promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: vigyázz, hogy ne tegyél olyat a hétvégén, amit megbánhatsz

Napi horoszkóp: vigyázz, hogy ne tegyél olyat a hétvégén, amit megbánhatsz

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem érdemes nagyobb tervekbe belevágni, csak figyelj magadra. Mutatjuk, hogy mire érdemes ügyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy picit rossz kedved lehet, és döcögősen indul a hétvégéd is. Vannak olyan dolgok, amikkel nehezen boldogulsz, és úgy érezd, egyedül maradtál az élet nagy hadszínterén. Ha szövetségeket keresel, akkor könnyebben mehet minden. Próbáld megosztani a barátaiddal azokat a dolgokat, amik nyomasztanak. Ők most alapból jobb kedvre tudnak deríteni.

Bika (április 21. - május 20.)

Kezd előretörni a hidegebb idő és a tél, ami téged picit depressziósabbá tehet. Ügyelj arra, hogy gyakran mozdulj ki, és pozitív emberekkel vedd körül magad. Ha túl kell tenned magad valami csalódáson, akkor főleg ne maradj egyedül, vagy fordulj magadba. Hiába voltak szép emlékek is valami mögött, olykor jobb magunk mögött hagyni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Remek hétvégéd lehet, ha el tudod engedni a kisebb problémákat. Olykor ellentmondásos érzelmek gyötörnek, nem tudod mi tévő legyél, vagy merre haladj. Próbálj meg egy kis időt egyedül tölteni: menj el sétálni, vagy csak kapcsold ki az agyad a kedvenc hobbiddal, és gondold át a dolgokat.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabadna, hogy mostanában a pénz miatt aggódj. Viszont ha úgy érezd, hogy a családtagjaid nem ügyelnek a spórolásra, akkor muszáj leszel beszélni velük. Több lazításra lenne szükséged, ha van rá lehetőséged, akkor szenteld ennek a napot. Ne próbálj mindenkinek megfelelni, nem kell mindig mások kedvében járnod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az emberismereted időnként cserben hagy, és a mai napon a saját naivitásod áldozata lehetsz. Lehet megbíztál valakiben, akiben nem kellett volna. Olyan emberről van szó, akit nem olyan régen ismersz. Muszáj, hogy el tudd engedni ezeket az embereket az életedből.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Remélhetőleg sikerült minden konfliktust rendezned, mert csak így tud igazán nyugodt lenni a hétvégéd. Ha nem, akkor sem szabadna, hogy ezek miatt fájjon a fejed, hétfőig próbáld meg elengedni. Közben sajnos szembesülnöd kell olyan emberek igazságtalan kritikáival, akikről ezt álmodban sem gondoltad volna.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy picit túlhajtottad magad a héten, szóval ha van rá lehetőséged, akkor ez a nap mindenképpen a feltöltődésről szóljon. Lehet szívesen mozdulnál ki, de ez balszerencsét hozhat, szóval jobb lenne otthon maradnod. Muszáj lesz majd valamiben állást foglalnod, amiből a legszívesebben kimaradnál. Pedig a tiéd lesz a békítő szerep, és a véleményedet is nyugodtan mondd el.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kicsit érdekes heted volt, de kezd helyrejönni körülötted minden. Egy probléma, ami már régóta nyomasztott, az hamarosan meg fog oldódni. Közben közeledik egy dolog, ami a bolygók szerint valaminek a lezárása lesz. Ez lehet szakítás, de valami olyannak a vége is, aminek nagyon fogsz örülni. Legyél nyitott az új kezdetre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most remekül ki tudsz jönni mindenkivel a környezetedben. Ezt felhasználhatod arra is, hogy valakivel lezárj egy régóta húzódó konfliktust. Próbálj meg ne foglalkozni a munkával, mert igazán stresszessé tehet. Ha ma mindenképpen dolgoznod kell, akkor este kényeztesd magad valamivel.

Bak (december 22. - január 20.)

Most nem igazán várhatod el, hogy mindenki maradéktalanul lelkesedjen az ötleteidért. A társadtól, vagy a valami közeli barátodtól azonban megkaphatod a szükséges lelkesítő lendületet. Ha vannak távlati terveid, akkor inkább velük beszéld át. Akik nem kíváncsiak rád, azoktól határolódj el, nehogy konfliktust szüljön.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem indul jól a hétvégéd, ha nem vagy kiegyensúlyozott. Ma több alkalommal is lehet szembe kell majd nézned számodra kellemetlen dolgokkal, akár a barátaiddal, akár a családodról van szó. Az este azonban szép és meghitt pillanatokat ígér. Ha van lehetőség, inkább csendességben töltsd. Lehet meg is nyílhatsz valamiben, ami régóta nyomaszt.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit izgága vagy, és vigyázz, mert könnyen hibába eshetsz. A természeted keresi az újat és az izgalmakat. Ha ez valami románcban teljesedne ki, és párkapcsolatban élsz, akkor könnyen rámehet. Ne cselekedj elhamarkodottan, mert később mindent megbánhatsz.

Borítókép:  Koki Kataoka / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás