ez meglesz, akkor tényleg megajándékozhatod magadat egy hátbaveregetéssel, és kiengedhetsz. Néha eszedbe juthat, hogy rossz irányba mész, de ha jelenleg boldog vagy, akkor nincsen miről beszélni. Ne engedd, hogy mások elrontsák a kedvedet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

El kell kerülnöd azokat az embereket, akik rossz gondolatokat ébreszthetnek benned. A közeli környezetedben valaki régi sérelmeket hozhat fel, de mindenképpen meg kell úsznod valahogy ezt a vitát. A Jupiter és a Szaturnusz találkozása lecsökkenti az energiáidat. Engedd maguktól megtörténni a dolgokat, és ne parázz túl semmit.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A kommunikáció nagyon sokat segíthet abban, hogy haladni tudj a dolgaiddal. Minden információt igyekezz megőrizni, mert később a hasznodra válhat. Jelenleg bárkit hajlandó vagy meghallgatni és jótanácsokkal ellátni. Ezeket később kamatostul vissza is kaphatod, így a nagylelkűséged meg fog térülni. Ne akard megkerülni a problémákat, nézz szembe velük.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Jupiter és a Szaturnusz találkozása téged igazán pörgőssé tett. Imádod ha zajlik, pezseg körülötted az élet. Az önbizalmad a duplájára tud nőni, és te tudsz lenni a társaság közepe. Mindenképpen találkozz a barátaiddal, és vessétek bele magatokat valami olyan programba, ami nem hétköznapi, hiába nehéz a jelenlegi helyzetben. Az alkohollal azért vigyázz, ráérsz majd az ünnepek alatt kicsit többet inni.

Bak (december 22. - január 20.)

Oda kell figyelned magadra, mert könnyelműen dobálózhatsz a szavakkal, és emiatt megsérthetsz valakit. Az erényeiddel tisztában kell lenned, de nem szabad erősen hangoztatnod őket. Legyél visszafogott mindenben, mert ez abban is segíthet, hogy tökéletes döntéseket hozz. A nyugodtság legyen az elsődleges fegyvered.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A Jupiter és a Szaturnusz találkozása szerencsés időszakot hozhat neked. Úgy érzed olykor láthatatlan kezek segítenek. Kilátástalannak vélt helyzetekben váratlanul megszülethet benned a megnyugtató megoldás. Nem is szabad bepánikolnod, mert amiatt nagyon ki tud csúszni a lábad alól a talaj. Ismét találkozhatsz valakivel, akihez régen komoly érzelmi szálak fűztek.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki végre bezárhatsz néhány ajtót, amik már nagyon feszültté tettek. Hogy jól tudj haladni, a múltban kell hagynod azokat a dolgokat, amik az ajtók mögött voltak. Új kalandokat kell keresned, és pihentető dolgokba belevágnod. Talán az se árt, ha leülsz a barátaiddal, vagy a családdal, és elkezditek átbeszélni a következő év elejét.

Borítókép: PATRICK PLEUL / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP