promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kellemesen tudod zárni a hétvégét?
Borítókép:  Florin Prunoiu / Image Source / Image Source via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rajtad is múlik, hogy milyen hangulat fog uralkodni rajtad, de mutatjuk, mit jósolnak a bolygók.

Kos (március 21. - április 20.)

Sok mindent, amit elrontottál az életben, most lesz esélyed helyretenni, vagy legalábbis elindulhatsz a helyes úton. Főleg akkor, ha a szerelemben hibáztál. Ha alkalom nyílik rá, akkor próbáld meg helyre tenni a dolgokat. A változás szele erősen hat rád, szóval a következő időszakban valamilyen káros szenvedélytől is megszabadulhatsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Érzed magadon, hogy erősen lemerültek az energiakészleteid. Próbálj meg minél többet pihenni. Erre meg is van a lehetőséged, mert jelenleg harmonikusnak kellene lennie a magánéletednek. Ha vannak gondok, azokkal ne törődj a mai napon. A stresszt ki kell zárnod picit, a nagy kihívásokon ráérsz jövő hét elején gondolkodni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha nincsen minden rendben a szerelmi életedben, akkor sem szabad elkeseredned. Az a legjobb, ha kézben tudod tartani a dolgokat. Szívügyekben nehéz határozottnak maradni, de ha valaki, akkor te száz százakékosan képes vagy rá. A nehéz időszakokban mindig számíthatsz a barátaidra és a családodra. Igyekezz megnyílni, és ne félj semmitől.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit az érzelmeid uralkodhatnak a józan eszed felett. Oda kellene figyelned arra, hogy ne mondj olyan dolgot, amit később megbánsz. A hevességed csak mélyebb viszályokat tud szülni, és nem fog megoldani semmilyen problémát. Az estét próbáld meg nyugalomban tölteni. A kedvenc hobbidat is ugyanúgy előveheted, mint egy jó könyvet vagy filmet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szétszórt, feledékenyebb lehetsz az utóbbi időben. Az sem árt, ha a jövő hétre csinálsz magadnak egy ütemtervet. Ha valamikor, hát most nem szabad, hogy kicsússzon a kezedből az irányítás. Mindenben legyél határozott, különben kihasználhatják a kedvességedet. Ha minden kötél szakad, akkor ne félj segítséget kérni a barátaidtól.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A hétvégén a szerelmi életed kerülhetett előtérbe, már ha engedtél neki. Remélhetőleg kihasználtad, de még az is lehet, hogy másban találtad meg a harmóniát. Ez nem baj, csak az a lényeg, hogy töltődj fel teljesen. Jövő héten picit jobban meg kell küzdened mindennel a hétköznapokban, mint általában. Döcögősebb periódusok mindenkinél vannak, ne pánikolj be ettől.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem igazán tűröd a kritikát, pedig nem ártana nyitottabbnak lenned. A barátaid nem akarnak rosszat neked, hanem fel akarják hívni olykor a figyelmedet arra, hogy min kellene változtatnod. Ha nem leszel makacs, gördülékenyebben mehetnek a dolgaid a megszokottnál. A jövő héten ez lebegjen előtted, és minden fontosabb döntésed előtt gondolkozz, valamint informálódj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Előfordulhat, hogy picit féltékenyebb korszakba eshetsz, ha kapcsolatban élsz. Erre figyelj oda, mert a birtoklási vágyad áteshet a ló túloldalára, ez pedig nem használ nektek. Ha szingli vagy, akkor inkább vágynál kalandra, viszont ne vidd túlzásba a dolgot, különben kellemetlen meglepetésekben lehet részed.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Találkozhatsz egy emberrel, akivel váratlan szimpátia és vonzalom alakulhat ki köztetek. Lehet nem ártana kimozdulnod a négy fal közül, hogy rátalálhass. Ha már van párod, akkor egy remek barátság is kialakulhat az egészből. Amúgy is jobb, ha kezdeményezel, mert jó a kisugárzásod. Olyan embereket is levehetsz a lábáról, akik eddig nem igazán szimpatizáltak veled.

Bak (december 22. - január 20.)

Érzékenyebb és érzelmesebb lehetsz, mint máskor. Nálad kiszámíthatatlan, miképp jön elő, de azért ne akard senkire sem ezt ráerőltetni. Csak olyannak nyílj meg, aki valóban megérdemli, különben visszaélhetnek vele. Fontos számodra, hogy otthon minden rendben legyen. Előfordulhat, hogy neked kell megteremtened a harmóniát.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jó időpont a mai nap arra, hogy új kapcsolatokat alakíts ki, de ez megmarad a jövő hét elejére is. Úgy néz ki bátrabbnak kell lenned, mint máskor, mert csak így nyerhetsz. Belevághatsz valami olyasmibe, amitől nagyon tartottál, de a kezdeti nehézségek ellenére minden rendben lesz. Ne tegyél fel mindent egy lapra, viszont nyugodtan lehetsz merész.

Halak (február 20. - március 20.)

Ügyelned kell arra, hogy ne nyílj meg túlságosan idegeneknek. Ha túl sok mindent fecsegsz ki, akkor azzal előbb vagy utóbb vissza fognak élni. A munkahelyeden is inkább kerüld a pletykákat a jövő héten, különben visszaüthetnek. Járhatsz nyitott füllel, de te ne fecsegj ki semmit, így a legbiztonságosabb. Közben mindenki végezze csak a saját feladatát, ne dolgozz mások helyett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás