promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz pozitívan lezárni a hetet
Borítókép:  Luc Beziat / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem érdemes rástresszelni semmire az ünnepek előtt, inkább próbáld meg mindennek a jó oldalát nézni. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned.

Kos (március 21. - április 20.)

Hétvégén már elkezdheted a tervezgetést a fejedben, mert hamarosan készen fogsz állni arra, hogy előrébb lépj. Az ünnepek alatt meg is fog jönni mindenhez a kedved, és a környezetd is motiválni fog. A bolygók szerencsésen állnak, így minden adandó alkalmat ki kell használnod. Összpontosítsd az erődet arra, hogy felül tudj emelkedni magadon.

Bika (április 21. - május 20.)

A külvilág eléggé kezd bezárulni előtted a jelenlegi helyzet miatt, de ez jó lehetőség arra, hogy otthon tölts egy kis időt. A szórakozást, valamint a pihenést természetesen megérdemled, és a négy fal között is fel fogod tudni találni magadat, csak legyél kreatív. Igyekezz mindennek a jó oldalát nézni. Most néhány friss kihívást is átgondolhatsz az életben.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Jól kezeled a dolgokat, de ez lehetne még jobb is. Közel lesz a cél, hogy végre ki tudj engedni, de ehhez még nem szabad lassítanod. Közben van egy ember az életedben, akivel kezdtek elhidegülni, de ez lehet nem is baj. Te magad is rá fogsz jönni, hogy lesznek olyan kapcsolatok a közeljövőben, amiknek jobb egy kis szünetet adni.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet szükséged lesz egy kis magányra a hétvégén, hogy rendesen ki tudd tisztítani a fejedet. Úgy érzed néha, hogy nehezen találod meg a fonalat. Az idődet se tudod rendesen beosztani, pedig az sok mindenben megkönnyítené a dolgodat. Ha nehéz is kivitelezni, de legalább egy órát szánj arra, amikor csak magaddal törődsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egy kis szabadság sokkal édesebbé tudja tenni az életet. Próbáld meg elengedni a gondokat, mert ha nem teszed, akkor nagyon be fogsz sokallni. Nehezen adsz magadnak szünetet, és állandóan csinálnál valami hasznosat. Jövő héten úgyis érkeznek futószalagon a kihívások, most inkább pihenj. Szükség van csendesebb szakaszokra is az életben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most ragaszkodnod kell a rutinodhoz, és nem szabad a változást beengedni az életedbe. Olykor a bolygók az ellenkezőjét szokták javasolni, de ez jelenleg nincsen így. A munkádban, és otthon is ragaszkodj az egyenes úthoz, és ne keresgess kreatív megoldásokat, mert csak rosszul fog elsülni az egész.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ez egy remek nap, hogy őszintén tudj kommunikálni mindenkivel. Remekül ki tudod fejezni mindenben az álláspontodat, és motiválni tudod az embereket. Talán épp itt az ideje, hogy egy családi problémának némi tervezéssel pontot tegyetek a végére. Azzal még nagyobb hatást tudsz gyakorolni, ha a határozottságod mellett kedves maradsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem szabad rejtegetned mások elől a valódi érzéseidet, még ha negatívak is. Olykor muszáj színészkedni, de semmiképpen ne vidd túlzásba. Most előtérbe kerülnek olyan emberek is az életedben , akik jobban meg akarnak ismerni. Ne építs falakat magad köré, mert ők azok, akik sok mindenre megoldást kínálhatnak neked érzelmileg.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma fel kell szabadítanod a kreativitásodnak egy részét, mielőtt az egész a semmibe veszne. Fordulj az aktív pihenés felé, és alkoss valami újat. Gyakorlatilag itt bármi szóba jöhet, amivel ki tudod fejezni önmagadat. Kezdesz darabkákat elveszíteni magadból szép lassan, ami nem tesz jót a boldogságodnak. Tegyél ellene!

Bak (december 22. - január 20.)

Az életedből mostanában eléggé hiányzik a fegyelem, és ezt bizony nem fogod tudni másra kenni. Kicsit összeszedettebbnek kell lenned. Ne engedj a rendezetlenségnek, mert már te sem érzed jól magadat benne. A barátaid és a családod jó hatással lehetnek rád. A jelenlegi helyzetben nehéz, de próbálj meg a négy fal közül is kiszabadulni picit.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ennek a napnak a pihenésről kell szólnia, tehát próbálj meg elkerülni minden olyan szituációt, ahol pazarolnád az energiáidat. Az is remekül fel tud dobni, ha interneten ráírsz azokra a barátiadra, akikkel már régóta nem beszéltél. Igazat megvallva akad köztük olyan, akiket eléggé elhanyagoltál mostanában.

Halak (február 20. - március 20.)

A külső megjelenésed nem mindig tükrözi a belsődet, de egy kis változás ebben lehet jót tudna tenni neked. Persze ha le akarnál adni néhány plusz kilót, annak nem most van itt az ideje. Most ne akarj elköteleződni semmiben, hanem legyél inkább laza. A kisebb problémákat is próbáld meg átbeszélni a barátaiddal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás