promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: próbáld meg eredményesen zárni ezt a hétvégét

Napi horoszkóp: próbáld meg eredményesen zárni ezt a hétvégét

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet akadályok fognak az utadba gördülni, de minél hamarabb túl kell jutnod rajtuk. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned.

Kos (március 21. - április 20.)

Eléggé megviselt a pörgés, amit érzel is magadon. A hét is jelentősen lemerített, így az a legjobb, ha ezt a napod sem aktív pihenéssel töltöd. Ha úgy van kedved, akkor még délbe se kellj ki az ágyból. Néha mindenki tarthat egy ilyen napot, te sem vagy kivétel. Amúgy is egy szép napra számíthatsz, ha a családod körében töltöd.

Bika (április 21. - május 20.)

Igazán nyitott vagy a szerelemre. Ha kapcsolatban vagy, és esetleg problémátok van, akkor meg tudod beszélni a pároddal. Jobb is, ha megteszed, mert olyan időszakod van, amiben pozitívan tudsz te is változni. Szingliként nyugodtan keresd a lehetőségeket, mert szerencsés időszak mutatkozik ebben. Akár az igazit is megtalálhatod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Buzog benned az alkotási vágy, és meg is van ehhez minden energiád. A lényeg, hogy ne legyél befordulva. Kedvező időszak lehet ez bármilyen kreatív tevékenységhez, de azért előtte szabadulj ki picit a hétköznapok sivárságából. Ma mindenképpen szentelj időt valamelyik hobbidnak, mert ez tud a legjobban feltölteni a jövő hétre.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet akadt egy kis konfliktus a családon belül, de kezd helyrejönni minden körülötted. A legjobban akkor töltődhetsz fel, ha otthon tudsz szöszmötölni kicsit. Biztos van olyan dolog, amit szívesen megújítanál, átrendeznél. Ne akarj persze mindent a saját szájízed szerint alakítani, engedj másoknak is beleszólást.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jobban tennéd, ha ma kimozdulnál a négy fal közül, még ha a mostani időben nehezebb is. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik sokkal másabbak, mint akikkel tartani szoktad a kapcsolatot. Új világokat mutathatnak neked, amire szükséged is lenne. Vágysz az érdekességekre, és az élményekre. Kiszabadulhatsz végre a hétköznapok megszokott mókuskerekéből.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mostani bolygóállás elég erős kisugárzással ruházhat fel. A másik nem képviselői határozottan rajonganak érted. Ha hódítani akarsz a közeljövőben, akkor itt a lehetőség. Persze ezt nem csak kalandra használhatod fel, hanem egy komoly kapcsolat megszerzésére is. Most nehezebb kimozdulni, de adj esélyt a modern társkeresésnek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szereted kordában tartani a pénzügyeidet, de ez mostanában nem igazán sikerül. Sokkal bőségesebben költekezhetsz, mint szoktál. Jobban át kellene gondolnod, hogy mire adsz ki pénzt. Jövő héten a terveidre is kellene koncentrálnod. Ez a mai nap lehet a pihenésé, de aztán indítsd be magadat, és ne legyél lusta.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Még mindig kicsit érzékenyebb vagy a kelleténél. Igazából figyelemre, és dicséretre lenne a leginkább szükséged. Nem vagy semmi miatt sértődékeny, csak biztos szeretnél lenni abban, hogy megfelelő hatást gyakorolsz a környezetedre. Emiatt már csak azért se legyen kétségeid, mert egy új szerelem közeledik feléd a kisugárzásod miatt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok minden motoszkál a fejedben. Szeretnéd kikapcsolni az agyad, de elég sokszor nem sikerül. Főleg azon kattoghatsz, milyen hibákat csináltál. A hosszú távra szóló terveidet jobb lenne félretenned kicsit. A gondolkodásodat az érzelmi szempontok befolyásolják, és egyáltalán nem a racionalitás. Tedd félre valahogy a gondjaidat.

Bak (december 22. - január 20.)

Eléggé provokatív lehet a kommunikációd a mai napon, amiben ha elszalad veled a ló, akkor a környezeted se fogja szó nélkül hagyni. Túlságosan azonosulsz minden dologgal, ami benned van, és azt hiszed csak neked lehet igazad. Ez konfliktusokhoz vezethet. Türelmetlen és impulzív lehetsz, főleg utazás közben. Jobb, ha kerülöd a vezetést ma.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Hamarosan megismerkedhetsz egy nagyon öntudatos és büszke személlyel, akiben benne van az intenzív életöröm. Mindig is ilyenre vágytál, és elképzelhető, hogy bele is fogsz habarodni. Igazából csak rajtad múlik, hogy csak barátságot szeretnél-e tőle, vagy inkább valami többet. Ha stabil kapcsolatod van akkor mindenképpen az előbbit válaszd.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha jól ki tudtad pihenni magadat, akkor olyan többlet energiák állhatnak rendelkezésedre, amin még te is meglepődsz. Remekül tudsz teljesíteni a sportban és a hobbijaidban. Használd is ki ezt az alkalmat. A szerelmi életed is pezseg, de ha szingli vagy, akkor vigyázz, ne tarts több vasat a tűzbe, mert két szék közé eshetsz.

Borítókép:  CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás