Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ez vár ránk 2021-ben egy híres asztrológus szerint

Ez vár ránk 2021-ben egy híres asztrológus szerint

Élet

Ez vár ránk 2021-ben egy híres asztrológus szerint

Élet

Promotions 22:20

„Mi jöhet még?" Teszi fel a kérdést rengeteg ember a 2020-as év után. Nos, erre választ adhatnak a híres asztrológus, Aliza Kelly szavai, aki szerint már idén december 21-én megkezdődik a gyógyulás folyamata. 

A szakember nem vitatja, hogy 2020 nem szűkölködött katasztrófákban, ugyanakkor olyan bolygó együttállások jöttek létre, melyek jövőre komoly változásokat eredményezhetnek. 

„Mondani sem kell, hogy a 2021-es év az idei év nagy változásaiból fog kiépülni. És míg a Jupiter-Szaturnusz-Uránusz kapcsolata nagy hatást fog gyakorolni, sokkal „normálisabb" évünk lesz, mint a tavalyi" 

állítja Aliza. 

Az asztológus továbbá elmondta, hogy a következő esztendő sem lesz kevésbé gazdag eseményekben, ugyanakkor sokkal pozitívabb meglepetések fognak érni bennünket, mint idén. Nagy hangsúly lesz a technikai előrelépéseken, és a közösség kialakulásán, valamint szavaiból az is kiderült, hogy az új, digitális életünk folytatódni fog. 

Aliza Kelly ugyanakkor tavaszra tüntetéseket jósol. 

Ezek valószínűleg az egyenlőség jegyében fognak megtörténni, melyek globális eredményeket érhetnek el. Aliza továbbá felhívta a figyelmet, hogy jövőre különösen oda kell figyelnünk arra, hogyan élünk, dolgozunk, valamint mindenkit arra bíztat, hogy merjünk együttműködni másokkal.  

Borítókép: Astronet