promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: próbáld meg nyugalomban zárni a heted
Borítókép:  Eric Audras / Onoky / Photononstop via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden csillagjegy el tudja kerülni a problémákat. Mutatjuk, hogy mire kell készülnöd!

Kos (március 21. - április 20.)

Nyűgösebb lehetsz a kelleténél, amit a környezetedre is kivetíthetsz. Az utóbbi időben nem is nagyon tudtad rendesen kipihenni magad. Ezt a napot próbáld meg annak szentelni. Ha áll is valami kihívás előtted, akkor juss túl minél hamarabb rajta. Ha feszülten vágsz bele a gondok megoldásába, akkor hibákat fogsz csinálni.

Bika (április 21. - május 20.)

Valószínűleg nem lesz jó hangulatban ahhoz, hogy kellemetlen emberekkel juss előrébb, szóval próbáld meg kizárni őket teljesen. Ne hagyd magadat provokálni, és azt sem, hogy elrontsák a jó kedvedet. Ne ess kétségbe, ha éppen nem tökéletes körülötted minden, a hullámvölgyeknek hamarosan vége lesz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Te szoktál lenni a domináns fél, de most az a legjobb, ha a kezdeményezést másokra hagyod, bármiről is legyen szó. Várd ki csendben, hogy mi történik, nehogy rád kenjenek olyasvalamit, amiben nem is vagy hibás. Ettől függetlenül ne próbáld meg a megközelíthetetlent játszani, mert akkor elijesztheted magad mellől az embereket.

Rák (június 22. - július 22.)

Elégedettséget és harmóniát tudsz magadból sugározni, és ez nagy hatással lehet a téged körülvevő emberekre is. Az lenne a legjobb, ha most sok időt töltenél társaságban. Nem kell komoly dolgokat elővenned a beszélgetéseknél, csak próbáld meg elengedni magadat. Arra ügyelj legfőképpen, hogy ne legyél túlságosan egocentrikus.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Olykor annyira felizgathatnak dolgok, vagy ötletek, hogy teljesen meg tudsz feledkezni a külvilágról. Pedig a következő időszakban jobb lenne, ha két lábbal a földön maradnál. Nagy szükség lesz arra, hogy tisztán láss mindent, és anyagi biztonságot teremts magadnak. Lehet egy fokkal jobban is kellene ügyelned a költekezéseidre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Senki sem szeret hazudni, de egy jó ügy érdekében nem lehet elkerülni az úgynevezett kegyes hazugságokat. Ha ilyenbe keveredsz, akkor nyugodtan használd, különben hatalmas bonyodalmakba keveredhetsz. Ráadásul valakit a közeli környezetedből a padlóra küldhetsz. Jól gondold át, hogy milyen titkokat oszthatsz meg.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne legyél a képzeleted rabja, mert mostanában túlságosan álmodozó vagy. Fordíts kellő figyelmet a valóságra, és rá fogsz jönni, hogy karnyújtásnyira van tőled néhány cél, amit kitűztél magad elé. Cselekedj időben, mert ha későn kapcsolsz, néhány dologról lemaradhatsz. Mivel ma pozitív energiákat sugárzol, így keresd a társaságot, és szabadulj ki a négy fal közül.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet nem igazán vetted észre, de sokkal érettebbé váltál az elmúlt időszakban. Ehhez lehet szükség volt arra, hogy megoldj néhány bonyolult helyzetet. Sok minden történt veled, de próbáld meg a rossz dolgokból is levonni a tanulságokat. Helyesen is tennéd, mert nem kerülnél bele még egyszer ugyanabba a csapdába.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mostanában elkerülnek a problémák, ha ügyesen forgatod a lapjaidat. Ha szinglinként tengeted a napjaid, akkor készülj fel, és főleg ne sirasd az exed, mert egy sokkal jobb vár rád. Viszont nem zárkózhatsz be, nyitottnak kell lenned mindenre. Nem szabad félned attól, ha másokkal kell nyíltan beszélned.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad pánikba esned, bármilyen akadály is gördüljön eléd. Nagyon könnyen tudod kezelni a stresszt ebben az időszakban. Hagyd, hogy az ősz picit feltöltsön, és nézd mindennek a pozitív oldalát. Fektess energiát azokba a feladatokba, amiket korábban mellőztél. Azt viszont tartsd szem előtt, hogy elő kell venned egy teljesen másik hozzáállást.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jobban járnál, ha picit óvatosabban válogatnád meg a szavaidat a kommunikációd során. Eléggé visszaüthet az, ha lazán állsz hozzá mindenhez. Csalódást tudsz okozni, főleg ha új emberekkel találkozol, és még nem értik teljesen a lényedet. Az egészségedre is jobban kellene figyelned. Több időt tölts pihenéssel, és kevesebbet a munkával és szórakozással a mostani időszakban.

Halak (február 20. - március 20.)

Fel tud olykor dühíteni, ha nem megy minden úgy, ahogyan te szeretnéd. Te is csak ember vagy, így el kell fogadnod, hogy nem rendelkezel olykor a kellő tudással. Engedd olykor, hogy segítséget kapj. Közben ne hagyd, hogy megzavarják a hangulatodat a környezetedben lévő emberek. Meg kell találni a lelki békédet, valamint harmóniádat, különben bekebelez az ősz szürkesége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás