promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: remekül indulhat a heted, ha teszel érte
Borítókép:  GARO / Phanie / Phanie via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne legyél lusta, és próbálj meg energikusan belecsobbanni a hét elejébe. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon sokat tudsz apróságokon rugózni. Nem kellene, hogy túlértékeld a lényegtelen dolgokat. Ha belelovalod magad, akkor igazán el tudja rontani az egész a hangulatodat. Eléggé szétszórt is lehetsz, szóval mindenképpen jobban kell koncentrálnod. Pörgesd fel a napot, este pedig térj hamarabb nyugovóra. Ne aggódj, a rutinod hamar vissza fog állni.

Bika (április 21. - május 20.)

Egy baráti beszélgetés során sok lehetőség tárul eléd. Neked kell eldöntened, hogy ez a dolog változtathat, javíthat-e az életeden, vagy éppen ellenkezőleg. Gondolj végig mindent, de nem árt egy másik fél véleményét is kikérned arról, hogy melyik útra akarsz rátérni. Ha nagy a káosz körülötted, akkor ideje rendbe tenni a dolgokat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Pompásan érzed magad, és ha gyorsan túllendültél mindenen, akkor fel is tudsz töltődni. Magadra kellene a legtöbb időt szánnod a munka mellett. Ne hagyd, hogy mások problémái elvegyék az életkedvedet. Olykor önzőnek kell lenned kicsit. A szerelemben szerencsés időszak vár rád – ha szingli vagy, akkor hamarosan új ajtók nyílhatnak ki előtted.

Rák (június 22. - július 22.)

Sok érdekes dolog történhet veled a mai napon: izgalmas találkozás várhat rád, hallhatsz egy nem mindennapi örömhírt, vagy akár egy olyan lehetőség is eléd kerülhet, aminél nem szabad hezitálnod, azonnal meg kell ragadnod. Pozitív nap lehet ez, ha merészebb vagy a kelleténél. Gondolkozz úgy, hogy nincs mit veszítened, és a mának kell élned.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A csillagok mindent megkönnyítenek ma számodra. Bármilyen lehetőség is van előtted, ne félj a következményektől, hanem vágj bele. A dolgok jobban mehetnek előre, mint vártad. Szükséged lenne végre egy kis pezsgésre, de az rajtad múlok, hogy miképp csobbansz bele. Ha van párod, akkor nagyon jól meg tudjátok érteni egymást. Próbálj meg vele minél több időt eltölteni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kedvez a nap a kapcsolatoknak és az együttműködést igénylő dolgoknak. Használd ki a népszerűséget, és próbáld meg kicsit a javadra fordítani ezt. Bizony népszerű lehetsz, és olyasmiben arathatsz sikert ami nem éppen a te asztalod. Meg fog lepni, de örömet is fog szerezni. Szóval ez a nap tényleg fel tud tölteni energiával, ha jól kevered a kártyáidat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Minden jól alakulhat a hét elején, és a szerelmi életed is kezd sínre kerülni. Egyedül az tudja elvenni a kedvedet, ha túl sokat foglalkozol másokkal. El tudsz merülni a többiek problémáiban, sikereiben, pedig önmagadra kellene figyelned. Azért van bőven a listán olyan, ami miatt rád irigykedhetnek a többiek, ez sose feledd.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy közeli ismerősöd, akit a barátodnak hittél, úgy néz ki a rossz híredet akarja kelteni. Legyél résen és figyelj mindenre. A karriered körül sem úgy alakulnak a dolgok, ahogy vártad. Sok mindent helyre kell raknod magad körül, de elsősorban az a lényeg, hogy kigyomláld a negatív embereket. Szükség van a határozott énedre, szóval kerítsd elő.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ne félj, mert ha negatív szériád is volt, az hamarosan el fog múlni. Hétvégén sok mindenen járhatott az agyad, de most tiszta lappal kell indulnod. Szerencsét hozhat az új bolygóállás, és a hátrányokat az előnyödre tudod fordítani. Az anyagi helyzeted is kedvezőbben alakul, akár a tartozásaidat is rendezni tudod hamarosan. Azért spórolnod nem ártana kicsit továbbra is.

Bak (december 22. - január 20.)

Kicsit döcögősen indulhat a heted, de nem szabad, hogy emiatt pánikba ess. Ne hagyd, hogy bárki el tudja rontani a kedvedet. Ne sértődj meg semmin, és próbáld meg könnyedén venni az akadályokat. Pont úgy, ahogy szoktad, ne engedd ki a gyeplőt a kezed közül. Ha több megértést mutatsz, akkor az sokat segíthet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Új és vártatlan fordulatok kerülhetnek elő az életedben. Ezektől te nem pánikba esel, hanem pont ellenkezőleg: fel fog dobni. Bármennyire drámai is a helyzet, amiben el kell határoznod magad, úgy kell döntened, hogy az hosszú távon is megállja a helyét. Ha tanácsra van szükséged, akkor a legközelebbi barátodhoz érdemes fordulnod, aki jól tudja mit szeretnél elérni.

Halak (február 20. - március 20.)

Nemsokára határozott terveid lesznek, amiket még lehet nem kellene megosztanod másokkal. Eléggé ellened lehetnek, vagy akár le is beszélhetnek róla. Olyanokra van most szükséged, akik ösztönözni tudnak. A szerelem terén jóval szerencsésebb leszel a közeljövőben, mint a pénzügyekben. Ehhez tartsd magad, és inkább hódíts.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás