promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem szabad, hogy a hangulatod is szürke legyen
Borítókép:  BULENT KILIC / AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek kell motiválnia magát valami szebbre, és jobbra. Mutatjuk, hogy mire figyelj a bolygók szerint!

Kos (március 21. - április 20.)

Muszáj leszel tanulni a korábbi hibáidból, és összeszedni magad. Ha nem így teszel, akkor rengeteg erőfeszítésed a kárba fog veszni. Most nyitott szemmel kell járnod, és a problémákat precízen minden oldalról megvizsgálnod, csak így tudsz előrébb menetelni. Merítened kell azokból a bizonyos rejtett energiákból.

Bika (április 21. - május 20.)

Már érezned kellene a változás szelét a levegőben, mert ha nem, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. A bolygók úgy állnak, hogy szerencsét hozhatnak neked, de előfordulhat, hogy az akadály pont te magad vagy. Fel kell hívnod magadra a figyelmet, és több merészséget belevinni a terveidbe.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ismét nagyon erős leszel a kommunikációban, és bárkit le fogsz tudni venni a lábáról. Ez jelenleg hasznodra válhat a munkádban és a magánéletedben is, mivel van mit helyretenni, még ha csak apróság is. Este nem ártana elterelned a gondolataidat, és kikapcsolódnod. A túl sok teher a szakadék szélére sodorhat – ne merítsd ki magad.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabad hagynod magadat befolyásolni, különben olyan ötleteid veszhetnek el, amiket nagyon fogsz bánni. Állj ki magadért, a motivációra pedig használd a közeli barátaidat, vagy a párod. Ha egy hullámhosszon vagytok, akkor rengeteget fog tudni segíteni a terveidben. A sablonos dolgok abszolút nem fognak most örömet okozni neked.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Olyan bolygóállás van számodra, ami kettőséget okoz továbbra is. Ki tudnád használni 100 százalékosan a képességeidet, de a szürke idő képes befordítani. Fel kell éledned, és most csak az igazán fontos dolgokra koncentrálni. Időt kell adnod magadnak, hogy megfelelően össze legyél rakva, utána jöhetnek a merészebb gondolatok.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Remek alkalom nyílik arra, hogy továbbfejleszd magad. Új ismeretekkel, barátokkal bővülhetsz, de ehhez az kell, hogy hagyd el a csigaházat picit. Semmi kedved hozzá valószínűleg ebben az őszi időben, de rá kell venned magad, mert így nyílhatnak ki előtted az ajtók. Aktivizáld magad, és szemezgess a lehetőségek között.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most néhány váratlan kihívással kerülhetsz szembe, így nem árt fokozottan felkészülnöd. Abban segíthetsz magadon, ha átgondolod mik azok az ügyek, amiket hallogattál, és probléma lehet belőlük. A környezeteddel türelmetlen, és elég nagyképű lehetsz. Erre nem árt odafigyelned, mert egy apró szikra is komoly vitákat robbanthat ki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Igazán szenvedélyes időszakban lehetsz, amit szabadon kellene engedned. Ne hagyd, hogy bármi, vagy bárki is visszatartson, mert sokkal rosszabb, ha befordulsz és depresszióba zuhansz. A bolygóállás is kedvez ehhez, szóval ne a szürke időre, hanem az éledésre, a boldogságodra figyelj. Mutasd meg, hogy nem mindig vagy távolságtartó.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem a legjobb még mindig a hangulatod, és figyelj oda, hogy ne érjen csalódás, mert az nagyon a mélybe taszíthat. Kerüld el az olyan embereket, akik úgy érzed csak kihasználnak. Még mindig van belőlük, még ha te nem is érzed úgy. Nem szabad idegeskedned sem a munkád, sem a kötelezettségeid miatt. Ha úgy van, nyugodtan keress kiskapukat.

Bak (december 22. - január 20.)

Bizonytalan vagy mostanában, de mégis szerencsés lehet az elkövetkezendő időszak. Ha van hosszú távú célod, akkor abba minél hamarabb bele kellene vágnod, még mielőtt késő lesz. Előtörhet egy jóval érzékenyebb oldalad. Még ha nem is szeretsz bókolni, olykor muszáj, ezt te is tudod. Próbáld meg a környezetedet levenni a lábáról.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem szabad meghunyászkodónak lenned semmiben. Ez a karrieredre és a magánéletedre is érvényes. Nem szoktál gyengének tűnni, de most kikerülhetsz néhány csatát, amibe lehet inkább érdemesebb lenne belemenni. Persze közben legyél türelmes, és használd az eszedet. Ne félj kiállni a saját igazadért.

Halak (február 20. - március 20.)

A szürke idő nem igazán tesz jót neked, de próbáld meg színekkel feldobni a környezetedet. Már az is jót tehet, ha valamilyen nem szokványos ruhába bújsz. Lelki téren meg kell szabnod a határokat a kapcsolataidban. Nem igazán tudod olykor eldönteni, hogy kit kellene közelebb engedni, és kit kellene elengedni. Hamarosan ezekben fontos döntéseket kell hozz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás