promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet a hét első napja lesz a legfontosabb
Borítókép:  Sean Malyon / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha rosszul indul a heted, akkor borulhat minden. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned.

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold a skorpióban jár, ami neked is szerencsés napokat hozhat. Bármibe is vágsz bele, sikereket tudsz elérni. Ha ügyes vagy, akkor teljesülhet egy régi kívánságod is. Ha szingli vagy, és szerelmi kapcsolatba kezdenél, az is jó hatással lesz rád, de jó eséllyel nem fog sokáig tartani a dolog. Ha az igazira vágysz, akkor ezt halaszd későbbre.

Bika (április 21. - május 20.)

Takarékos ember hírében állsz, de akadnak olyan napok, amikor elcsábulsz. Ma nem csak elcsábulásról lehet szó, hanem meggondolatlanul költekezhetsz. Dugd el jó mélyre a pénztárcádat, és a webáruházakat se nagyon böngészgesd. Bevásárlásnál is írj listát, és csak a legszükségesebbeket vedd meg. Később jól fog jönni az a pénz, amit megspóroltál, majd meglátod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Remélhetőleg tudtál időt tölteni a családoddal, és a nézeteltéréseidet is rendezni tudtad, mert eléggé kemény heted lesz. Ha van kapcsolatod, akkor abban is nehéz időszak jöhet. Untathatnak dolgok, és hajszolni kezdheted a szabadságot, valamint az izgalmakat. Nem érdemes fejest ugrani egy másik kapcsolatba csak valami új kedvéért, ha a mostanival minden rendben.  

Rák (június 22. - július 22.)

A Hold a skorpióban jár, ami téged eléggé érzékennyé tehet. Attól azonban nem kell félned, ha betámad valaki, mert itt higgadt tudsz maradni, és remekül tudsz visszavágni mindenkinek. Az érzékenység inkább legbelülről jön. Most sok mindent tisztázhatsz. Kiválóan alkalmas az elkövetkezendő pár nap egy kis önismeretre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ideje lesz tényleg összeraknod az önfegyelmedet, mert a héten nagy szükséged lesz rá. Ne pazarold feleslegesen az energiáidat, valóban csak azzal foglalkozz, amivel nagyon muszáj. Előfordulhat, hogy vitás ügyekbe keveredhetsz. Ne húzd fel magad semmin, és tanuld meg szétválasztani a megoldhatatlant a megoldhatótól.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Remélhetőleg tudtál találkozni a barátaiddal a hétvégén. Ha még nem tetted, akkor mindenképpen keríts sort egy őszinte beszélgetésre. A skorpió a Holdban van, ami eléggé feszülté tehet. Akkor tudsz az állapotodon a legjobban javítani, ha nem engeded közel a problémákat. Olykor neked is kell egy kis lazaság.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jó lenne, ha ma csak olyan dolgokkal foglalkoznál, amikkel nagyon muszáj. A felesleges energia pazarlás eléggé ki tud zökkenteni téged. Nem is ártana, ha ma korábban feküdnél le a szokásosnál. A következő nap a nyugalmad teljesen helyrebillen. Ha van párod, akkor tölts fele időt, mert gyönyörű élményekben lehet részetek.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Hold a te jegyedben van, ami meglepően szerencsés időszakot ígér. Ha van valami kényes dolog, akkor abba most kellene belevágnod. Rögtön meg fog jönni hozzá a kedved, ha látod, hogy gördülékenyen halad minden. Persze ne számíts telitalálatos lottószelvényre, de teljesülhetnek a régóta dédelgetett kívánságaid.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha szereted azt, amit csinálsz, akkor komoly erkölcsi elismerésben lehet részed a munkahelyeden, sőt, később alkalmad lesz előrelépni is. Azt nem tagadhatod, hogy egy kis plusz pénz jól jönne, szóval igyekezz mindenre igent mondani. Most minden együtt van ahhoz, hogy jól érezd magad. Válaszd a hozzá legközelebb álló örömforrást, és nem csalódhatsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagy szükséged van egy új hét kezdésre. Igyekezz mindenbe tiszta lappal belevágni. Felmerülhetnek most is kisebb akadályok, amik felidegesíthetnek, de meg kell őrizned a nyugalmadat. Bosszankodás helyett mindenképpen a megoldásra kell koncentrálnod. Ha elég kitartó vagy, akkor egy remek hét állhat előtted.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remélhetőleg a lázongó éned visszaszorult, mert a nyugodtra lesz szükség ezen a héten. Próbálj a munkádra és a kihívásokra koncentrálni. A közeli környezetedre nagy szükség lehet, hogy vissza tudják hozni az életkedvedet. Ne hozz most drasztikus döntéseket, mert még nem vagy képes tisztán átlátni a dolgokat. Hajlamos vagy borúsabban látni a világot, mint amilyen.

Halak (február 20. - március 20.)

A hétvégén remélhetőleg ki tudtad élni a kreativitásodat, mert a héten már nem igazán lesz erre időd. Azonban remek alkalmak nyílnak ahhoz, hogy fejleszd magad. Valami új kihívás a munkádban is előrelépést eredményezhet. Később nem lesz akadálya egy kis kiruccanásnak. Használd ki a jó időt, amíg lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás