promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a szürke idő mellett a bolygók is rossz hatással lesznek rád?
Borítókép:  Colin Hawkins / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ideje pozitív energiákat gyűjteni, és csak előre tekinteni. Mutatjuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!  

Kos (március 21. - április 20.)

Ha jól tudtad keverni a kártyáidat, akkor kezd helyrejönni körülötted minden, de még akadhatnak problémák. Muszáj, hogy szép fokozatosan haladj, mert a kapkodással nem érsz el semmit. Csak óvatosan mindennel, és attól se riadj vissza, ha segítséget kell kérned, vagy éppen csapatban kell dolgoznod.

Bika (április 21. - május 20.)

A Hold a szűz jegyébe lépett, ami rád is hatással lesz picit, méghozzá szerencsét fog hozni. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan kockáztathatsz, és olykor feltehetsz mindent egy lapra. Gyűjts bátorságot, hogy belevágj valami olyasmibe, amitől eddig nagyon tartottál. Fel kell venned a tempót, mert gyorsulni fognak az események körülötted.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha van párkapcsolatod, akkor az következő időszakban nagyon kijöhet rajtad a birtoklási vágy, így könnyen féltékenyé válhatsz. Ez nem tesz jót nektek, így törekedj inkább a harmóniádra. A munkádban rejtett energiák szabadulhatnak fel, de azokat neked kell tökéletesen beosztanod, hogy hasznuk is legyen.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha sok a feladatod, akkor az eléggé szétszórttá tehet. Jobban járnál, ha most kivételesen felírnál mindent, és követnéd a fontosabb feladatokat és teendőket. Meglátod, így még gyorsabban is tudsz haladni. Fogadd el olykor a segítséget, mert így el tudod kerülni a kellemetlen helyzeteket. Az este mindenképpen a feltöltődésé legyen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Furcsa kettőség jellemez most, ami a munkádban jöhet elő igazán. Egyszerre vagy ambiciózus és becsvágyó, de ha úgy érzed nem becsülik kellően a tudásod, és nem is használják megfelelően, akkor visszavonulót fújhatsz. Ne vegyél mindent sértésnek, de ami ennél is fontosabb, hogy járd csak a saját utadat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Hold a te jegyedben van, ami továbbra is segít abban, hogy az anyagi ügyeidet tisztábban át tudd látni. Érzékenyebb lehetsz a kelleténél jelenleg. Ha valaki kritikával illet, akkor ne láss benne azonnal ellenséget. Sok ember tényleg csak segíteni szeretné az előrejutásodat, vagy azt, hogy jobb emberré válj.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Fogadj be ma minden információt, mert sok későbbi döntésedben hatással lehetnek rád, és segíthetnek neked. Nemsokára amúgy is sok kérdésre akarsz majd választ. Szeretnéd ma hasznossá tenni magadat, és a jó ötleteidet akár kamatoztathatod is. A nehezebb feladatokkal is könnyen megbirkózol, szóval tényleg jó kedvvel vágj bele mindenbe.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Több szabadságot kellene adnod magadnak, és ha van párod, akkor neki is. Igazából ez mindenkire jó hatással lehet a környezetedben. Ne feledd, hogy csak akkor lehetsz önző, ha ezzel nem sorolsz magad mögé más embereket. Szavakkal most nem igazán tudsz bizonyítani, inkább a tetteidre lesz szükség.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem vagy túl optimista hangulatban, és szerelmi konfliktusok is felüthetik a fejüket. Lehet jobban járnál, ha a saját boldogságodra fordítanál figyelmet. Ha elhanyagolod magad, akár még depresszióba is eshetsz, és ebben a szürke őszi időben ez a legrosszabb hatással lehet rád. Előzz meg mindent, ami csalódást okozhat.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet nincsen minden rendben körülötted, de most nem szomorodhatsz el még jobban. Előre kell tekintened, és pozitív energiákat gyűjteni. Közben tudod jól, hogy a közeli barátaidra, valamint a családodra mindig számíthatsz. Kamatostul megtérülhet, ha most felszívod magad, és a lelked megerősítésére koncentrálsz, mert utána újult erővel térhetsz vissza.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Oda kell figyelned, mert lágyabb szívű vagy a kelletnél, amit elég gyorsan kihasználhatnak. Most még olyan embereknek is igent mondhatsz, akikben már csalódtál. A közeli barátaid véleményére jelenleg is számíthatsz, akik jelképesen rád öntik azt a vödör jeges vizet, ha szükséges. A saját céljaidra, feladataidra koncentrálj.

Halak (február 20. - március 20.)

Továbbra is picit nehezebben találsz vissza önmagadhoz, és ennek az őszi szürkeség sem tesz jót. Olyan emberekkel kell körülvenned magad, akik tudnak ösztönözni. Minden folyamatban lévő feladatodat igyekezz befejezni, különben elúszhatsz dolgokkal. A magánéletedben is akkor lehetsz boldog, ha stabilitás vesz körül. Most ne csábítson semmilyen kaland.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás