promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan újdonsággal készül a Lidl, ami minden vásárlót érint
Borítókép:  lidl.hu
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Lidl Magyarország elkötelezett a műanyaghulladékok csökkentése mellett, ezért piacra dobja az újrahasználható zsákokat, amik a zöldségek és gyümölcsök, valamint a pékáruk csomagolására alkalmasak.

Az egyik legalapvetőbb élelmiszertípusok, amelyeket nap, mint nap megveszünk a boltokban, azok a zöldségek, a gyümölcsök, és a pékáruk. Éppen ezért érdemes belegondolni, hogy naponta mennyi műanyag zacskót használunk el, hogy abba szállítsuk haza a megvásárolt kenyeret, almát, vagy burgonyát.

Az újrahasználható zsákok egyre több élelmiszerboltokban megtalálhatók, és hamarosan a Lidl-ben is kaphatók lesznek.

A Lidl Magyarország hosszútávon elkötelezett a műanyaghulladék csökkentése mellett, így e szemlélete mentén újrahasználható zsákot kínál vásárlóinak a gyümölcsök és zöldségek, valamint a pékáruk csomagolására és szállítására az ország mind a 185 áruházában.

„Vállaltunk célja, hogy vásárlóit környezettudatosabb vásárlásra, a műanyag-felhasználás csökkentésére és hosszútávon a műanyaghulladék minimalizálására ösztönözze”

– fogalmaznak a közleményükben.

A Lidl újrahasználható zsák környezetkímélő és hosszútávon fenntartható, így rendszeres használata révén kevesebb műanyaghulladék keletkezik, mindemellett újrahasznosítható poliészterből készül. Súlya mindössze 8 gramm, de akár 5 kg gyümölcs, zöldség vagy pékáru is csomagolható bele. Az újrahasználható zsák mosógépben 30 fokon mosható, egy egységcsomagolásban pedig 2 darab található, mely mindösszesen 229 Ft-ért vásárolható meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás