Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: a Hold a nyilasban jár, de vajon ez milyen hatással lesz rád?

Napi horoszkóp: a Hold a nyilasban jár, de vajon ez milyen hatással lesz rád?

Élet

Napi horoszkóp: a Hold a nyilasban jár, de vajon ez milyen hatással lesz rád?

Élet

Ezo Terézia - 2020.09.23. 05:35

Nem kell félned semmitől, mert most is segítünk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek.

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold- nyilas kettőse igazi magabiztosságot ad neked, de ettől kissé makacs, és öntörvényű lehetsz. Ettől függetlenül a kitartásod bámulatos, szóval ma mindent véghez tudsz vinni, amit elterveztél, legyen az kisebb, vagy esetleg nagyobb dolog. Most nem tudnak félelmek gyötörni a bizonytalan jövő miatt. Tedd is ezt helyre magadban.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha nem figyelsz, vagy spórolsz jobban, akkor anyagi problémák üthetik fel a fejüket. Eléggé meg tud viselni, ha egy váratlan fordulat megnyirbálja a költségvetésed, de mindenre fel kell készülnöd. Jelenleg tűzön-vízen át tudod hajszolni az általad kitűzött célokat, viszont a megerőltető munka miatt feszültebb lehetsz. Mindenképpen húzd meg a határokat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A környezeted eléggé a hasznát tudja venni a találékonyságodnak. Persze figyelj oda, hogy első sorban te intézz el mindent a mai nap. Már rád férne egy kis pihenés. Egy váratlan fejlemény picit megakaszthatja a lendületedet, de utána minden rendben lesz. Ne legyél semmiben sem meggondolatlan, ez a legfontosabb.

Rák (június 22. - július 22.)

Szeretnél végre bizonyítani, és azt, ha felfigyelnének rád. Neked kell eldöntened, miképp tudod ezt a legalkalmasabban elérni a héten. A megoldás ott van a fejedben. Tudod jól, hogy mit vársz az élettől, és jelenleg kellő elszántság van benned, hogy elérd, amit szeretnél. Hozd elő a rejtett energiáidat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hatalmas energiákat tudsz felszabadítani, és fontos ügyekért küzdhetsz. Felszabadultabbá tudja tenni a lelked, ha segíthetsz másokon, de ne feledd, mindig a saját problémáid legyenek az elsők. Ugyanúgy számíthatsz mindenben a barátaidra, mint fordítva. Most mindenki méltányolni tudja az őszinte megmozdulásaidat. A mai nap elismeréseket is tartogathat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Hold-nyilas kombinációja elegendő tetterőt és magabiztosságot ad neked mindenhez. Ha régóta hezitálsz valamin, akkor ideje abbahagynod a töprengést, és lépni. Semmi baj nem lesz belőle, ha picit spontánabb vagy. Neked is jót tenne, ha nem ülnél túl sokáig egy problémán. Ha nem jön be, akkor neked úgyis mindig van B-terved.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem igazán szeretnéd, de a párkapcsolati problémák ismét utolérhetnek. Ha van kapcsolatod, akkor felesleges vitába bonyolódhattok bele. Megint olyan lesz a szituáció, hogy neked kellene engedned. Ha viszont szingli vagy, akkor olyan felé sodorhat a szél, akivel nem tudnál jól kijönni. Ne hagyd, hogy elkapjon a rózsaszín köd.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Új kaland van a láthatáron, mivel a másik nem képviselőjétől csábító ajánlatot kaphatsz. Gondold végig, hogy érdemes-e belemenni. A bolygók jelzése szerint akkor sem lenne szabad elengedned magad, ha szingli vagy. Mindenbe megfontoltan kellene belevágnod. Az önuralmad sincsen a helyén mostanában.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Hold a te jegyedben jár, ami végre helyre tudja billenteni a magabiztosságodat. Ha benned van egy kis életszeretet, akkor remek napod lehet. Ne hagyd, hogy bármi kizökkentsen, és pörögj úgy, ahogy te szeretnél. Kalandozz picit, csinálj valami szokatlant, most ez tud feldobni igazán. Olyan emberekkel találkozz, akik csak a pozitívat tudják kihozni belőled.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy véletlen folytán kapcsolatba kerülhetsz egy személlyel, aki egyre fontosabb szerepet fog betölteni az életedben. Barátság, szerelem, bármi lehet belőle. A legfontosabb, hogy ne engedd el, mert változásokat tud hozni az életedbe. Nincs könnyű időszakod, de a találékonyságoddal meg tudsz oldani mindent.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy érezheted, hogy folyton félreértik a szavaidat. A kommunikáció a mai napon tényleg nem az erősséged, legalábbis szavak szintjén nem megy. Ha lehet, megfontoltan inkább pötyögéssel beszéld meg a dolgokat. Ott ha valami rosszat írsz le, legalább törölheted. Nem árt, ha picivel megfontoltabb vagy.

Halak (február 20. - március 20.)

Megtörténhet, hogy rossz tanácsra támaszkodva olyat teszel, amivel csak még nehezebb helyzetbe hozod magadat. Hallgatnod kellene az ösztöneidre, ha nem akarsz még nagyobb bajt. Ez nem azt jelenti, hogy minden tanács rossz, amit kapsz, de szelektálnod kellene közöttük. Később régóta húzódó érzelmi kérdésekben is magadra találhatsz.

Borítókép: FABRICE COFFRINI / AFP

Legolvasottabb hírek