promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: döcögősen, de tükörsimán is indulhat a heted
Borítókép:  Sebastian Gollnow / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegynek minden energiájára szüksége lesz, hogy túlélje a hét első napját.

Kos (március 21. - április 20.)

Nem fog jól indulni a napod, ha minden erőddel ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Lehet muszáj leszel olyan emberrel is kompromisszumot kötni, akivel nem vagy túl jóban. Nézd azt, hogy így gyorsabban végezhetsz minden feladatoddal, és utána felszabadultan vághatsz bele abba, amibe te szeretnél. A jó kedved a környezetedre is remek hatással lehet.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha van párod, akkor erősen felerősödhet benne a féltékenység. Most a bolygók úgy állnak, hogy elég vonzó lehetsz a másik nem számára, szóval ezen ne lepődj meg. A flörtnél azért ne menj tovább, még ha kínálkozik is a helyzet, mert semmi idő alatt összeomolhat minden körülötted. Könnyen tudsz alkalmazkodni mindenhez, így a munkahelyeden sem lesz nehézséged.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nehéz helyzetben is fel tudod találni magadat, szóval ne stresszelj rá semmire. Csak akkor okozhatsz magadnak gondokat, ha feszült vagy, mert türelmesen minden gördülékenyen haladhat. Igyekezz tartalékolni az energiáidat, mert még sok kihívás lesz előtted a héten. Arra is számíts, hogy meg kell harcolnod az igazadért.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki ellentétek törhetnek felszínre valakivel a környezetedben. Nem kellene erős támadásba lendülnöd és indulatosnak lenned még akkor sem, ha nagyon neked van igazad. Nem ártana, ha elővennéd a megértő énedet, mert akkor fogod tudni könnyen elrendezni ezt. A pénzügyeiddel kapcsolatban jó hírek érkeznek hamarosan.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lassan jönnek a változások az életedben, de rendkívül pozitívak lesznek, és hosszú időre meg fogják határozni a kiegyensúlyozott hangulatodat. Erőteljesen kell megfogalmaznod magaddal szemben a vágyaidat. Az álmok hamarosan valóssággá válhatnak. A sikerek meg fogják növelni a magabiztosságodat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem igazán alszol jól mostanában. Ha már nagyon régen tart az álmatlanság, és a rossz alvás, akkor nem ártana szakértő segítségét kérned. Egyre rosszabbul teljesíthetsz ha fáradt vagy, és be fog indulni a lejtmenet. Ezt mindenképpen időben meg kell akadályoznod, mert utána nagyon nehéz lesz visszakapaszkodni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hullámzó a kedélyállapotod, szóval nem árt kétszer is meggondolnod mit mondasz. A hanyagul odadobott sértések eléggé visszaüthetnek, aztán magyarázkodhatsz, hogy te nem úgy gondoltad. Ezt leszámítva elemedben érzed magadat egész nap, de az energiáid végesek, okosabb lenne jobban beosztanod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nyitott vagy az új ismeretekre, ami teljesen felszabadíthat. Ha új dolgokat szeretnél tanulni, akkor igyekezz olyat választani, ami a munkádban is hasznos lehet. Szívesen szereznél friss kapcsolatokat, de ezt inkább most csak interneten teheted meg. Ott viszont kereshetsz olyan csoportokat, ahol felszabadultan beszélgethetsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nemet kell mondanod azokra a dolgokra, amiket nem szívesen csinálsz. Most előfordulhat valaki a környezetedben, aki állandóan rád akarja erőltetni az akaratát. Ha pont a párod az, akkor még inkább le kell vele ülnöd beszélgetni. Szedd össze magad, és állj ki mindenben a saját véleményed mellett. Ha nem így teszel, szép lassan bele fogsz törődni minden rosszba.

Bak (december 22. - január 20.)

Fontos, hogy minden helyzetben próbáld megőrizni a hidegvéredet, és a lelki nyugalmadat. Remélhetőleg nem az a célod, hogy valami botrányos cselekedettel felhívd magadra a figyelmet. Kétszer is fontold meg mit mondasz ki, de azt is, miképp cselekszel. Ez nem csak a kényes helyzetekre vonatkozik, hanem mindenre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit érzékenyebben reagálsz a dolgokra, ami a heted elejét is befolyásolhatja. A munkahelyeden is úgy érezheted, hogy túl vagy terhelve. Próbálj meg változtatni a megszokott felálláson, és ha lehet, kicsit kreatívabban megoldani a feladatokat. A játékossággal sok stressztől meg tudod magadat szabadítani.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha fontos terveket tudtál összerakni a hétvégén, akkor azokba nem árt a héten belevágnod. Most van benned elég erő és kitartás, hogy be tudd indítani a dolgokat. Ha sikerül, akkor úgy minden gördülékenyen megy magától. Legyél óvatosabb, mint eddig, mert néhány rosszindulatú ember arra vár, hogy kicsússzon a lábad alól a talaj.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás