promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet meg kell küzdened a nyugodt hétvégéért
Borítókép:  Steve Prezant / Image Source / Image Source via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegynek nem lesz könnyű dolga, de segítünk helyretenni a dolgokat. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Valahol elfolyik a pénz, és ezt a dolgot bizony jobban a kezedben kellene tartanod. Vannak olyan szegmensei az életednek, ahol szorosabbra kell húzni a nadrágszíjat. Váratlan kiadások üthetik fel a fejüket, és jobban jársz, ha ezeket még ebben a hónapban rendezed. Tervezz előre, és ne tologass semmit.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem sok kedved van a munkához, de nem szabad, hogy ez felborítsa a napodat. Igyekezz erőt venni magadon, és mindent időben letudni. Utána fel tudsz szabadulni, és egy remek hétvége várhat rád. Próbáld meg mindenben a pozitívat látni, és megtalálni az örömet. A humorod elég sok nehézségen átlendíthet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem igazán vagy a toppon lelkileg és érzelmileg sem. Sajnos egy valaki segíthet rajtad, és az te magad vagy. Fel kell felfedezned hol vannak a problémák, és neked is kell orvosolnod azokat. Bár a külsős segítség jól jöhet, de mit sem ér, ha nem tudod hatásosan összerakni magadat. Minél hamarabb helyre kell ráznod a lelki egyensúlyodat.

Rák (június 22. - július 22.)

A sok feladat könnyen stresszessé tehet, és nem is tudod rendesen feltalálni magad. Igyekezz kézben tartani mindent, és lépcsőzetesen haladni. Ha valami tovább tart, amiatt ne forrjon fel az agyvized, mert az sokkal nagyobb gond, ha hibákat vétesz. A mostani bolygóállás kedvezhet az emberi kapcsolatoknak, bár ezt hétvégén fogod tudni igazán kihasználni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Néha kezdesz besokallni, de a humorod jó fegyver lehet. Nem is ártana, ha nem vennél véresen komolyan mindent. Ha így teszel, akkor észre sem fogod venni, de könnyedén a maximumot hozhatod ki magadból. Az a legfontosabb, hogy ne feszülj rá dolgokra, csak könnyedén sodródj az árral.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A lelkiismereted sok mindent felülírhat, de ne feledd, hogy ezt is okosan kell használnod. Felesleges jótéteményekbe ne menj bele, mert sajnos haszontalanok lesznek. Néhány probléma erősen aggaszthat, de a trükkjeiddel rendbe tudod tenni őket. Ha használod az eszed, akkor csak jóra számíthatsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eljött az az idő, amikor nem számíthatsz az emberek jóindulatára. Ilyenkor ne érezd azt, hogy az egész világ ellened van, csak egyszerűen nem szabad mindent a szívedre venned, és keményebbnek kell lenned a kelleténél. Ideje rájönnöd, hogy kik azok az emberek, akikben egyszerűen nem bízhatsz meg. Legyél résen, nehogy lelki kár érjen.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ismét kezdesz átesni a ló túloldalára, és a piszkálódós hangulatod miatt nem keresed senkivel sem a kompromisszumot. Pedig a viták és a saját érveid hangoztatása mellett inkább erre kellene törekedned. Nehezen tudod kezelni a nézeteltéréseket, és ha egy komolyabb vitába bonyolódsz, az nem csak a napodat, de a hétvégédet is el tudja rontani.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elég nehéz heten vagy túl. Ha hétvégén is dolgoznod kell, akkor besokallhatsz. Ami nem túl fontos elintéznivaló, azt próbáld meg átpakolni. Ez bizony az otthoni teendőkre is vonatkozik. Időt kell fordítanod magadra, valamint a pihenésre. Ha nincsen semmihez sem kedved, akkor csak egyszerűen relaxálj egyet a csendben, vagy akár a kedvenc zenédre.

Bak (december 22. - január 20.)

Benned lehet a vásárlási láz, de nem szabad, hogy túl korán elköltsd minden pénzedet. A hétvégén inkább csukd be a pénztárcádat, mert nem tudhatod, hogy mikor üti fel a fejét valamilyen váratlan kiadás. Sok mindenre szeretnél hirtelen szert tenni, de az esztelen költekezés miatt később még fájhat a fejed. A fontossági sorrend segíthet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A munkádban kicsit kezded érezni a sablonokat, ami rosszabb eredményeket hozhat. Törekedned kellene a változatosságra, de azt neked kell eldönteni, hogy mi dobhatna fel. Többet ne vállalj magadra, de a más megoldások keresése hatást gyakorolhat rád. Közben legyél körültekintő, és semmiben se dönts elhamarkodottan. A hétvégén kapcsold ki az agyad.

Halak (február 20. - március 20.)

Elég nagy nyugtalanság keríthet hatalmába. Ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezted, akkor bizony elő kell venned a határozottabb énedet. A közeljövőben picit küzdelmesebb lehet minden, de ez ne vegye el a kedvedet. Ne legyenek olyan szituációk körülötted, amiben elengeded a saját igazadat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás