promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: még egyáltalán ne kerülj hétvégi hangulatba
Borítókép:  Alice S. / BSIP / BSIP via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyik csillagjegynek sem szabad elbíznia magát a hétvége előtt. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Kellő ütemben tudsz haladni mindennel, mégis elégedetlen vagy. Át kellene gondolnod, hogy nem követelsz-e túl sokat magadtól. A döntéseknél se nagyon befolyásoljanak másik elvárásai, csak tedd azt, amit a szíved diktál. Problémamentesen vághatsz bele a hétvégébe, csak ne stresszelj feleslegesen.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy érezheted, hogy néhány dolognak nincsen értelme, amibe belekezdtél, és közel állsz hozzá, hogy feladd. Túl sok energiát vagy időt áldoztál ezekbe? A bolygók állása szerint nem kellene eldobnod semmit, és minden megkezdett út megéri az erőfeszítést. Harcolj mindenért, és nemsokára a szerencse is melléd fog szegődni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nehéz napod van, és ha teheted, akkor kerülnöd kellene a gyakorlati feladatokat. A többi dologban nyugodtan lehetsz merész és kezdeményező. Ne csak beszélj a terveidről, hanem próbáld meg is valósítani őket. Ez a hétvége nagyszerű lehet arra, hogy motiváld magad. Mindenképpen megéri kreatív időeltöltést keresned.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha van párod, akkor eléggé féltékeny hangulatodban lehetsz. Nem ártana tisztáznod néhány dolgot, és rá is fogsz jönni, hogy semmi okod az aggodalomra. A Hold jelenleg a te jegyedben jár, de ez nem hat rád túl pozitívan. Eléggé ingadozó a kedélyállapotod, és a legkisebb hiba miatt is rosszkedvű lehetsz. Csak a pozitív dolgokat keresd a hétvége előtt.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha változások előtt is állsz, az csak teljes mértékben jót fog tenni neked. Nem szabad egy helyben toporognod, mert ha elveszíted a lendületedet, akkor nagyon nehezen fogsz tudni visszatáncolni a helyes útra. Vigyázz, mert a szokásosnál nagyobb kedvet érezhetsz ahhoz, hogy kockáztass, de ez nem jó megoldás jelenleg.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Hold a rák jegyében jár, ami rád sem hat valami pozitívan. Ugyanúgy hullámzó lehet a kedélyállapotod. Minden élethelyzetben eluralkodhat rajtad a kishitűség, pedig odafigyeléssel és türelemmel bármilyen feladaton túl tudsz lendülni. Semmilyen helyzetben ne védekezz, ne is magyarázkodj, hanem nyugodtan mondd ki amit gondolsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A hétvége előtt picit alábbhagy a lendületed, de ennek is megvan a maga haszna. Jelzés is, hogy túl sokat vállaltál mostanában, és ideje lenne kikapcsolni. Ha vannak szabadnapjaid, akkor azt a párodra, szeretteidre, barátaidra áldozd. Nem ártana egy alapos mély beszélgetés is velük, mert ebben is már régen volt részed. Új tervek üthetik fel a fejüket.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Hold a rák jegyében nem hoz túl szerencsés időszakot neked. Óvatosabban kell bánnod a szavakkal és minden mással is a környeztedben. Ne foglalkozz jelenleg olyan dolgokkal, amik nem rád tartoznak. Hiába akarsz jót cselekedni, ha az illető nem kér a dologból. Csak feleslegesen pazarolod az energiáidat, inkább próbáld meg magadat helyretenni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Még nincs itt a hétvége, sem a pihenés ideje. Fejben túlságosan előre hozhatsz néhány dolgot, ami szétszórttá tesz. Koncentrálj most még a munkádra, különben hibázni fogsz. Több időt szeretnél tölteni a szeretteiddel, de közben tudod jól, hogy az egyéni harcaidat is meg kell vívnod. Ha ezeken túljutsz, akkor lehetsz igazán nyugodt.

Bak (december 22. - január 20.)

Hiába vannak remek terveid, ha a külsős körülmények mindig megakadályoznak a megvalósításban. Talán szükséged lenne némi segítségre, és ezt nem akarod magadnak bevallani. Közben lehet olyan dolgokat is be kell vállalnod, amihez nem igazán van kedved, de ez is kell az előrejutáshoz. Kövesd az aki mert az nyer elvet, és több támogatód lesz, mint gondoltad volna.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy néz ki valakivel szemben szint kell vallanod, és megmondani neki, hogy mire számíthat a jövővel kapcsolatban. Ne kerüld el a kellemetlen beszélgetéseket, különben később még kínosabbá válhatnak. Eléggé aggódhatsz az anyagi helyzeted miatt, de ne veszítsd el az optimizmusod. Lehet csak nem ártana kicsit spórolnod, hogy növeld a megtakarításodat.

Halak (február 20. - március 20.)

Egészen érdekes ajánlatokkal bombázhatnak, de most nem igazán szabad megbíznod senkiben. A bolygók sem úgy állnak, hogy szerencsét hozzanak neked. Legyél túl a biztos pontokon, és igyekezz két lábbal a földön járni most. Bízz a saját ítélőképességedben, de mindennel csak lépésről lépésre haladj.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás