promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: megérkezett a telihold, de vajon ez milyen hatással lesz rád?
Borítókép:  Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A telihold néhány csillagjegyre jó, míg párra rossz hatással lesz. Lássuk, hogy te melyikbe tartozol!

Kos (március 21. - április 20.)

A szerencsések közé sorolhatod magad, mert a telihold pont a te jegyedben jár. Gondold át miket tervezel a jövőben. Ez alkalmas időszak arra, hogy sok mindenben felnyíljon a szemed. Egy kiadós mély baráti beszélgetés is jót tehet neked. A családi életedben viszont konfliktusokkal, vitákkal járhat ez a bolygóállás.

Bika (április 21. - május 20.)

A telihold rád nem lesz annyira közvetlen hatással, de azért a munkahelyeden nem árt odafigyelned. Olyan mintha fáradtnak éreznéd magad, olykor meg tele vagy energiával. Ez azon is múlik, milyen feladat áll előtted. Próbálj meg mindenhez pozitívan hozzáállni, és végezz velük hamar, mert akkor egy remek estéd lehet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma váratlanul az öledbe hullhat a szerencse, persze ehhez az is kell, hogy az útjában legyél. Próbálj meg mozgolódni, több helyen jelen lenni, több emberrel kommunikálni. Persze csak úgy, ameddig jól érzed benne magad, tehát plusz terheket ne vállalj be. Ha sikered lesz valamiben, akkor ne feledkezz meg azokról, akik segítettek neked ebben.

Rák (június 22. - július 22.)

Főleg a barátaid körül foroghat a gondolatod, akiket lehet elhanyagoltál mostanában. Különösen élvezetes lenne, ha együtt tölthetnétek az időt, így próbálj meg közös programot szervezni velük, akár csak egy rövid találkára. A problémákkal amúgy sem tudsz haladni, a telihold picit gátolni fog ebben, szóval inkább engedj ki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A telihold meghozhatja a szerencsédet, hogy rátalálj az igazira. Lehet nem bízol benne annyira, de nyugodtan felregisztrálhatsz akár egy társkeresőre is. Közben otthon akadhatnak problémák. Ne menj bele semmilyen felesleges vitába, inkább a saját dolgaiddal törődj. Remekül haladhatsz, ha nem állsz le apró problémákkal foglalkozni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Hamarosan feltűnhet valaki az életedben, aki eléggé megbabonázhat. Ha jelenleg nincsen kapcsolatod, akkor akár szerelem is kialakulhat belőle. Akkor se engedd el, ha esetleg van, mert nagyon jó barátok lehettek. A telihold hangulatingadozásokat hozhat elő nálad. Erre vigyázz, ne a környezeteden vezesd le, ha esetleg nem tetszik valami.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az üzleti dolgokat most hanyagold, de még az apróbbakat is. A telihold miatt még egy egyszerű internetes vásárlás is peches lehet. Ma az a legjobban, ha világosan és tárgyszerűen beszélsz mindenkivel. Az érzelmek eluralhatnak, és befolyásolhatnak bizonyos döntésekben. Ha hűvösebb maradsz, akkor nem tudnak rád erőltetni semmit.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Remélhetőleg tudtál haladni a teendőiddel, mert a telihold lassítani fog mindenben. Olyannak kell látnod a dolgokat, amilyenek valójában, és az álmodozást félretenni. Régóta töröd a fejed azon, hogy változtatni szeretnél az életeden, de ez csak úgy megy, ha reálisan látod a dolgokat. Hamarosan megoldást találhatsz mindenre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A telihold a kosban rád kitűnő hatással van. Erőt nyerhetsz ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki magadból. A pozitív energiáidat jelenleg át tudod ragasztani másokra is. A jelenlegi időszak remek arra is, hogy át tudd gondolni rendesen, mit szeretnél elérni a jövőben. Ilyenkor nem igazán tudsz elaludni, de egy nagy séta segíthet ebben.

Bak (december 22. - január 20.)

A telihold picit lelassít, és akkor mehet jól a munka, ha össze tudsz dolgozni másokkal csapatban. Nem szeretsz segítséget kérni, de olykor muszáj. Kihasználhatod ezt arra is, hogy tapasztalatot cseréljetek. Otthon is meg vannak a saját elképzeléseid, de törekedj a kompromisszumokra. Az estét meghitten töltheted, el fognak kerülni a problémák.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A telihold a kosban erővel és kellő bátorsággal tölt fel. Nyugodtan belevághatsz a kihívásokba, nem fog csalódás érni. Bár az energiáiddal még gondok lehetnek. Lehet nehezebben megy az őszi átállás, mint gondoltad. Kicsit mozdulj ki, az sokat segíthet, és a baráti társaság is fel tud dobni. A lényeg, hogy most célirányosan járj el, mert bárhol érvényesítheted az akaratod.

Halak (február 20. - március 20.)

A bosszantó eseményeknek lassan vége, és megnyugodhatsz. Persze a telihold miatt ez a nap sem lesz unalmas. Ha jól kevered a lapjaidat, akkor sok mindent elérhetsz. Mindenben a saját tehetségedre és erősségeidre támaszkodj. Érzelmileg azonban kicsit túlcsordulhatsz. Vigyázz arra, hogy nehogy a saját, vagy mások titkait kifecsegd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás