promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: próbáld meg a kezedben tartani ezt a hétvégét
Borítókép:  Simon Potter / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem várt események minden csillagjegynél felüthetik a fejüket, de segítünk eligazodni a káoszban.

Kos (március 21. - április 20.)

Semmiképpen ne vállalj ma nagy kockázatot, és ne is nagyon vágj bele új dolgokba. Tervezd meg inkább, hogy mivel szeretnéd tölteni a hétvégédet. Kacsintgass inkább a pihenés felé, ha a feladatok megvárnak. Pont itt lenne az ideje feltöltődnöd. Lehet néhány dolog nyomasztóan hathat rád, de ezeket meg kell tanulnod kezelni.

Bika (április 21. - május 20.)

Továbbra is oda kell figyelned a hangulatingadozásaidra. Dühösen reagálhatsz a legkisebb megjegyezésekre is. El kellene magadban számolnod tízig, mert így alaposan megsérthetsz másokat, pedig legbelül nem szeretnéd. Legyél mérsékletes, türelmes. Az is eredményre vezethet, ha többet foglalkozol a kedvenc elfoglaltságoddal.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ezen a hétvégén előkerülhet a házias éned. Ha szükség úgy hozza, akkor ez is elő tud belőled törni. Lehetsz olyan ikrek személyiség, akitől ez távolt áll, de ideje lenne megbarátkoznod vele. Akadnak olyan dolgok, amikben örömödet lelheted, és még ki is tudnak kapcsolni. Találd meg ezeket, vigyél bele kreativitást, vagy kösd össze a kellemeset a hasznossal.

Rák (június 22. - július 22.)

A fogyó Hold a Bika jegyében jár, ami arra kell ösztönözzön, hogy rendbe tedd a pénzügyeidet. Lehet nem ártana spórolásba kezdened. Ha hirtelen felüti a fejét valamilyen baj, akkor legalább lesz mihez nyúlnod. Kitartósnak és erősnek kell lenned a következő időszakban, mert nem várt akadályok kerülhetnek eléd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ezen a hétvégén haladnod kellene olyan dolgokkal, amiket elhanyagoltál mostanában. Érd utol magad, bármilyen tervet is tűztél ki magad elé. Váratlan események tehetnek próbára, hogy mennyire tudsz hű maradni magadhoz, és az elveidhez. A segítség nem mindig ugyanaz, hogy felelősséget is kell vállalnod másokért, ezt ne feledd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ezen a hétvégén minden helyzetben hallgatnod kellene a megérzéseidre, bármilyen döntéshelyzetbe kerülsz. Nem szereted a lazaságot, de ha túlbonyolítod a dolgokat, akkor azzal csak időt és energiát veszel el magadtól. Egy komoly beszélgetés erősítheti a biztonságérzetedet – mindenképpen próbálj meg kommunikálni a barátaiddal.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé érzékeny hangulatba kerülhetsz: lehet felfújod a dolgokat, és feleslegesen idegeskedsz. Tudod jól, hogy az aggodalmaskodással nem tudsz megoldani semmilyen problémát. Az meg a másik, hogy lehet nincsenek is problémák körülötted, csak te látod őket annak. Próbáld meg elterelni a gondolataidat, és kikapcsolódni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé felgyorsulhatnak az események körülötted, úgyhogy nem árt résen lenned. Könnyen kicsúszhat az irányítás a kezeid közül, ha nem figyelsz. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, mert a kapkodással csak kárt fogsz okozni. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, és próbáld meg kipihenni magadat a hétvégén.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jobb, ha ezen a hétvégén minden félreértést tisztázol, ami körülötted kering. Ha úgy van, keresd fel azokat, akikkel nézeteltérésed támadt, és beszéljétek meg nyugodtan. Igazán ki tud kapcsolni, ha elkezded feldobni a környezetedet. Egy kis újítást amúgy sem ártana belevinned az életedbe.

Bak (december 22. - január 20.)

A Hold a bika jegyében kering, ami rád is hatással van, de jó értelemben. Nyugodt és kiegyensúlyozott tudsz maradni, viszont ne hagyd, hogy bárki is befolyásoljon. Maradj nyitott az új élményekre, de a hosszú távú döntéseket ne most hozd meg. Inkább a spontán éned kerülhet előtérbe ezen a hétvégén.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Igazán nem lehet okod panaszra, mert büszke rád mindenki. Szeretet, és segítőkészség vesz körbe. Nem szabad ezen a hétvégén semmin se aggodalmaskodnod. Ha történik is valami változás, az téged nem fog gyökeresen érinteni. Az alkalmi kapcsolatoktól óvakodj, mert nagyon rosszul sülhet el a dolog.

Halak (február 20. - március 20.)

A Hold a bika jegyében van, ami konfliktusokat szülhet körülötted. Valaki rosszindulatú megjegyzést tehet rád, ami természetesen felbosszant, de nem szabad hagynod magadat provokálni. Nem biztos, hogy minden sikerülni fog első nekifutásra ezen a hétvégén, de ha elég elszánt vagy, akkor mindenen túl tudsz lendülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás