promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz konfliktusok nélkül zárni a hetedet
Borítókép:  NEW / Science Photo Library via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha úgy érzed, nem kerülnek egyenesbe a dolgok, akkor segítünk. Lássuk, mit mutatnak a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Szívesen töltöd az időt álmodozással, de ezekből elég jó tervek is kisülhetnek, szóval csak nyugodtan. Picit ingadozik a hangulatod, szóval bánj óvatosabban a környezeteddel, főleg otthon. A bolygók állása hozzásegít, hogy új kapcsolatokat alakíts ki. Picit az érdekek vezérelhetnek, de itt csak arra vigyázz, hogy ne akarj kihasználni senkit.

Bika (április 21. - május 20.)

Elkaphat egy kis nosztalgia, de nem szabad felhánytorgatnod a hibáidat magadban. Már semmit nem tudsz megváltoztatni, így inkább tekints mindig előre. Remek periódus elé nézel, így semmiképpen se fordulj be. Szabadulj ki otthonról, mert olyan remek élményekben lehet részed, amikre mindig emlékezni fogsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha esetleg magányosnak érzed magad, akkor ne félj megtenni az első lépéseket, hogy ezen változtass. Szinglinként benned lehet az, hogy nehezen találod meg a megfelelő párt, de muszáj vagy kockáztatni. Tereld el a negatív gondolatokat, és legyél nyitott mindenre. Ha épp semmihez nincs kedved, akkor nyugodtan töltsd ágyban ezt a napot.

Rák (június 22. - július 22.)

Mindig fel tudod találni magad, de most nem a megfelelőbben működik a problémamegoldó képességed. Kerüld a feszült helyzeteket, és akkor minden rendben lesz. Most ne próbálj kisebb dolgokra energiát fordítani, mert nem tudnak igazán kikapcsolni. Hódolj a jól bevált hobbidnak, és kapcsold ki az agyad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehet már a jövő hét elején picit többet kell kockáztatnod, szóval készülj fel mindenre. A mai nap legyen a feltöltődésé. Lelkileg és fizikailag is picit helyre kell ráznod magad. Erős pozitív energiákat tudsz utána sugározni, és nem lesz olyan gond, amin ne tudnál túljutni. Legyél nyitott, és ne félj kimondani a véleményedet, mert így sok embert meggyőzhetsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A sok idegeskedés erősen ronthatja a hangulatodat, ráadásul még meg is bánthatsz valakit a környezetedben. Próbálj meg lazítani, és ne legyél dühös olyan emberekre, akik nem tehetnek semmiről. Rossz passzban vagy, de ez hamarosan változni fog. Egy kis türelem, és minden jobban fog menni.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Megint feleslegesen pazarolhatod az energiáidat. Vannak olyan dolgok, amiket nem most fogsz tudni megváltoztatni, de ezeket neked is át kell látnod. Olykor a megszokott feladatok már nem okoznak örömet, de sokszor nem tudod elkerülni a rutin dolgokat. Ezzel mindenki így van, szóval ne keltsd feleslegesen a feszültséget magadban.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kellemes változások állnak előtted, így próbálj meg mindent pozitívan nézni. A viharfelhők szép lassan elkezdenek majd eltűnni a fejed fölül, csak legyél türelmes. Még mindig túl érzékeny vagy de sokkal jobban élheted meg az intimitás pillanatait. Ebből is ki tudod hozni a legtöbbet, ha ügyesen kevered a kártyákat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon sikeres lehetsz jelenleg az emberekkel való kommunikációban. Meg is fogsz tudni oldani olyan problémákat, amik már elég régóta húzódnak. Az érveid erősek, és megcáfolhatatlanok lesznek. Ez a munkádban és a magánéletedben is jól jöhet a közeljövőben. Persze közben jól gondold át mit osztasz meg másokkal.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad olyan célokhoz ragaszkodnod, amik bár vonzóak, de képtelenség őket elérned. Ezeket időben kell felismerned, különben később nagy gabalyodást okozhatnak az életedben. Ne úgy próbálj jó pontokat szerezni az embereknél, hogy mindenben egyetértesz velük. Nyugodtan fejtsd ki a véleményed, és állj is ki mellettük.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem szabad felesleges dolgokkal foglalkoznod. Most ki tudod használni száz százalékosan a képességeidet. A csillagok állása szerint hamarosan nagyszerű eseményeknek nézhetsz elébe. Nyugodtan engedd el picit magad, mert rengeteg munka és stressz van mögötted. Komoly kockázatokat semmiképpen ne vállalj.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha az ember gondolkodik valamin, akkor az nem jelenti feltétlenül azt, hogy érti is. Belebonyolódnod úgy egy konfliktusba, ha hiányosak az információid nem a legjobb ötlet. Erre nagyon figyelj oda, mert komoly problémáid adódhatnak belőle, és a hétköznapjaidat is felboríthatja. Ha úgy érzed rossz döntést hozol, akkor kérd ki a barátaid véleményét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás