promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: eljött a péntek 13-a, de vajon ez milyen hatással lesz rád?
Borítókép:  dmitry_kim - Fotolia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne hagyd, hogy befolyásoljanak a babonák, hallgass inkább a csillagokra. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Ne igazán pánikolj be attól, hogy péntek 13-a van, mert ez neked abszolút nem fog szerencsétlen napot hozni. Igyekezz kézben tartani, és letudni mindent a hétvége előtt. Egy örömteli hír is van a láthatáron, ami igazán fel fog dobni. A magánéletedben is kedvező fordulat várhat rád, szóval élvezd ki ezt a sikeres szériát.

Bika (április 21. - május 20.)

A babonával nem kell foglalkoznod, a pénzzel azonban óvatosabban kellene bánnod. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Nem most van itt az ideje, hogy túlköltekezd magadat, mert váratlan kiadások üthetik fel a fejüket. Hamar ideérhet a december, és ha nem spórolsz rendesen, akkor kicsúszhat a pénzügyi irányítás a kezed közül.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eléggé bele tudsz temetkezni a munkába, szóval nem igazán foglalkozol a külső behatásokkal. Azonban ez megfelelő irány, mert az igyekezeted igazán gyümölcsöző lehet. Remek terveid vannak, és nem csak a karrieredben, hanem a magánéletedben is. Azt talán te is látod, hogy utóbbiban nem ártana végre helyretenni néhány dolgot.

Rák (június 22. - július 22.)

A Hold jelenleg a mérlegben bóklászik, ami remek hatással van a kapcsolataidra. Próbálj meg többet kommunikálni a hétvégén. Neked is vannak olyan problémáid, amiket kibeszélnél magadból, ráadásul remek tanácsokat tudsz adni. Ha te is hozzáteszel, akkor harmónia fog uralkodni a családodban. Erre nagy szükség is van ebben a káoszban.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem igazán élsz mostanában társasági életet, és a munka körül forog minden. Igazából ez nincs is ellenedre, és az sem árt, ha félre tudsz tenni egy kis pénzt. A péntek 13-al ne foglalkozz, mert nyugodtan hozhatsz döntéseket fontosabb kérdésekben is. Még azt is könnyen el tudod simítani, ha valami vita robban ki a környezetedben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most kicsit elszaladhat veled a ló. Ha balszerencse uralkodik körülötted, azt többnyire magadnak köszönheted. Nem tudsz megfelelően kijönni az emberekkel, pedig meg kellene teremtened a harmóniát. Tudatosítsd magadban, hogy nem minden úgy van, ahogy te akarod. Ha valaki ellent mond neked, ne azzal kezdd, hogy leharapod a fejét.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem kell félned semmitől, mert ez a nap csendesebb lesz, mint a többi. Igazából nem is bánod, ha egy kis unalom van körülötted a sok pörgés után. A hétvégén is pihenj, nem szabad túlhajszolnod magadat semmivel. Ha új feladatok felé szeretnél fordulni, akkor inkább várj velük egy picit, és gondolj át mindent alaposan. Felkészülten jobban fog menni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem igazán szeretnél ma senkivel se foglalkozni önmagadon kívül. Ha nem érkezik eget rengető segélykiáltás senkitől, akkor ezt nyugodtan megteheted. A feladataid elvégzése után az lenne a legjobb, ha ki tudnád kapcsolni az agyadat végre. Persze ha kitűztél valami célt, abban ne lankadjon a kitartásod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Van néhány viharfelhő feletted, de a könnyed stílusoddal könnyedén el tudod űzni őket. A szellemességed könnyen át tud vezetni a szürke hétköznapokon. Igazából észre se vennéd, hogy péntek 13-a van, ha nem hívják fel rá a figyelmedet. Mindenben szerencsés lehetsz, de a szerelem áll az első helyen.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy néz ki nem igazán lesz nyugtod, mert egy elég erős terhet akaszthat a nyakadba valaki. Elkerülni nem fogod tudni, de segítséget kérhetsz majd a megoldásához. Igazából olyan dologról van szó, ami nem is fog nyugodni hagyni, amíg a végére nem érsz. Hétvégén mindenesetre igyekezz a pihenés felé fordulni, mert fel kell töltődnöd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Könnyen erős dilemmák közepén találhatod magadat. A döntéseid nagyban fogják befolyásolni a jövőt, úgyhogy nem ártana mások tanácsát is kikérned. Azzal most ronthatsz az esélyeiden, ha a kisebb problémákat lebecsülöd. Később egy nagy feladat is próbára fog tenni, de ha a helyén van az eszed és a szíved, akkor vajmi könnyű lesz.

Halak (február 20. - március 20.)

Sok feszültség gyülemlett fel benned, és a nem a péntek 13 miatt. Oda kell figyelned, hogy ezt ne a közeli környezeteden vezesd le. Nagy szükség lesz a türelmedre és a józanságodra. Ha le tudtad zárni ezt a napot, vagyis inkább túl tudtad élni, akkor végre koncentrálhatsz a hétvégére. Az se baj, ha bezárkózol, és csak az otthoni hobbidnak szenteled az időt egy nagy feltöltődéssel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás