promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: inkább a saját dolgoddal foglalkozz
Borítókép:  Simon Potter / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegynek most nem kell megváltania a világot, hanem inkább a háttérben kell maradnia. Mutatjuk, hogy mire kell számítanod!

Kos (március 21. - április 20.)

A mostani bolygóállások eléggé el tudnak bizonytalanítani. Próbálj meg kitartó lenni, és erősen a céljaidra koncentrálni. A megfelelő úton haladsz, szóval ne hagyd, hogy a félelmeid győzedelmeskedjenek feletted. Ha stabil és megtörhetetlen leszel, akkor nem tud kifogni rajtad ez a hét.

Bika (április 21. - május 20.)

Jelenleg minden rendben mehet a munkahelyeden. Nyitott vagy az újdonságokra, közben egyedül és csapatban is hatékonyan tudsz dolgozni. Igyekezz is haladni mindennel, nehogy a nyakadba szakadjanak a dolgok. Jelenleg képes vagy elmondani úgy a véleményedet, hogy szembekerülnél másokkal.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Merkúr hátrál, ami neked sok bosszúságot hozhat. Próbálj meg ügyesen szervezkedni, mert ezzel meg tudod előzni a bajokat. Most elő kell venned picit a szigorúbb oldaladat. Figyelj, hogy megfelelő mederben haladjon minden, de közben ne sérts meg másokat. Figyelj a részletekre, de azért teljesen ne vessz el bennük.

Rák (június 22. - július 22.)

Változást szeretnél az életedben. Most eldöntheted magadban merre haladjon az életed. Nagy döntéseket viszont ne hozz meg egyedül, mert pórul járhatsz. Ne kapkodj, hidd el, mindenre van időd. Kerüld el a felesleges stresszt, az sosem szokott jót tenni. Pár apró változtatással kezdj, és fokozatosan haladj.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma nehéz helyzetbe hozhatod a közeli környezetedet, és azokat is, akik kapcsolatba kerülnek veled. A mélyére tudsz látni a dolgoknak, de egyáltalán nem biztos, hogy helyesen értékeled azokat. Ne ítélkezz senki felett, mert nem fogsz jól kijönni belőle. Az lenne a legjobb, ha ma inkább magaddal foglalkoznál.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Rossz hírek üthetik fel a fejüket, és picit nyugtalan napra számíthatsz. Nem minden úgy sül el, ahogy te szeretnéd. Elharapódzhatnak a viták is, szóval jobban jársz, ha távol tartod magadat tőlük. Ha nem vagy döntéskényszerben, akkor inkább húzódj meg a háttérben. Nem kell megváltanod a világot, csak a saját dolgaiddal haladj.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha valakinek, hát neked ma semmiképpen nem szabad meghúznod magad. A sors a tenyerén hordoz, és rendkívül sikeres lehetsz mindenben. A szívügyekhez is megfelelően állnak a bolygók, de azért legyen benned egy adag óvatosság. Közben járjon az agyad, mert néhány dologban lehet változtatni kellene az életmódodon.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Könnyed és tréfás hangulatban lehetsz ma. Nagyon jól veszed a poénokat, és ha a problémákhoz is jókedvűen állsz hozzá, akkor nem lehet semmi baj. Legyél könnyed, és meglátod minden menni fog. A humoroddal sokkal többet elérhetsz, mint az agresszív hozzáállással. Hagyd a csatákat, és engedd el magadat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Picit konokabb lehetsz, mint amilyen szoktál lenni. Tisztában vagy a céljaiddal, és ki is állsz mellettük. Egy nagyon jó dolog, de figyelned kell, hogy közben ne gázolj át senkin. Ha valaki nem ért egyet veled, azzal se kezdj azonnal csatázni. Akkor teszel jót magadnak is, ha minden lehetőséget megvizsgálsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Most engedned kellene, hogy a közeli környezeted segítsen neked. Lehet rosszul látsz át dolgokat, amik könnyen végzetesek lehetnek. Hallgass meg mindenkit, és ne vágd saját magad alatt a fát. A mostani bolygóállás szerint az emberi kapcsolataidra nagy szükséged lesz a közeljövőben, szóval ne rúgd össze senkivel a port.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Mindenáron szeretnéd érvényesíteni az akaratodat valamiben, de ezt egy közeli ismerősöd megakadályozhatja. Jelenleg a puszta jelenléte irritálhat, de nem szabad gyerekes harcokba belemenned. Legyél türelmes, haladj lépcsőnként, és akkor semmi sem akadályozhat meg abban, hogy elérd a célodat.

Halak (február 20. - március 20.)

Igazán elemedben vagy, amit igyekezz minél jobban kihasználni. Mestere lehetsz annak, miképp kell egy vesztes ügyből nyertest csinálni. Akár valami régi dolgot is elővehetsz, amire azt gondoltad, teljesen felesleges vele foglalkozni. Szükség lesz a kitartásodra, valamint a taktikai érzékedre. Akkor lehetsz jelenleg sikeres, ha mások érdekeit is nézed.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás