promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nem törődünk a lelkünkkel, csak a felszínt fényesítjük, homokvárat építünk”
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ARC 2020-as plakátkiállításának közönségdíjasa Gulyás Lídia lett „Ríl lájf” című alkotásával. Az Artificial Group Head of Socialjét plakátjától kérdeztük.

„Az életben az az egyetlen bizonyosság, hogy minden bizonytalan”

– állítja az angol rádiós-televíziós személyiség, író, énekes, Peter Marshall.

Ez, a biztos bizonytalanság volt a 2020-as ARC óriásplakát-kiállítás fő témája. 

„Te érted, hogy mi van most? Hogy mi történik velünk és mit érzünk a maszk mögött a globális bizonytalanságban? Tényleg ennyire megváltozott minden? Vagy mi változtunk meg?”

– állt a felhívásban.

A szervezők tehát arra voltak kíváncsiak, hogy ki, hogyan élte meg az utóbbi hónapokat, kinek, mi jár a fejében a jövőre vonatkozólag. A kiállítás november 1-jén véget ért, de a közönségszavazás eredménye csak most futott be, amit végül Gulyás Lídia „Ríl lájf" című képével nyert meg. Az Artificial Group Head of Socialjét arról kérdeztük,

hogy a mozaikként is felfogható plakátjának melyik eleme/jelenete áll hozzá a legközelebb, ha ki kéne emelni valamit, melyik lenne az?

„Nekem talán pont az összképe a mozaiknak az, ami a legjobban számít: hogy úgy teszünk, mintha minden rendben lenne, kényelmesen elvagyunk a kis otthonunkban, posztoljuk a kis pozitív, mindenkit-szeretünk tartalmainkat, teszünk arról szinte bármi áron, hogy a felszínen minden szuperül nézzen ki, hogy megfeleljünk a trendeknek vagy egy közösségnek, és mindeközben szemet hunyunk a sokkal fontosabb dolgok felett, amik az ablakunk alatt történnek, vagy éppen afelett, hogy a felszín alatt bennünk is káosz van, hiszen nem törődünk a lelkünkkel, csak a felszínt fényesítjük, homokvárat építünk”

– választolta portálunk kérdésére Gulyás Lídia.

Míg saját Facebook oldalán ekképp összegzi alkotását:

„Van benne túlzás, van benne jelen, van benne ön- és társadalomkritika, remélem nincs benne jövő”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás