Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ideje pontot tenned a zavaros szituációk végére

Napi horoszkóp: ideje pontot tenned a zavaros szituációk végére

Élet

Napi horoszkóp: ideje pontot tenned a zavaros szituációk végére

Élet

Ezo Terézia - 2020.11.18. 05:35

Senkinek sem könnyű most az élete, és ne is tedd még nehezebbé. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Kicsit sok feszültség gyülemlett fel benned, és könnyen veszekedésbe keveredhetsz. A lenyugvás után sok dolog felszínre törhet benned, és a jó irányba terelhet. Túl kell tenned magadat a nehézségeken és minden rendben lesz. Próbálj meg vigyázni a pénzedre, mert hamarosan egy nagyobb kiadás zúdulhat a nyakadba.

Bika (április 21. - május 20.)

Olyan érzésed van, mintha peches szériád lenne, és mindenkinek szerencséje van, csak neked nem. Erre most nincsenek hatással a bolygók, hanem te lehetsz az egésznek az előidézője. Össze kell kapnod magad és feltárnod a gondjaidat. Ne kapkodj, mert ez az első lépés a bajok megoldásában – ha ezeket nem rakod tisztába, akkor a szerencsére se várj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok a dolgod, és elég könnyen a kimerülés szélére sodorhat az intenzív munka, szervezkedés. Elő szokott fordulni nálad, hogy rosszul méred fel a korlátaidat. Nehéz elfogadnod, de ha romlani fog a teljesítményed, akkor az a fáradtságodnak köszönhető. Most próbáld meg külön venni a kötelezettségeidet és a pihenést, mert ezek egybemosódhatnak.  

Rák (június 22. - július 22.)

Eléggé nyomaszthatnak a pénzügyi gondok, amikre jobb lenne, ha minél hamarabb megoldást találnál. Az otthonodban is vannak dolgok, amiket elhanyagolsz, és ha nem figyelsz jobban, akkor egyszerre szakadhat minden a nyakadba később. Egyszerűbb lenne, ha csinálnál egy listát, hogy mik azok a feladatok, amik megoldásra várnak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A közeljövőben meggyűlhet a bajod a hivatalos dolgokkal. Lehet azt fogod érezni, hogy jobb a sarokba dobni az egész ügyet, vagy kiskaput keresni, de ezek rossz megoldások. Kapd össze magad, és ha muszáj, akkor kérj segítséget a megoldáshoz. Ha figyelmetlen és laza leszel, akkor egy kellemetlen és kedvezőtlen helyzetben találhatod magadat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy néz ki sikerül végre jókor jó helyen lenned, és ezzel sok gondodat le fogod tudni. A szerencsére végre melléd állhat, és igyekezz ezt száz százalékosan kihasználni. A szerelemben viszont legyél óvatos: egy olyan ember környékezhet meg, aki csak ki akar használni. Ha lelkileg sebezhető vagy, akkor főleg zárd be mindenki előtt most az ajtót.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem kell semmitől tartanod, mert olyan kihívások fognak eléd kerülni, amiket szívesen teljesítesz, sőt, még fel is tudsz dobódni tőlük. Az is körözhet a fejedben, hogy vannak dolgok, amiken változtatni szeretnél. Csak rajtad múlik, hogy akarsz-e fejlődni. Izgalmas napok állhatnak majd előtted. A rosszból is próbáld meg a legjobbat kihozni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé pánikolós hangulatodban vagy. Ha valami nem sikerül úgy, ahogy eltervezted, akkor ne keseredj el. Most képes vagy más megoldásokat találni. Legyél mindenre nyitott, és mozgasd meg a fantáziádat. Este jöhet a jól megérdemelt pihenés a barátokkal, vagy a családdal. A jelenlegi helyzet miatt ehhez jelenleg nem feltétlenül kell kimozdulnod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Végre tisztázni tudod a megoldhatatlannak hitt problémákat. Gondolkodj is el, hogy miket kell elővenned, mert ha sokáig hagyod állni őket, el fognak burjánzani. Közben hasznot húzhatsz egy régebben megkötött üzletből, vagy egy adósságból. Ha utóbbi van a dologban, akkor nem is ártana visszakérned, mert mindketten meg fogtok róla feledkezni. Most jó érzéked van a pénzügyekhez.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne ess pánikba, mert a mostani megmérettetések arra is jók, hogy át tudd gondolni, mit szeretnél elérni az életben. Te is érzed magadban, hogy jóval többre vagy képes, de lehet bizonyos szituációk, vagy személyek hátráltatnak. Beszélgess erről valakivel, és világosodj meg. A legfontosabb az, hogy ne engedd ki a kezedből az irányítást.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy néz ki egy olyan dologban lehetsz végre elfogadó, amit határozottan elutasítottál. Ettől egyáltalán nem kell megijedned, mert csak pozitív hatással lesz az egész lényedre, ha engedsz neki. A közeljövőben érdekes emberekkel kerülhetsz kapcsolatba, akik által új nézőpontokat szerezhetsz. Figyelj jobban a kikapcsolódásra, mert újabb kevés időt szánsz erre.

Halak (február 20. - március 20.)

Jelenleg nagyon kreatív módon tudod alakítani az életedet, ami már rád is fér. Kezd eleged lenni a mókuskerékből, de hát te magad tudsz belőle kiszabadulni. Meg kell lassan válnod mindentől, ami akadályoz abban, hogy elindulj egy szebb jövő felé. A változást csak te tudod elindítani, de a barátaid és a családod motiválhatnak ebben.

Borítókép: Ale Ventura / AltoPress / PhotoAlto via AFP