promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jól indulhat a heted, de koncentrálnod kell
Borítókép:  Sofie Delauw / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet melléfoghatsz, ha nem figyelsz eléggé. Mutatjuk, hogy mi vár a hét elején a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Félre kellene tenned az előítéleteidet, és főleg a megérzéseidre kellene hallgatnod. Ha jön valami új lehetőség, akkor semmiképpen ne térj ki előle. Most pont, hogy jó lenne, ha meg tudnád bontani a szürke hétköznapokat, mert ez adhat neked új lendületet. Előnyös fordulatok következhetnek, de ma jól döntesz a kényes kérdésekben.

Bika (április 21. - május 20.)

Jobban mehet minden, ha előre tudsz tervezni. A csillagok ebben nagy segítségedre lehetnek. A szívügyekben is szerencsés lehetsz, és ezen a héten megnő az esélyed, hogy rátalálj a párodra. Új barátságok is kialakulhatnak, ha eléggé nyitott vagy. A munkádban figyelj oda, mert hajlamos vagy túlhajtani magadat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy kicsit túlbonyolítod a dolgokat, pedig erre semmi szükség nem lenne. Olykor valóban a legegyszerűbb út az egyenes. Ha kiskapukat keresel, akkor csak falakba fogsz ütközni. Vigyázz, mert eléggé szókimondó hangulatodban vagy, és meggondolatlanul fecseghetsz ki dolgokat. Ha erre nem figyelsz, könnyen ellenségeket szerezhetsz magadnak.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit bizonytalanul kezded a napodat, és azt se tudod mivel kellene indítani. Mérlegelned kell, és előbb a kényesebb ügyeket elrendezni. Ha ezeket későbbre halasztod, semmi kedved nem lesz hozzájuk, és lehet teljesen el is odázod őket. Este felé vissza kell vonulnod a kis világodba. Ne szólj bele semmibe, ami nem a te dolgod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Előfordulhat, hogy nagyobb akadályokat kell legyőznöd a héten, mint amire számítottál. Az eszed pörög, és így is kellene megoldanod mindent. A többet erővel mint ésszel abszolút nem fog működni. Ellenségeket gyűjthetsz magad köré, ha túlságosan laza leszel, és csalódhatnak is benned páran. Legyél megfontolt és persze kimért mindenkivel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jó lenne, ha nem fordulnál be, és többet beszélnél a barátaiddal. Ez nagyon sokat segíthet, mert ismét kavarognak olyan gondolatok a fejedben, amiket együtt tudtok igazán megoldani. Tudod jól, hogy semmiben sem kell egyedül maradnod. A bolygók jó hatással vannak a szerelmi életedre. Ha szingli vagy, akkor nyugodtan kezdeményezz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jó hatással van rád a társaság, és fel is tudsz vidítani mindenkit a környezetedben. Igyekezz mindennek a pozitív oldalát nézni, még akkor is, ha gondok ütik fel a fejüket. Attól nem lesz jobb semmi, ha depresszióba esel. A munkahelyeden és otthon is legyél határozott és mérlegelj mindent. Néhány felismeréshez több szempontot is meg kell vizsgálnod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Bármilyen lehetőség üti fel a fejét, akkor azt mindenképpen többször is át kell gondolnod. Ha most hirtelen ugrasz bele valamibe, az nagyon rosszul sülhet el. Akkor fogadj el bármit is, ha te diktálhatod a feltételeket. Türelmetlenebb lehetsz ma a kelleténél. Ha felfordulás van körülötted vagy a fejedben, azért ne másokat okolj.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szerelmes hangulatban lehetsz, és remekül kijössz a pároddal. Ha egyedülálló vagy, akkor a bolygók szerint közelíthet hozzád a szenvedély. Olyan emberrel fújhat össze a sors, akivel valóban egy hullámhosszon lesztek. Bizonytalan lehetsz néhány feladatban, de ha belevágsz, meg fogsz lepődni, hogy mennyire gördülékenyen mehet ma minden.

Bak (december 22. - január 20.)

Semmiképpen ne vágj bele új dolgokba a hét elején, ha valamivel lemaradásod van. Nagyon elúszhatsz, szóval csak szép sorjában haladj mindennel. A közeli környezeteddel bánj óvatosan, mert egy apró megjegyzésből is óriási vita robbanhat ki. Bármi is a véleményed, inkább tartsd magadban, így jársz a legjobban.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem szabad, hogy apróságokba lovald bele magad. Semmiképpen ne értékeld túl a lényegtelen dolgokat, különben elrontják a hangulatodat. Ha szétszórtnak érzed magad, akkor bizony pihenésre lenne szükséged. Jelenleg nem teheted meg, hogy hibázol a munkahelyeden, vagy a magánéletedben. Koncentrálj, különben megakadhatnak a dolgok.

Halak (február 20. - március 20.)

Meglehetősen kényes ügyben kérhetik ma a segítségedet. Ha úgy van, nyugodtan vágj bele, mert később kamatostul visszakaphatod a jószívűségedet. Mindenben legyél pártatlan, és ne engedd, hogy elragadjanak az érzelmeid. Ha túlságosan mélyre ásol dolgokban, és ennek hangot is adsz, akkor könnyen megégetheted magad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás