promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: több van benned, amit vártál
Borítókép:  AFP/Getty
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha problémák is jönnek elő, a csillagjegyed nagyon jól teljesíthet. Mutatjuk mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Próbálj meg előre tekinteni, és ne rágódj a múlton. Azt már senki sem tudja megváltozatni, de az csak jó, ha építgeted magad, és tanulsz a hibáidból. Kiváló napok elé nézel, ha meg tudsz bocsájtani magadnak, és a friss céljaidra koncentrálsz. A múló szerelmet feledtetheti egy új, ezen sem ártana elgondolkodnod.

Bika (április 21. - május 20.)

Sok minden böki a csőröd, és úgy érzed, nem felel meg a jelenlegi helyzet számodra. Nemsokára kellő energiával fogsz rendelkezni, hogy ezen változtatni tudj. Minden adandó alkalmat meg kell ragadnod utána, mert tétlenkedésre nem lesz időd. Persze minden lépésedre koncentrálj, mert ha hibát vétesz, borulhat a kártyavár.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy kicsit megint kezd elszaladni veled a ló, és úgy kezelheted az embereket, mintha kevesebbet érnének nálad. Néha még arrogánsnak is gondolhatnak, pedig tudod jól magadról, hogy nem vagy az. Tény, hogy a sok stressz elveheti a kedved dolgoktól, és felhőket sodorhat a fejed föle, de ezt ne másokon vezesd le.

Rák (június 22. - július 22.)

Eléggé felborulhatnak a terveid a mai nap folyamán, de ne félj kockázatot vállalni. Később rá fogsz jönni, hogy a merészséged jó döntés volt, és ki fog tudni húzni minden bajból. Olykor el kell hagynod a komfortzónádat, és teljesen igaz ez az estédre is. Próbáld meg valami szokatlannal feldobni magadat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne becsüld le magadat. Sokkal többet érsz, mint azt valójában gondolnád. Hamarosan ezt be is bizonyíthatod, mert komoly kihívásokat kell teljesítened. Ne rettenj meg semmitől, és ha kell, akkor vállalj egy picivel több kockázatot. A hangulatingadozásaid hatással lehetnek a hétköznapjaidra, de próbáld meg kordában tartani ezeket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sok bonyolultabb döntést kell meghoznod a következő napokban, de ezekbe nem kell egyedül beleugranod. Nyugodtan kérd ki a barátaid, vagy a családod segítségét. Próbálj meg tisztán látni, és előre tervezni. A váratlan helyzetek eléggé sarokba szoríthatnak, de a legfontosabb, hogy ne ess pánikba, mindent meg lehet oldani.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Biztosan ismered a mondást, hogy a türelem, rózsát terem. Ez jelenleg fokozottan igaz lehet rád. Ne ugorj bele felelőtlenül a dolgokba, hanem várd ki a megfelelő pillanatot. A pénztárcádat is megkímélheted, mert benned van az, hogy teljesen feleslegesen, hirtelen fogsz megvásárolni valamit. A kreatív éned most felkeltheti valaki figyelmét, aki díjazni fogja.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma nagyon meg tudod találni mindenkivel a közös hangot, és sikeresen tudsz kommunikálni az emberekkel. Ezt a munkád során is kihasználhatod, de az ellenkező nemre is nagy hatást tudsz gyakorolni. Használd nyugodtan, de azért ne ess túlzásokba. Azonban felütheti a fejét egy probléma, amit mindenképpen egyedül kell megoldanod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szeretsz füllenteni, de az úgymond kegyes hazugságokat néha nem lehet elkerülni. Mérlegelned kell, hogy ha elmondod az igazat, akkor több kárt okozol vele, mint hasznot. Ha a jó ügy érdekében teszed, és minden téged igazol, akkor nincsen ezzel semmi baj. Próbálj meg mindenben pozitív maradni, és vetítsd ki ezt a környezetedre is.

Bak (december 22. - január 20.)

Szerencsés időszakod van, és rendesen be tudod osztani az idődet, ha figyelsz mindenre. Végre juthatna olyan dolgokra is, amikor már eléggé elhanyagoltál, pedig lenne kedved hozzá. Fontos, hogy most ne maradj egyedül a gondolataiddal. Bármi is nyomja a lelked, nyugodtan oszd meg a barátaiddal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit magasra tetted a lécet, ami egyáltalán nem baj, de tartanod kell a lépést önmagaddal. Egy apró kis megingás, és kárba veszhet az eddigi munkád. Készülj fel, hogy páran irigykedhetnek a sikereidre, és keresztbe tehetnek neked. A szórakozásban önmagadra hallgass, te tudod, mi kapcsol ki igazán. Ne tedd azt, amihez nincsen kedved.

Halak (február 20. - március 20.)

Most tanulnod kell a hibáidból, és fel kell készülnöd velük az előtted álló kihívásokra. Nehezebb időszak mindenkinek jöhet az életében, de nem szabad befordulnod. Ha depressziós leszel, akkor még nehezebben fogsz tudni átlendülni a problémákon. Ha kell, akkor kérj segítséget a barátaidtól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás