Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ezen a napon már lehet nem árt a jövő hétre készülnöd

Napi horoszkóp: ezen a napon már lehet nem árt a jövő hétre készülnöd

Élet

Napi horoszkóp: ezen a napon már lehet nem árt a jövő hétre készülnöd

Élet

Ezo Terézia - 2020.10.11. 05:35

Sok csillagjegynél nem árt, ha picit előre tekint, és a jövő heten kezd el gondolkodni. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Ne gondold, hogy a boldogságot könnyedén el lehet érni. Természetesen mindenkinek megvannak az álmai és a céljai, de neked most picit nehezebben megy minden. Nem szabad feladnod, és egy kellemes nap lehet arra, hogy átgondolj mindent. Mindenben keresd a nyugodtságot, illetve a meghittséget.

Bika (április 21. - május 20.)

Ezen a napon alaposan gondold át a jövő hetedet. Ha megvan mindennek a helye, akkor nem fogsz tudni hibázni. A bizonytalanság eléggé zavarttá tehet, de próbáld meg kitisztítani a fejedet. Nyilván nem szeretnéd az egész napodat így tölteni, szóval a kikapcsolódásra koncentrálj. Keresd fel a barátaidat, ők nagyon is jókedvre tudnak deríteni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy állnak a bolygók, hogy most nagyszerű tetteket vihetsz véghez, szóval ne fogd vissza magadat. Használd nyugodtan a képzelőerődet, és szívj magadba minden energiát. Ezek nagyon jól fognak jönni a hét elején. Az álmodozás mellett persze ne feledkezz meg a fontos dolgokról, és ne hanyagold el a közeli környezetedet sem.

Rák (június 22. - július 22.)

Új lehetőségek kerülnek eléd a jövő héten, de az is lehet, hogy te szeretnél valami nagyobb változást az életedben. Nyugodtan találkozz a barátaiddal, akik mindig megértenek, és beszéljétek át a dolgot. Felszabadult környezetben az agyad is jobban mozoghat, és merészebb tervek is előkerülhetnek. Persze figyelj arra, hogy az az agy ki is kapcsoljon a hét utolsó napján.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Határozottnak és kitartónak kell mutatkoznod mindenben, még az olyan kérdésekben is, amik otthon merülnek fel belő körben. Persze muszáj vagy meghallani az ellenvéleményeket, vagy a módosító javaslatokat is. Fontos, hogy készen állj minden kompromisszumra a hét elején, különben a vitákkal csak elodázzátok a megoldást.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha még van valami teendőd, akkor azt próbáld meg félre tenni erre a napra, és a pihenésre koncentrálni. Persze ha nagyon idegesítenek a problémák, akkor előveheted a rejtett tartalékaidat, de készülj fel, hogy lassabban fog indulni akkor a jövő heted. Azért nem árt figyelned a tested szükségleteire is. Muszáj olyan dolgokkal foglalkoznod, amik lelkileg feltöltenek. Ha túl vagy a nehezén, fordíts időt magadra.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az lenne a legjobb, ha ma elkerülnéd a külvilág híreit. Olykor jobb, ha picit bezárkózik az ember, elvonul, és neked pont erre lenne szükséged. Ha van rá lehetőséged, akkor még az okostelefont is kapcsold ki. Menj ki a természetbe, kirándulj, de a legfontosabb, hogy kiszakadj a szürke hétköznapokból. Amúgy is félrevezető információk vehetnek körül.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jól figyelj mindenkire a környezetedben, mert hasznos tanácsokat kaphatsz a barátaidtól, vagy a rokonaidtól. Ezek olyan lökést adhatnak, amivel nagyon jól fog tudni indulni a jövő heted. Lehet egy picit ellenérzéseket fognak kiváltani belőled ezek a javaslatok, és szokatlannak tűnhetnek, de egyáltalán ne félj tőlük. Mindenképpen fogadd meg őket.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Eléggé ingadozhat a hangulatod ezen a napon, de muszáj, hogy továbbra is őszinte legyél mindenkivel. Szomorúnak, és letörtnek érezheted magad. Ezt csak fokozhatja, ha hasonló életérzésű emberek társaságába kerülsz. Próbálj meg kiszabadulni, és olyan barátokkal körül venni magadat, akik fel tudnak villanyozni. Az is fel tud dobni, ha új emberekkel ismerkedsz meg.

Bak (december 22. - január 20.)

Elkezdenek majd helyre jönni a pénzügyi gondjaid lassacskán, és egy nagyobb bevételre számíthatsz a közeljövőben. Minden forintnak alaposan meg szoktad tervezni a helyét, de ideje, hogy magadra is költs egy kicsit. A hét utolsó napján mozdulj ki a négy fal közül. Nem kell nagyon szórnod a pénzt, de valami aprósággal meglepheted végre magadat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A pihenés mellett a tervezgetéssel mehet el ez a napod. Új dolgokat szeretnél megismerni, és elég erős terveid vannak a jövőre nézve. Fontos, hogy mindennek alaposan utánajárj, mielőtt belevágsz valamibe. Sok múlhat az apróságokon, amiket mostanában hajlamos vagy félvállról venni. Ha megbeszélésed lesz a jövő héten, arra főleg nem ártana alaposan felkészülnöd.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy távoli hozzátartozó, vagy egy rég nem látott barát tűnhet fel a semmiből. Úgy néz ki semmi érdek nincs ebben, és téged is fel tud villanyozni a találka. Ha így van, akkor beszéljetek meg valami közös programot a közeljövőben. Ezen a napon nem szabadna a munkával foglalkoznod, különben nagyon kiéghetsz.

Borítókép: CAIA IMAGE / SCIENCE PHOTO LIBRARY / NEW / Science Photo Library via AFP