promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet kihívásokra kell készülnöd a jövő héten
Borítókép:  CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegynek nem árt igazán feltöltődni a hét utolsó napján, mert meredekebben fog indulni a következő hete.

Kos (március 21. - április 20.)

Most végképp nem szabad a múlton rágódnod, próbálj meg inkább előre tekinteni. Az lenne a legjobb, ha ma megterveznéd a jövő hetedet, mert elég sok problémától kímélhetnéd meg így magadat. Remek időszak jöhet, ha képes vagy koncentrálni. Meríts inspirációt azokból az emberekből, akikre felnézel.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet nem fog túl jól indulni a napod, de csak rajtad múlok, miképp fog végződni. Most lehet jobban teszed, ha elrejtőzöl a kíváncsi tekintetek elől. Otthon is meg tudod találni azt az elfoglaltságot, ami fel tud dobni. Töltődj fel, és ne hagyd, hogy a depresszió akár csak picit is eluralkodjon rajtad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Remélhetőleg ki fogod tudni használni az összes kellemes pillanatot a hétvégéből. Igyekezz értékelni az apró örömöket is, mert jövő héten nagy kihívások gördülhetnek eléd. Néhány dologban rá fogsz jönni, hogy túl gyorsan vontál le bizonyos következtetéseket. Minden problémát igyekezz majd több szemszögből megvizsgálni, így tudod megoldani őket.

Rák (június 22. - július 22.)

Szeszélyes és zárkózott lehetsz ezen a napon, de mindenben meg tudod találni a pozitívumot. Lehet picit bal lábbal keltél fel, de ne zavarjon, ha nem megy minden elsőre. Később sikerek elé nézel, ha ügyesen koncentrálsz. Ha már régóta szeretnéd véghezvinni egy régi tervedet, akkor a jövő héten nyugodtan belevághatsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Olykor félsz a magánytól, pedig tudatosítanod kellene magadban, hogy ez nem olyan rossz dolog. Felesleges olyan emberek társaságát keresned ilyen időkben, akik nem értenek meg igazán. Ezt a napot próbáld meg arra áldozni, hogy rendbe tudd tenni a gondolataidat. Ez nagy segítségedre lehet az előtted álló kihívások miatt, és tisztában fogsz látni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Picit szétszórt lehetsz, így nem ártana egy listát csinálnod azokról a dolgokról, amikről semmiképpen nem szabad megfeledkezned. Azért ne hagyd, hogy ezek uralkodjanak a fejedben, mert akkor besokallhatsz. Az önzőség eluralkodhat rajtad, amit vissza kellene fognod. Fogadd el, hogy olykor nem minden a te kedved szerint alakul.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A hét utolsó napján kerüld a bonyolult helyzeteket, de ettől függetlenül produktív állapotban leszel. Ezt azonban ki kell használnod minél jobban. Ha van befejezetlen ügyed, akkor abba már a hét elején vágj bele, mert könnyen túl tudsz lendülni rajta. Ne engedd, hogy ebből a lendületből bárki kizökkentsen.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jelenleg nyugodt időszak elé nézel, és ez a hét utolsó napjára is igaz lehet. Ne hagyd, hogy bárki provokáljon, és akkor nem lehet semmi probléma. Az se baj, ha elvonulsz picit a többiek elől, és egyedül töltődsz fel egy jó könyvvel, vagy filmezéssel. Akkor tudsz a legjobban feltöltődni, ha kiszakadsz a hétköznapokból.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Engedd szabadon a szenvedélyed, és ne hagyd, hogy bármi is visszatartson. A bolygók szerencsés időszakot hoznak számodra, így nyugodtan megnyílhatsz a közeli környezeted felé. Előfordulhat, hogy néhány dologban megkönnyebbülésre is lelhetsz. A lelki béke nagyon fontos lesz számodra a következő időszakban, szóval törekedj erre.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne keseredj el, ha időnként nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted. A jövő héten azonban törekedned kellene arra, hogy mindenből a maximumot hozd ki. Így ez a rosszabb időszakod is hamar helyrerázódhat, viszont te is kellesz hozzá. Vedd a saját kezedbe a karrieredet, és a magánéletedben is mutatnod kell egy kis dominanciát.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Valaki a családodban komoly problémákkal küzdhet, de nem akarja ezt megosztani veled, veletek. Te segítségére lehetsz, de rá kell jönnöd ki az, mielőtt teljesen elsüllyed. Picit passzívabb hangulatban vagy, de ez jó, mert nem stresszeled magad túl felesleges dolgokon. Jövő héten azonban fontos, hogy minden feladatodat pontosan végezd el.

Halak (február 20. - március 20.)

A kisebb gondokat picit könnyelműebben veheted a kelleténél, pedig ezekre is fokozott figyelmet kellene áldoznod. Ha most nem is foglalkozol velük, kísérd őket figyelemmel, így nem tud kicsúszni a kezedből az irányítás, és nem lesz belőlük nagyobb probléma. Ma mindenképpen pihend ki magad, és akkor olajozottan indulhat a jövő heted.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás