promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: elköszön a telihold, de a szerencse lehet nem
Borítókép:  Metin Aktas / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon mi vár a csillagjegyedre a hétvége előtt? Mutatjuk, hogy mire kell számítanod!

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold még mindig a te jegyedben jár, ami már okozhatott eddig galibát, de hozhatott szerencsét is. Most jó hatással van rád, mivel sokkal dinamikusabb vagy. Próbáld meg minden ügyedet elrendezni a hétvége előtt, és akkor nyugodt időszakra számíthatsz. Használd ki az energiáidat és pörgesd fel ezt a napot, utána édes lesz a pihenés.  

Bika (április 21. - május 20.)

A telihold jó hatással volt rád, de most egyre türelmetlenebb leszel a környezeteddel szemben. Oda kell figyelned, hogy ne ess túlzásokba. Olyan dolgokért kaphatod fel a vizet, amikért alapból nem szoktad. Nem szabad sértően kommunikálnod senkivel, különben később visszaüthet. Szükséged van a kikapcsolódásra, és a gondolataid elterelésére.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Testileg és lelkileg is feltöltődhetsz a hétvégén, de ehhez a mai napon szász százalékosan kell teljesítened. Váratlanul az öledbe hullhat a szerencse, és olyan dolgokon is könnyen át tudsz siklani, amiket alapból lehetetlennek gondoltál. A jelenlegi terveidre fókuszáld az energiáidat, és kerüld a feszült helyzeteket.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne ess abba a hibába, hogy túl sok mindent tervezel be. Ha marad néhány feladat a hétvégére, az se baj. Sokkal rosszabb, ha túlhajtod magad, mert akkor még az üdítő pihenéstől is el tud menni a kedved, és a nap végén csak beesel az ágyadba. Pedig most akár egy új hobbit, vagy kihívást is találhatnál magadnak, amiben az örömödet leled majd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Remélhetőleg tudtál haladni a dolgaiddal, mert ha nem, akkor az nagyon stresszessé tehet. Próbálj meg ütemezni, az tényleg sokat segíthet. Hétvégén próbáld meg valami újdonság felé terelni magadat. Változtass a környezeteden, vagy magadon. Ez fel tud pezsdíteni, és az önbizalmadnak is jót tesz majd. Már most elkezdheted a tervezgetést a fejedben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Eléggé feszültnek érzed magad, de nem szabad hagynod, hogy a depressziód visszatérjen. Az ősz rosszabb hatással van rád, mint a többi csillagjegyre, de ez ne vegye el a kedved semmitől. Te ismered magad igazán, hogy mivel tudod feldobni a napodat. Tereld ezek felé magad. Ügyelj a szavaidra, mert a szókimondásod lehet megsérthet valakit a környezetedben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygók olyan hatással vannak rád, amik előhozzák az álmodozós énedet. Ezzel nincsen semmi baj, engedd csak szárnyalni a fantáziádat. Lehet elő fog kerülni egy régi terved, amit meg akartál valósítani, de eddig nem volt lehetőséged rá. Most szerencsés lehetsz a közeljövőben, szóval belefoghatsz valami újdonságba.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A szerelem és a társasági élet kiemelten fontos lehet számodra mostanában, szóval ne engedd magadat otthon begubózni. Az egész depresszióssá tehet, amivel a közeli környezeted idegeire mehetsz. Értékes barátságokat köthetsz, ha kimozdulsz, azonban vigyázz az olyan emberekkel, mint te. A skorpió a skorpióval most nem igazán tud rendesen kijönni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha nem úgy mennek a dolgok, ahogyan te akarod, akkor könnyen vitába keveredhetsz mindenkivel. Pedig jobb lenne, ha figyelnél végre a kompromisszumokra. Tájékozódj mindenről előre, mert minden információ segíthet, hogy megtervezd előre a hétvégédet. Ne próbálj túl sok programot vagy feladatot egymásba sűríteni, mert az nem fog jól elsülni.  

Bak (december 22. - január 20.)

A Hold a kosban segítségedre lehet, hogy megoldj egy régóta húzódó ügyet, vagy kibékülj valakivel. Használd ki az adódó alkalmat, és figyelj minden árulkodó jelre, ami előre lendíthet. Legyél optimista, ne csak most, hanem a hétvégén is. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak, vagy bárki elrontsa a kedvedet. Kiváló lehetőségek fognak kínálkozni, csak vedd észre őket.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy néz ki Fortuna végre rád fog mosolyogni, szóval készülj szokatlan dolgokra. Valaki, akiről nem is gondoltad volna segíteni fog téged mindenben. Néhány közeli ismerősöd között elmérgesedhet a viszony, de te jobb, ha ebből kimaradsz. A fontos vásárlásokat, vagy tervezéseket hagyd későbbre. Ezen a hétvégén fel kellene töltődnöd, munka nélkül.

Halak (február 20. - március 20.)

Kedvező változások várhatóak az életedben. Már rád is fér egy kis pozitív löket, mert sok volt a gondod mostanában. Kezdd el megújítani a környezetedet és magadat is picit. Meglátod, hogy nagyon jót fog tenni. Olykor rosszindulattal, irigységgel találhatod szembe magadat, de ezeket az embereket gyomláld ki az életedből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás