promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: már a hét elején peches szériád lesz?
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem szabad kiengedned a kezedből az irányítást. Mutatjuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Most az lenne a legfontosabb, hogy megteremtsd a harmóniát a magánéletedben. Kis dolgok miatt kaphatod fel a vizet, és nem szabad hagynod, hogy ez uralkodjon rajtad. Ha van párod, akkor vele is jobban meg kell találnod a közös hangot. Tanulhatsz a kisebb hibáidból, és ez így is a helyes. Ez a nap tartogathat meglepetéseket.

Bika (április 21. - május 20.)

Nehezebben indul a napod a kelleténél, és még az ágyból sincs nagyon kedved kibújni. Előfordulhat, hogy már az elején vitába keveredhetsz valakivel. Óvatosan kell fogalmaznod, mert könnyen megbánthatod a környezetedet. Figyelj oda a többiek érzéseire igényire. Délután már sokkal könnyebben fog menni minden.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Remélhetőleg ki tudtad magad pihenni a hétvégén, mert valami nagy kihívás várhat rád a héten, de ez hála égnek nem azonnal fog bekopogtatni. A munkádra egy fokkal jobban oda kell figyelned. Ha kapkodsz, akkor könnyen hibát csinálhatsz. Utána igyekezz minél jobban feltöltődni: egy szimpla séta is kitisztíthatja a fejedet.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha nem vigyázol, akkor könnyen kicsúszhatnak a kezed közül a dolgok. Igyekezz elkerülni a konfliktusokat - most nem baj, ha a háttérbe húzódsz kicsit a munkahelyeden is. Úgy néz ki jelenleg nem nagyon szabad bíznod a külsős emberekben. Most még olyan is kecsegtethet szép ígéretekkel, aki közel áll hozzád, csak hogy ne bántson meg.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem éppen úgy fognak alakulni a dolgok, mint ahogy ma eltervezted. Váratlan emberek is feltűnhetnek a környezetedben, akikkel ha túl sok időt töltesz, akkor teljesen fel tud borulni a napi rutinod. Persze szükséged van a társaságra, de arra még inkább, hogy hamar túl tudj lendülni ezen a napon. Utána foglalkozhatsz végre magaddal és másokkal.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kedvezően alakulhatnak a dolgok körülötted, és minden úgy fog menni, ahogy eltervezted. Sokkal ambiciózusabb is tudsz lenni, mint amilyen szoktál. Még egy nagyobb kalandba is belekeveredhetsz, ha engedsz a dolognak. Pénzügyekben is egyenesbe jöhetsz, ha ügyes vagy. Érdemes odafigyelned a barátaid és a párod tanácsaira.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Amit eddig csak reméltél, az szép lassan valósággá válik. Ha sikerült lefektetni a terved alapjait, akkor minden el fog kezdeni épülni előtted. A mai nap sok izgalmas, és érdekes eseményt tartogat. Koncentrálj oda mindenre, és nem fog tudni elromlani semmi körülötted. Valaki erős hatással lesz rád a környezetedben.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég bonyolult napod lehet ma. Egyszerűen nem tudsz mindenkinek és mindennek megfelelni, bármennyire is szeretnéd. Ezzel felesleges is próbálkoznod, csak fel fog menni benned a pumpa miatta, és a végén meg is sérthetsz valakit, pedig ezt nagyon nem szeretnéd. Az ügyeskedés, és a taktikázás sem használ. Próbálj meg túllendülni a napon, és holnap minden jobb lesz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai napon nagyon nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted, de ez ne vegye el a kedved semmitől. Mindenen lehet változtatni menet közben is. Legyél okos és taktikus. Ez segíthet neked, hogy gyorsan tudj reagálni mindenre. Hosszú távon jók a kilátásaid, és ilyen apróbb kudarcok nem fognak tudni az utadba állni.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon fel tud tölteni, ha hasznos munkával töltheted el a napodat. Szeretnéd érezni, hogy leteszel valamit az asztalra, valami újat alkotsz. A környezetedben is családias a hangulat, így minden adott, hogy remekül érezd magad. Ha vannak is pillanatnyi viharfelhők a fejed felett, azokat gyorsan hessegesd el.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A szokásos körforgás megy a napodban újra meg újra. Kezdesz túlságosan rutinszerűvé válni. Habár szereted a biztonságot, egyre jobban kezdenek untatni ezek a dolgok. Ébredezik benned valami, és érezni fogod, hogy változtatnod kell. Nyugodtan legyél egy kicsit lazább, spontánabb a közeljövőben. Próbálkozz először az aprós változtatásokkal.

Halak (február 20. - március 20.)

Újult erővel tudsz belevágni a hétbe, és a munkádba. Olyan, mintha valami láthatatlan erő hajtana, nem akarod elfogadni, hogy létezik a lehetetlen. Próbálj meg erőt meríteni mindenből. Most jelenleg a legkisebb dolog is motiválhat. Az energiádat másokra is át tudod ragasztani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás