promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: éppen elpártol, vagy melletted áll majd a szerencse?
Borítókép:  Ale Ventura / AltoPress / PhotoAlto via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok lehet a hullámvölgy, de ne engedd ki a kezed közül az irányítást. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy közeli ismerősöd nagyon ki tudja húzni nálad a gyufát. Ne próbáld vele felvenni a harcot, inkább szorítsd a háttérbe amennyire csak tudod. Közben olyan tettet kell majd végrehajtanod, amihez nagyon nem lesz kedved, viszont muszáj leszel túl lenni rajta. Inkább egy kis kapu, minthogy az egész heted romba dőljön.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon vágysz jelenleg a kalandra és a megújulásra. Azonban nagyon oda kell figyelned, hogy ez nehogy a munkád rovására menjen. Ahelyett, hogy fenekestül felforgatnád az életedet, inkább keresd az ésszerű kihívásokat. Ezek is ugyanúgy fel tudnak dobni, mintha belevágnál egy esztelen napba.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A mostani bolygóállás kifejezetten éberré tud tenni, amivel rengeteg problémán túl tudsz lendülni. Minden stiklit és hazugságot könnyedén ki tudsz szúrni, ami a te malmodra tudja hajtani a vizet. Mozdulj ki, mert megismerkedhetsz egy olyan emberrel, akivel már az első pillanattól kezdve megtaláljátok a közös hangot.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma többen is elláthatnak tanácsokkal, de sokkal jobban jársz, ha saját magadra hallgatsz. Jók a megérzéseid, így semmiképpen ne szorítsd őket háttérbe. Előfordulhatnak szituációk, amik miatt erősen felkaphatod a vizet. Legyél egy kicsit türelmesebb, és fogd vissza magadat. Ha új információk jutnak a birtokodba, azokat raktározd el, mert még hasznodra válhatnak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most felbukkanhat valaki az életedben, aki egyenesen meg tud babonázni. Lehet azt érzed majd magadban, hogy bármit megadnál, hogy jobban megismerhesd. Ne fogd vissza magadat, és nyiss nyugodtan, főleg ha úgy érzed nincsen veszítenivalód. A határozott énedet pártold, és ne engedj el egyetlen lehetőséget sem.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók úgy állnak, hogy valósággal brillírozni tudsz a munkahelyeden, és akár a magánéletedben is. A gyors észjárásoddal le tudsz nyűgözni mindenkit, és a bonyolultabb feladatokon is úgy tudod átvergődni magadat, mint a forró kés a vajon. Mindenhol vesd be nyugodtan a képességeidet, és a szerencse és melléd fog pártolni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ismét mindenben hasznossá akarod tenni magad. Ha úgy érezd a pörgés tud kikapcsolni, hát akkor ennek engedj. Az lenne a legjobb, ha valamelyik kiemelt hobbiddal tudnál foglalkozni a munkád mellett. Azért próbálj olyat találni, amiben a társad, barátaid, vagy a családod is örömüket lelhetik. A cél a jól eltöltött idő legyen, semmi más!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem ártana egy kis önvizsgálatot tartanod. Ettől nem szabad félned, még akkor sem, ha rossz emlékeket idézel fel vele. Eljön lassan a pillanat, amikor szintet kell lépned, és erőssebbé kell válnod. A bolygók megfelelően fognak állni, hogy ebbe belevágj. Fontos felismeréseid lehetnek, amik később előre fognak vinni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jól vigyázz, mert elég hiszékeny vagy mostanában. A szíved a helyén van, de pont ezért tud kihasználni, vagy becsapni valaki. Jobban jársz, ha megpróbálsz a szándékok mögé látni, még akkor is, ha egy régi barátról van szó. Résen kell lenned, különben valamilyen esemény nagy törést okozhat neked.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha tartod magadat ahhoz, hogy nehogy összeszólalkozz valakivel, akkor ma egy remek nap várhat rád. Fontos, hogy pontos legyél, mert minden apró részlet számíthat. Ne akard, hogy egy nagyobb hibát a munkahelyeden, vagy otthon a nyakadba varrjanak. A lehengerlő modoroddal most nem mész semmire. Legyél ésszerű, valamint szakszerű, így lehet sikered.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Hajlamos lehetsz kissé ridegen bánni a szeretteiddel. A haragodat nem szabad hirtelen kiadnod, de magadban sem tartani a legjobb. Nyugodtan próbáld meg tisztázni a másik féllel a konfliktusokat, és megbékélni. A mai napon tartózkodnod kell a vitáktól, gyakorlatilag mindenkivel. A bolygók úgy állnak, hogy mindenből perpatvar robbanhat ki.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne hagyd, hogy alábbhagyjon a teherbírásod és a jókedved. Az a legfontosabb, hogy továbbra is el tudd engedni magad olykor, és akkor nem fogsz tudni szürkén látni dolgokat. A szerelemben is szerencsés lehetsz. Remek időt tölthetsz együtt a pároddal, de szingliként is remek a kisugárzásod. Használd ki, viszont ne kritizálj senkit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás