promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyűjtés indult a négy végtagjára lebénult Dávidért!
Borítókép:  Facebook
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Koncsek Dávid 19 éves. Két évvel ezelőtt egy építkezésen dolgozott, amikor leesett az emeletről és mind a négy végtagjára lebénult. A fiatal jelenleg is kórházban van. Rehabilitációjára, kezelésére nagynénje gyűjtést indított. A cikk végén megtalálod a számlaszámot, ha úgy döntesz, segítenél.

Koncsek Dávid nem egy átlagos fiatal. Sajnos. Tizenhét éves korában az iskola mellett építkezésen dolgozott, hogy karácsonyra pénzt gyűjtsön, 2018. november 7-én azonban egy épület bontásánál leesett az emeletről, a baleset következtében pedig mind a négy végtagjára lebénult. 

A 19 éves Dávidot nagynénje és családja neveli, segíti, támogatja. Jelenleg az ifjú semmire sem képes önállóan, ahhoz, hogy állapota javuljon, rehabilitációra járhasson, pénzre van szükség. Mivel azonban a család szerény anyagi körülmények között él, Fogarasi Ervinné, Dávid nagynénje úgy döntött, adománygyűjtést indított.

„Járni szinte biztosan nem fog tudni, erre kicsi az esély. Arra már nagyobb, hogy a felső végtagjait tudja használni, de ehhez másfél év kemény munkára és sok pénzre van szükség” 

– ezt Fogarasi Ervinné, Dávid nagynénje válaszolta megkeresésünkre. 

A nagynéni azt is elmondta portálunknak, Dáviddal az elmúlt két évben több kórházat megjártak, a fiatal sokáig tüdőgyulladással küzdött, egyúttal az is kiderült, sérült a hangszála, emiatt soha nem lesz erőteljes hangja. Csak suttogva tud beszélni. A nemrég indult adománygyűjtésbe félve vágott bele Fogarasi Ervinné, de összességében pozitív visszajelzéseket kap.

„Nem gondoltam volna, hogy segítenek, hiszen nem egy kicsi gyerekről van szó” – mondta a promotions.hu-nak.

Márpedig az emberek összefogtak: utaltak, utalnak. Eddig már majd 800 ezer forint gyűlt össze. Ez az összeg jelenleg arra elég, hogy Dávid öt hétig biztosan részt vegyen egy minden testrészét megmozgató rehabilitáción. Mint azt a nagynéni elmondta, a cél egy hathónapos intenzív terápia. Ennek ára viszont igen magas, 9,6 millió forint, és ehhez hozzájön még a szállítás ára.

„Muszáj erősnek lenni, csak így megy. Nagy erőt ad, hogy segítsek valakinek. Már az ötalkalmas rehabilitáció ára összejött. Haladunk. Nem fogom feladni, ennek jónak kell lennie” – tette hozzá Fogarasi Ervinné.

Az adományokat a következő bankszámlaszámra várják:

Budapest bank
10101470-57144200-01005007
Fogarasi Ervinné

Közleménybe bele kell írni, hogy: adomány.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás