promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: szokatlanul szerencsés minden, használd ki!
Borítókép:  Simon Potter / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem biztos, hogy a csillagjegyed mindenen túl tud lendülni. Mutatjuk, mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

A mai napon vitákra, és kellemetlen összetűzésekre számíthatsz. Úgy néz ki ennyire hatással van rád, hogy a Hold a skorpióban jár. Nem tudod elfogadni, ha bárki meg akarja neked mondani mit tegyél, vagy éppen mit ne. Egy kis elvonulásra lehet szükséged. Ha nyugton hagynak, akkor még áldozatot is képes vagy hozni másokért.

Bika (április 21. - május 20.)

Tudod magadról, hogy egy kedves és türelmes ember vagy, de ha felbosszantanak, akkor nagyon nehezen tudod elfelejteni a sérelmeket. Lehet jelenleg is van benne egy pár tüske, amiről megfeledkeztél, és ezek felszínre kerülhetnek. Próbáld meg elfelejteni őket, mert ezek már nem befolyásolnak semmit az életedben.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy érzed eléggé vontatottan haladnak a dolgok, ami nem igazán tetszik neked. Bizony, ez elég sokat el tud venni a lendületedből, de az lenne a legfontosabb, hogy ne problémázz ezen. Lassíts egy kicsit, tarts szüneteket. Ne engedd magadat hajszolni, inkább állj be egy kényelmes tempóba. Az új tervekkel ráérsz később is foglalkozni.

Rák (június 22. - július 22.)

Oda kell figyelned, hogy a mai nap folyamán ne akard túlgondolni a dolgokat. Olykor amúgy is teljesen feleslegesen taktikázol, és aggodalmaskodsz. Van, aminek csak simán magától kell mennie, csak felesleges erőbedobás belepiszkálni. Legyél ma őszinte minden területen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy érzed kicsattansz az energiától. Végre fel tudtál töltődni, de ez nem is baj, mert lesz bőven teendőd a héten. Rendszerezd is magadban, miket szeretnél elérni, ne maradjon ki semmi. Most ellentétesen tudsz kikapcsolódni: ha szellemi tevékenységet folytatsz, akkor aktív pihenést kellene választanod, ha fizikait, akkor pedig valami kreatív szellemi tevékenységben merülj el utána.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Már hosszabb ideje meg akarsz változtatni dolgokat magad körül. Ideje felidézned mik ezek, mert ötletek sokasága segíthet abban, hogy megvalósítsd. Ma mindenképpen kommunikálj sokat, és próbálj meg kezdeményezni. Megnyerő a modorod, és olyan információkhoz juthatsz, amiknek a jövőben nagy hasznát fogod venni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Előre tudsz lépni a karrieredben, ha elég elszánt vagy. A kitartó munka meg tudja hozni a gyümölcsét, de célba érhet egy olyan projekt is, ami felkelti a főnökeid érdeklődését. Ha az előrelépést abban látod, hogy munkahelyet váltasz, akkor azt mindenképpen beszéld meg a közeli környezeteddel. Lehet várnod kell, amíg tisztában látsz. 

Skorpió (október 24. - november 22.)

Féltékenység, vagy valamilyen elfojtott bűntudat is eluralkodhat benned. Mindenképpen át kell ezt billentened pozitív irányba. Mutasd meg a párodnak, milyen szenvedélyes tudsz lenni, vagy a barátaidnak, hogy milyen felszabadult.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szokatlanul érzékeny vagy ma a kritikákra. Nem szabad mindent a lelkedre venned, amit mondanak neked. Még az is előfordulhat, hogy jó szándék van ezekben a megjegyzésekben, csak túlságosan magadra veszed, és csak a rossz oldalát látod. Hamarosan jó híreket fogsz kapni, amik felvillanyozhatják a hetedet.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma minden összejöhet, és remekül érezheted magad. Arra kell figyelned, hogy visszafogd a cinikus szókimondásaidat. Ha ezt nem teszed, akkor még ellenségeket is szerezhetsz magadnak. A lényeg, hogy azért ne engedd el túlságosan magad. Valamelyik este nyugodtan vesd bele magadat a társasági életbe. Ha egyedülálló vagy, még flörtölhetsz is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit sok dolog torlódott fel körülötted. Mindenképpen el kell kezdened behozni a lemaradást, különben nagyon el fogsz csúszni. Semmiképpen ne vágj semmilyen új dologba, amik nem zártad le a régi projekteket. Próbálj meg vidám maradni, mert úgy élvezettel tudsz nekimenni a legnehezebb akadályoknak is.

Halak (február 20. - március 20.)

Még mindig benne van a levegőben, hogy változások lesznek körülötted. Új kihívásokkal szembesülhetsz a jelenlegi munkahelyeden, de még az is előfordulhat, hogy máshonnan kapsz új ajánlatot. Úgy néz ki az egyik barátod a jövőben segítségre fog szorulni. Nem fog szólni, neked kellene észrevenned az árulkodó jeleket. Mindenképpen támogasd, mert kamatostul visszakapod majd tőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás