promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: tartsd nyitva a szemed, mert nagy lehetőségek várhatnak rád
Borítókép:  Emely / Image Source / Image Source via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ingadozó hangulat, vagy teljes magabiztosság fogja uralni a csillagjegyedet? Mutatjuk mi vár rád a bolygók szerint!

Kos (március 21. - április 20.)

Sok izgalmat hozhat a mai nap, így egyáltalán nem baj, ha valami szokatlant vállalsz be. Nem is árt ezt kihasználnod, mert erődön felül tudsz teljesíteni jelenleg. Árad belőled az önbizalom, ha rendesen el tudod kapni a fonalat. Új ismeretségeket is köthetsz, amik a jövőben nagy hasznodra válhatnak. Tárulkozz ki, ahogyan csak tudsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Jelenleg örömet tudsz találni a munkádban, így úgy tudsz átvágni a feladatokon, mint forró kés a vajon. Tapasztalatra van szükséged a fejlődéshez, így nem is baj, ha megpróbálsz bonyolultabb feladatokba belevágni. Lehet pont ez az út visz majd fölfelé. Ne hagyd, hogy bármi befolyásolja a remek közérzetedet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Olyan események vehetnek körül, amik képesek felvidítani. Úgy néz ki egy rég nem látott ismerősöd is fel fog tűnni hamarosan. Ne mondd le, ha találkát kér, mert egy nagyon jót fogtok tudni nosztalgiázni együtt. A türelem jelenleg nem az erősséged, de ettől még kísérletezned kellene valami újjal.

Rák (június 22. - július 22.)

Mindképpen meg kell találnod a módját, hogy bizonyos helyzeteken miképp változtass, mielőtt még késő lesz. A családi környezetedben nyugalomra, azon kívül azonban változásokra számíthatsz, és nem árt felkészülnöd. Legyenek kapaszkodóid, és biztos pontjaid. Ne kapkodj, különben a hibáid meg fogják bosszulni magukat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Közvetlen vagy és őszinte, szóval az a jó, ha minél többet vagy társaságban és kommunikálsz. Csupán arra figyelj, hogy ne lépd át a határokat. Lehet jól érzed magad, de vannak dolgok, amik a családodon vagy a közeli barátaidon kívül nem tartoznak másokra. Könnyen tudsz másokat hibáztatni a saját gondjaid miatt, erre nagyon figyelj oda.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Empatikusabb vagy a szokásosnál, ez a rengeteg érzelem azonban ingadozó hangulatot teremt. Szíven nyílsz meg, esetleg nosztalgiázol, de a bolygóállás nem alkalmas arra, hogy fontos döntéseket hozz meg. Nem szabad mindennek nagy jelentőséget tulajdonítanod, inkább próbálj meg lazább lenni picit.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Érzelmileg picit labilis lehetsz, és elég sokat aggodalmaskodsz. A fontos döntésekben elég bizonytalan vagy, és ezekkel nem kellene foglalkoznod. Ha minden kötél szakad, akkor inkább kérd ki a közeli környezeted véleményét is. Inkább csak olyanokkal beszélj, akikben száz százalékosan megbízol. Ha társaságba hívnak, akkor ne mondj nemet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kellemetlenséggel indulhat a napod, de ez nem szabad, hogy elkeserítsen, vagy elvegye a lendületedet. Délutánra már a hangulatod is jobb lesz, mivel könnyen tudsz túllendülni a problémákon. Az a legjobb ha össze tudod kötni a kellemeset a hasznossal. Járj nyitott szemmel, mert kecsegtető lehetőségek gördülhetnek eléd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok a probléma, és csak akkor lehet szép a napod, ha ezeken gyorsan túl tudsz lendülni. Készülj fel, hogy ma lehet nem fogod megkapni azt, amire vágysz. Ha van párod, akkor a romantikázásról főleg tegyél le. Este el kellene vonulnod picit, és magaddal foglalkozni. Ha megőrzöd a nyugalmadat, akkor pozitívan zárhatod le a napot.

Bak (december 22. - január 20.)

Gyorsan változhatnak körülötted az események, és muszáj leszel tartani a lépést, különben nagyon fel fognak halmozódni a dolgok. Határozott döntéseket kell hoznod, és olykor villámgyorsan. Ha nagyon nem vagy biztos magadban, akkor nem árt kikérni mások véleményét, nehogy olyan útra térj rá, ami döcögősebb a kelleténél.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem ártana átgondolnod milyen problémákkal vagy elmaradva, mert úgy állnak a bolygók, hogy ezeknek pontot tudsz tenni a végére. Mostanában eléggé kirekesztetnek érezhetted magad, de olyan periódus jön, ami után mindenki szemében nagyot fogsz nőni. Igyekezz felfedezni az eléd kerülő lehetőségeket.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha van párod, akkor egy kínos félreértésbe bonyolódhattok. Nem árt ezt minél hamarabb tisztázni. Őszintének kell lenned, és bíznod kell a megérzéseidben. Lehet ma sok dologban rád fog hárulni a munka oroszlánrésze. Akadnak ilyen napok, és ha nem lassítasz a tempón, akkor mindenen hamar túl tudsz jutni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás