promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kapd össze magad, hogy jól induljon a heted
Borítókép:  Eric Audras / Onoky / Photononstop via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem árt figyelned néhány dologra, de ismét segítünk a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

A hízelgés igazán jól tud esni neked, de figyelned kell, mert hátsó szándék is meglapulhat a kedves szavak mögött. Főleg akkor gyanakodj, ha olyantól kapod ezeket, akitől egyáltalán nem megszokott, és amúgy is kerüli a társaságodat. A saját problémáiddal és a céljaiddal kell foglalkoznod jelenleg. Este próbálj meg kiszakadni, ahogy épp kedved van.

Bika (április 21. - május 20.)

Érdemes lenne kicsit leszakadnod másoktól, mert a közeli környezeted picit soknak érezhet mostanában. Jobb is lenne, ha néhány dologban önállósítanád magad. Amúgy is jobb lenne, ha saját magaddal is törődnél. A lelki feltöltődéshez ugyanúgy kell az egyedüllét olykor, mint a baráti társaság. Lassíts és ne stresszelj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók nagyon is kedveznek neked, így ez az idő alkalmas lehet arra, hogy fontos döntéseket hozz meg. Néhány ügy végére amúgy is pontot kellene tenned, ami már elég régóta húzódik. A karriered alakulásában, és a magánéleted terén is jelentős átalakulásra számíthatsz. Lehet önzőnek fognak páran tartani, de jelenleg ne segíts olyanoknak, akik nem érdemlik meg.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon fontos lesz, hogy miképp indítod ezt a hetet. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, csak azzal törődj, hogy ne maradj el semmivel. Ha be tudsz lőni egy tempót, és koncentrálsz, akkor nem fogsz belegabalyodni semmibe. Ne keveredj vitába, mert a félreértések miatt nem fogsz tudni győztesen kijönni belőlük.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most igazán nem szabad a múlton rágódnod, hanem csakis előre tekintened. A hibáidon már nem tudsz váloztatni, de a jövődön igen. Ez az időszak amúgy is alkalmas arra, hogy ezen morfondírozz picit. Ne hagyd, hogy mások rossz hangulata rád ragadjon. Pozitív hozzáállásra van szükséged, így az őszi depresszió is elkerülhet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet sok mindenben úgy láthatod, hogy nem felel meg a jelenlegi helyzet neked. Talán itt is az ideje a változtatásnak. A bolygók úgy állnak, hogy sok mindent véghez tudsz vinni. A lényeg, hogy ne bonyolíts túl semmit, mert teljesen felesleges. Csak az időd és az energiáidat pazarolnád így. Ne állj most pihenő-üzemmódba, hanem törj picit előre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha túl sokat foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, akkor teljesen felesleges. Mindenkinek jó a véleménye, és te is igazán kiegyensúlyozott lehetsz, csak olykor butaságokat tudsz bebeszélni magadnak. Ha kimozdulsz, még néhány új kapcsolatra is szert tehetsz. Ezek igazáb jól fognak jönni a később.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet úgy érzed, hogy bal lábbal keltél fel, és nem ez a te szerencsenapod, de csak rajtad múlik, hogy mit hozol ki belőle. Nem szabad kétségbe esned, mert mindent helyre tudsz hozni, ha esetleg hibázol. A legfontosabb, hogy bízz önmagadban. Ha szingli vagy, akkor később sikerülni fog felkeltened egy kiszemelt személy érdeklődését.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az őszi fáradtság kicsit uralkodik rajtad, de vissza tudod szorítani. Több időt kellene töltened a mozgással, főleg akkor, ha alapból ülő munkát végzel. Nem szabad semmiben sem lebecsülnöd magad, sőt, olyan periódus közeledik, ahol nagyon is meg fogod tudni mutatni a tehetséged. Készülj fel a kihívásokra.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha nem tudod felmérni egy adott probléma komolyságát, akkor ne akard azt azonnal megoldani. Nem szabad kapkodnod, mert a feje tetejére állíthatsz mindent, és több kárt okozol, mint hasznot. Ha szükséges, akkor kérd ki a barátaid véleményét. Most sok konfliktusod lehet a családoddal. Akkor is állj ki az elveid mellett, ha nem értenek egyet veled.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kifejezetten produktív állapotban leszel ebben az időszakban, amit muszáj lesz kihasználnod. A művészi értékek is felerősödnek, de a munkahelyeden is nagyon kreatív tudsz lenni. Lehet valamilyen újítással fel is tudod magadra hívni a figyelmet. Könnyen el tudod érni a kitűzött célokat. Érdemes elővenned néhány problémát, ami régóta húzódik.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé rossz hangulat uralkodhat a környezetedben, de jó kedvre tudsz deríteni mindenkit. A munkában ésszerű ütemben haladj, és semmiképpen ne terheld túl magad. Hajlamos lecsapni rád az őszi fáradtság, így töltődj fel, amivel csak tudsz. Esténként picit foglalkozz a hobbiddal, vagy ha meg is kell oldanod valamit, kösd össze a kellemeset a hasznossal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás