promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz pozitívan lezárni a hetedet
Borítókép:  CAIA IMAGE / SCIENCE PHOTO LIBRARY / NEW / Science Photo Library via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jövő héten sok csillagjegyre várnak kihívások, így ma próbálj meg feltöltődni. Mutatjuk mire kell számítanod!

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezen tudnak kihozni a sodrodból, de a mai napon még ez is összejöhet valakinek. Próbáld meg ne magadra venni, mert inkább csak egy félreértés az egész. Legyél türelmes, és akkor senki sem fog tudni beléd kötni. Akkor viszont nyugodtan felemelheted a hangod, ha valaki már régóta nem úgy csinál valamit a környezetedben, ahogy kellene.

Bika (április 21. - május 20.)

Bizonytalannak érzed kicsit a jövődet, és ez mostanában elég gyakran megfordul a fejedben. Ez picit gátol is abban, hogy határozott és tettrekész legyél. Nem szabad hagynod, hogy ez az egész érzés elkezdjen fojtogatni. Mindenen lehet változtatni, ne feledd, olyanon meg ne kezdj el pánikolni, ami még nem következett be.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha ki tudtad használni az eléd gördülő lehetőségeket, akkor tényleg gazdagodhattál új ismeretségekkel az utóbbi időn. Mindenképpen tartsd közel őket, mert később szükséged lehet rájuk. Most nem szabad szerénynek lenned, hanem meg kell mutatnod önmagadat. A humorod és az egyéniséged tündököl, amivel a legkeményebb szíveket is meg tudod hódítani.

Rák (június 22. - július 22.)

Picit többet kellene foglalkoznod magaddal. Benned van, hogy mindenkinek szívesen segítesz, de most legyen az a jelszó, hogy segíts magadon. Azzal tudsz a legjobb feltöltődni, ha kiszabadulsz a négy fal közül. A testmozgás a lelkedet is edzésben tudja tartani. Gyakorlatilag bármilyen sport űzése növelheti az elszántságodat és az összeszedettségedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most nagyon elszánt vagy, és gördüljön bármilyen probléma eléd, mindenen úgy tudsz túljutni, mint forró kés a vajon. Az egész világgal szembe tudnál szállni, hogy a vélt igazadat megvédd. Azonban fontos, hogy meghallgasd mások véleményét is. Ne legyél túl harapós, különben könnyen megbánthatsz embereket a környezetedben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy érzed valami változást szeretnél az életedben. Kicsit emiatt zavar is van a fejedben, jobban kellene rendszerezned a dolgokat. Ha ez megvan, alaposan rágd át magad a dolgokon, és ne ugorj bele semmibe hirtelen. Egyelőre még csak vedd számba a lehetőségeket. Az elhamarkodott lépésekkel nagyot veszíthetsz, és nem éred el a kívánt célt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem igazán szereted, ha ellenőriznek, vagy megkérdőjelezik a hitelességedet. Ma mégis belefuthatsz egy ilyen szituációba, de emiatt nem szabad, hogy felmenjen benned a pumpa. Azt amúgy is tudod, hogy a hozzád legközelebb álló emberek hisznek és bíznak benned. Törekedj a pihenésre ma, mert hamarosan nagyon kihívások várnak rád.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma végre fel tudsz töltődni teljesen energiával, szóval okosabb lenne, ha megpróbálnál csak magadra figyelni. Bármi gond is kerül elő, azt ha lehet, állítsd parkolópályára. Semmi baj nincsen azzal, ha picit el szeretnél vonulni, de ha hangosabb társaságra vágysz, akkor arra is rátalálhatsz. A lényeg, hogy találd meg azt programot, ami a legközelebb áll hozzád.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon oda kell figyelned magadra. Kikotyoghatsz egy olyan titkot, amit nagyon nem kellene. Ha nem tudod megőrizni, akkor nagy lavinát, és félreértések sorozatát indíthatod el vele. Viszont ha így alakul, akkor valahogy helyre kell tenned a baklövést, és ahhoz elég erős haditerv kell. Jobban teszed, ha inkább nem pletykálsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Csendes és nyugodt korszak áll előtted. Erre már nagyon régen vágytál, és meg is érdemled. Egyszerűen túl sok volt a gond körülötted. Éppen itt lesz az ideje, hogy megnyugodj. A pároddal is remekül alakul minden, viszont ha még szingli vagy, akkor a szerelem is közeledhet. Bármilyen nagy az öröm, a teendőidet azért ne hanyagold el.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon jó a hangulatod, de könnyen kicsúszhat a lábad alól a talaj, ha nem pihened ki magadat normálisan. Közben egyre nagyobb felismerések kerülnek eléd. Most a felszínes és a kétszínű embereket kellene minél hamarabb kigyomlálnod az életedből. Van is egy illető, akire másképp nézel, mint eddig.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy váratlan esemény miatt minden felborulhat körülötted. Talán még az eltervezett programjaidat is le kell mondanod. Fel kell állítanod magadban egy sorrendet, hogy mi a legfontosabb. Ha muszáj, akkor háttérbe kell szorítanod a szórakozást, nehogy nagyobb bosszúság érjen. A rugalmasságodra is nagy szükség lesz a mai napon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás