promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: minden rendben lesz, ha megtalálod az egyensúlyt
Borítókép:  Lilly Bloom / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az álmodozás jó egy bizonyos fokig, de ne hagyd, hogy bekebelezzen. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

A türelmetlenséged elég sok problémát okozhat. Főleg a kommunikációdra kell figyelned, mert könnyen úgy szólhatsz valakinek vissza, hogy megsértheted. Nehéz olykor, de muszáj vagy minden mondatodat jól átgondolni, ha feszült helyzetbe keveredsz. Persze a mérgedet se fojthatod el, szóval a munka után keress olyan elfoglaltságot, amivel teljesen kiengedhetsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Kellő támogatást kaphatsz a környezetedtől, hogy túl tudj lendülni az akadályokon. Becsüld meg, és persze hasznosítsd őket jól. Remek a meggyőző képességed, szóval olyan embereket is magad mellé tudsz állítani, akikkel nem vagy túl jóban. Most elég sok dologban meg tudod könnyíteni az életedet, és még a karriered is fellendülhet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Általában mindig jól megy neked, de most nehezebben tudsz kapcsolatot teremteni az emberekkel. Ez nem is a legjobb időpont arra, hogy megnyílj bárkinek is. Úgy néz ki magányosan kell túllendülnöd a lelki válságokon, de ezekre ügyesen megoldást tudsz találni. Kerüld a konfliktusokat, mert elmélyülhetnek és nagy veszekedésben találhatod magadat.

Rák (június 22. - július 22.)

Jelenleg remekül haladnak a dolgaid, ha mindent kézben tudsz tartani. A munkahelyeden és otthon is meg tudod találni a közös hangot mindenkivel. Nem kellene félned az újtól, mert csak jót hozhat neked. Rendszerezd a terveidet, mert hamarosan előveheted őket. A magabiztosságodra nagy szükséged lesz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az izgatottságod káoszba fulladhat. Nem kellene beleélned magad élesen a dolgokba, különben elég nagyot csalódhatsz. Rád annyira nem jellemző az álmodozó hangulat, szóval maradj két lábbal a földön. Ha nem így teszel, akkor feszülté, sértődékennyé válhatsz, ha ki akarnak rángatni a kényelmes képzelgéseidből.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Le kellene lassítanod egy kicsit. Nyugtalanul reagálhatsz az eseményekre, de ez semmiben nem lesz célravezető, te is nagyon jól tudod. Előfordulhat, hogy feltűnhet valaki az életedben, aki eléggé meg fogja bolygatni az agyadat. Ha szerelem lesz belőle, akkor ez még rossz hatással is lehet rád, de csak ha nem vagy képes megtalálni az egyensúlyt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szereted a diplomatikus megoldásokat, de ez nem igazán megy mostanában neked. Szót kell értened a környezeteddel, és ehhez meg kell erőltetned magadat, hogy jobban beléjük láss. Ha kicsit jobban figyelsz, akkor rögtön nyeregben érezheted magadat. A pontosságod is átment hanyagságba – most kerülj vissza a régi énedhez, mielőtt káosz lesz belőle.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egyáltalán nem fog jót tenni, ha igyekszel elfojtani az érzéseidet. Most pont őszintének kellene lenned mindenkivel, még akkor is, ha megbántod őket. Lehet csak később, de ezt még meg is fogják egyszer köszönni neked. Jók a meglátásaid, amiket kár lenne veszni hagyni. A lelki egészségedre is jobban kellene ügyelned.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most nem szabad hagynod, hogy mások irányítsák a sorsodat. Határozottnak és kezdeményezőnek kell lenned. Ha hagyod, hogy mások rád erőltessék az akaratukat, akkor nagyon rossz irányba indulhat el minden körülötted. Sok dologgal lehetsz elégedetlen, és a napok is kezdenek túl egyhangúvá válni, de ezen tudsz változtatni.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad magadba roskadnod, ha nem sikerül minden elsőre. A kitartásodra nagy szükség lesz a következő napokban, és a pozitív hozzáállásodra is. Hamarosan meg fogod mutatni a vezető erényeidet, de erre még nem állsz készen teljesen. Építkezz türelmesen, és nemsokára minden a helyére fog kerülni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem szabad utat engedned a dühödnek, még akkor sem, ha nagy igazságtalanságot érzel magad körül. Mindent higgadtan szoktál megoldani, és a tények később úgyis téged fognak igazolni. Egy veszekedés csak ronthat a dolgon. Ha a háttérben áskálódást érzel, azt is inkább a nyugodt, de határozott éneddel tedd helyre.

Halak (február 20. - március 20.)

Minden simán mehet körülötted, és a munkahelyeden is kezd visszatérni minden a régi kerékvágásba. A nyugalomra már elég nagy szükséged lenne. Sok minden változik, de mindenhez ügyesen kell alkalmazkodnod a zsörtölődés helyett. Ha van párod, akkor ő viszont több odafigyelést várna tőled, és előfordulhat, hogy a közeli barátaidat is elhanyagoltad mostanában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás