promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: erősen befolyásolhatja a hétvégét a hangulatod
Borítókép:  Christopher Robbins / Image Source / Image Source via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegynek nem ártana feltöltődnie a kihívások keresgélése helyett. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha van párod, akkor lehet egy kis feszültség köztetek. Nehezebben tudod kimutatni az érzelmeidet, ami jelenleg az életed többi részét is befolyásolhatja. Nem baj, ha egy kicsit bezárkózol, de azért ne hurrogj le senkit, ha keresik a társaságodat. Igyekezz minél jobban feltöltődni a hétvégén, mert a kimerültséged is okozhat problémát.

Bika (április 21. - május 20.)

Egy kicsit előbújhat belőled az irigység, de nem szabad hagynod, hogy ez eluralkodjon rajtad. Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, amik hirtelen előtörnek, nálad most ez lehet az. Olykor még akkor is rosszul tudod kezelni ezeket, ha már idősebb vagy és tapasztalt. Közben jó híreket is fogsz kapni a hétvégén, ami fel fogja dobni a hangulatodat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A hétvégén olyan messzire kellene kerülnöd a munkádtól, amilyen messzire csak lehet. Ha mégis muszáj vagy valami projekttel foglalkozni, akkor lendülj rajta hamar túl, és igyekezz összehozni valami megnyugtató dologgal. Kíméletesebbnek kell lenned önmagadhoz, mert a túl sok munka az agyadra mehet.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók eléggé ellened vannak, ha szerelemről van szó. Ez fokozottan igaz, ha szingli vagy. Most semmiképpen nem szabad elmerülnöd semmilyen párkapcsolatban, mert csak rossz dolgokat hozhat. Lehet csábít valaki, és elsőre tökéletesnek tűnik, de rejtett dolgok kerülhetnek elő, amik nem fognak tetszeni később.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehet pont ez az a pont a hétvégén, amikor tiszta vizet kell öntened a pohárba. Le kell ülnöd azzal a barátoddal, vagy családtagoddal beszélni, akikkel problémákat érzékelsz. Ha nem teszed, akkor ezek elszabadulhatnak, és az senkinek sem lesz jó. Közben elég nehezen találod a helyedet, és nem megy úgy a koncentráció semmiben. Legjobb lesz, ha inkább a pihenésre fókuszálsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók némi megnyugvást jeleznek. Végre kezdenek helyrejönni körülötted a dolgok, ami azt jelenti, hogy nemsokára hátradőlhetsz. A szerelemben is szerencséd lehetsz. Ha szingli vagy, akkor nyugodt szívvel nézz körbe a társkeresőkön, mert összegabalyodhatsz valakivel, akivel akár komolyabbra is fordulhatnak a dolgok.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kicsit túl nyitott vagy mostanában, és ezt bizony nem igazán veszed észre. Az nem baj, ha ez a közeli környezetedben történik, de ha külsősöknek adsz ki titkokat, akkor azt később ellened fordíthatják, és kellemetlen pletykák is szárnyra kelhetnek. Ne bízz meg mindenkiben önzetlenül – tudod nagyon jól, hogy kik az igazi barátaid.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Tőled nem megszokott módon túl érzékenyen reagálhatsz dolgokra. Ezt a környezeted észre is veszi, te annyira nem. Kisebb megjegyzésekre is képes vagy a semmiből lángra robbanni, és akár ki is osztani valakit. Fogd vissza magad, mert ez nem fog jót tenni a hétvégédnek. Keresd a kompromisszumokat, vagy inkább csak vonulj el.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Remélhetőleg sikerült elintézni minden függőben lévő ügyedet a hétvége előtt, mert akkor ezeken kattoghat az agyad. Ezzel persze nem leszel előrébb, inkább igyekezz elkerülni minél jobban a stresszt. Te tudod a legjobban, hogy mivel érdemes kikapcsolnod az agyadat ilyenkor.

Bak (december 22. - január 20.)

Szívügyekben remekül alakulhatnak a dolgaid, ha hagyod magadat szeretni. Nem ártana belevinned egy adag lazaságot ebbe a hétvégébe. Legyél spontán, és igyekezz azt csinálni, amihez kedved van. Ha mégis akad kötelező elfoglaltságod, azt ne vedd véresen komolyan, csak ha nagyon fontos és kiemelkedő a dolog.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A Hold nagy hatással van rád, és elég sok mindent tisztában tudsz látni. Fejben nem is ártana kicsit rendbe tenni az ügyeidet a hétvégén. Elég sok mindent elhanyagoltál mostanában, amit ideje lenne pótolni. Lehet nem érzed komoly dolgoknak ezeket, de azzá válhatnak később, ha nem figyelsz és nem vigyázol.

Halak (február 20. - március 20.)

Hamarosan új feladatok és kihívások kerülhetnek eléd, amikre nem ártana rápihenned kicsit. Előkerülhet a határozott és talpraesett éned, de ez csak akkor tud a maximumon pörögni, ha higgadt vagy, valamint kicsattansz az energiától. Az ismeretlen tereptől semmiképpen sem szabad félned, hidd el, pont hogy élvezni fogod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás