promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: néhány ember lehet ki akar használni
Borítókép:  Mint Images / Mint Images via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden csillagjegynek más küzdelmekkel kell szembenéznie, de a bolygók segítenek rátalálni a helyes útra.

Kos (március 21. - április 20.)

Nem jönnek könnyedén a dolgok, és mindenért meg kell küzdened. A munkahelyeden a legfontosabb, hogy akármilyen hangulatban is vagy, ne szállj szembe a főnököddel. Ha a saját magad ura vagy, akkor meg nem ártana másokra is hallgatnod, és nem önfejűen menni a falnak. Megmutathatod mire vagy képes, de csak ha okosan csinálod.

Bika (április 21. - május 20.)

Nehezen ébredsz mostanában és döcögősen is szoktak indulni a napjaid. Nagy a szembeszél, de ki tudod kerülni, ha taktikus vagy. Egyre jobban észreveszed azokat az embereket, akik ellened drukkolnak az életben, de nem szabad foglalkoznod velük. Jól figyelj, ha szingli vagy, mert hamarosan feltűnik valaki, aki többet akar tőled.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok dologgal szembe fogsz tudni nézni, amikkel eddig nem mertél. Túl kicsinek érzed magad néhány feladathoz, pedig ez egyáltalán nincsen így. Fontos, hogy jelenleg őszinte tudj lenni mindenkivel. Ha nem sikerül valami azonnal, akkor semmiképpen ne hibáztass másokat. A magánéletedben is lehetnek nézeteltérések, de ezeket igyekezz csendben rendezni.

Rák (június 22. - július 22.)

Most kivételesen örömmel állsz minden kihívás elé, ha teljesen fel vagy töltődve. Csak ügyesen, mert olyan dolgokat rendezhetsz el ezzel a mentalitással, amik a legtöbb esetben igazán döcögősen mennek. Nyitott vagy, és szívesen működsz együtt másokkal akár a magánéletedben, akár a munkádban.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Néhány problémákkal teli szituáció pont a segítségedre lehet, hogy megvilágosodj. Ha felfedezed őket, akkor időben helyrerakhatsz mindent magad körül. Ideje, mert sok minden a fejedre nőhet az ünnepek előtt. A jelenlegi helyzet néha ki tud borítani. Magányosnak érezheted magad, de tudod jól, hogy bárkit elérhetsz akár egy hosszabb beszélgetésre is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elúszhatsz néhány dologban, de a környezeted nagy segítségedre lehet. Ne legyél makacs, és fogadd el, még akkor is, ha olyan embertől jön, akit alapból nem kedvelsz annyira. Mozgalmas napod lesz, és új ajtók nyílhatnak ki előtted, sőt, egy új ember is bekerülhet az életedbe. Ha nyitott vagy, pár dolgot pozitív irányban változtathat meg körülötted.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ez bizony a nyerő napod lehet, ha kiegyensúlyozott tudsz maradni. Ne veszítsd el semmilyen szituációban a fejed, de ettől függetlenül legyél őszinte, Ha nyugodtan tudod közölni a gondolataidat, akkor sok ember melléd állhat és támogathat. Váratlan események történhetnek a magánéletedben, de abszolút nem lesznek rosszak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kellemetlenségek érhetnek, de nem szabad hagynod, hogy ez bármiben is elvegye a kedvedet. Haladj előre lelkiismeretesen és a siker nem fog elmaradni. A hozzád közelálló személyek remekül fel tudnak tölteni energiával, ami jó hatással van a közérzetedre. A célok lebegjenek a szemed előtt, és igyekezz összekötni a kellemeset a hasznossal.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem igazán vagy jó passzban, főleg ha nem tudod magadat rendesen kialudni. Érzékeny és sértődékeny lehetsz, könnyen össze tudod rúgni a port bárkivel, még azzal is, akit alapból kedvelsz. Próbáld meg visszafogni magad, mert ha elfogy a többiek türelme, akkor magadra fogsz maradni, és az csak rosszabb lesz.

Bak (december 22. - január 20.)

El kell majd hessegetned néhány viharfelhőt magad körül. Végre a kezedbe kell venned az irányítást. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak az események, inkább te magad legyél rájuk hatással. A kritikus hozzáállásoddal most inkább csak ellenségeket gyűjthetsz magad köré. Nemsokára nehéz időszak jön, és mindenkire szükséged lesz, hogy túljuss rajta.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Túl jó szíved van, ami sokszor visszaüthet. Pár ember erősen kihasználhat, pedig te mindent megteszel értük. Jobb lenne szortíroznod – aki nem érdemli meg, annak semmiképpen ne segíts. Eljön az idő, amikor muszáj kicsit önzőnek lenned. A közeli környezeteddel szemben ne vedd elő ezt az arcodat, de másokkal nyugodtan.

Halak (február 20. - március 20.)

Hatalmas energiákat tudsz mozgósítani, hogy elérd a céljaidat. Addig kell ütnöd a vasat, amíg meleg, szóval semmiképpen se engedj ki. Nem szabad félned semmitől – ha bajt észlelsz, akkor nyugodtan kockáztass. A közeli környezeted akkor lesz a pártodon, ha őszinte vagy velük mindenben. Közben ne felejts el szünetet tartani a nagy rohanásban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás